- 5 Mayıs 2013
- 33.886
- 41.482
- 798
@butterfly_gns canlar bu hormon sürekli değişir, sana zorluk yaşatacak değerlerde görmedim ben canım. Elbette 20li yaşlar ile aynı olmuyor ama bir sorun bir alarm durumu yok. Elbette Dr nasıl değerlendirir bilemiyorum. Topikteki kızlar da bilir aslolan amh. Sen içini ferah tut. X xDerinMavix senin yaşın kaç canım? Mesela sende de değişkenlik göstermiş aydan aya. Ama zaten normali bu, Sabri çıkan bir değer değil bu iki hormon.
Kuzum kelebeğim sen zaten ateş takibi yapıyorsun oradan anlarsınEvet FSH ile birlikte değerlendirilmesi gerekir diyo ama şöylede birşey varmış yumurtlama zamanı regl nin hemen sonrası olabilirmiş bu durumda..
Aynen
Bu hastaneyle ilgili her konu için danışabilirsiniz efem
Ay sen o bölümden bi hemşireyi bizim topiğe üye yapsanaBir hemşiremiz olsa hiç fena olmaz tahlillerimizi yorumlasa yeter
ay sorma veson yaa ciğerde yine kitle gözüktü diye biyopsi alınmıştı ya en son temiz çıktı ama doktoru bidaha bakalım emin olalım dediği için 2. biyopsiyi aldılar o da temiz doktor bi biyopsi daha istiyo şimdi cuma tekrar alıcaklar kaça kdr gidicek böyle bilmiyoruz bide iğne biyopsisi kocaman iğneyi koltuk altından ciğere kdr sokuolar uyuşturmadan hemde bişeyde açıklamıolar diyorum heralde doktor çok büyük şüphelenio temiz çıkmasına şaşırıro o yüzden tam noktayı denk getiremedk mi diyo ne diyo anlamadm hiç
28 yasindayim kuzum.
Testler yapildiginda 27'ydim
Sabah hep aynı zamanda yapmalısın canım, vücûda düzenli verilmesi gereken bir hormon, Dr söylememiş olabilir diye ben yazayım dedim.Bakalım ben de ilacı aldım yarın sabah ilk uygulamayı yapacağım Biraz uzanmam gerekirse sabah namazdan sonra da yapabilirim aslında
Pat diye koyulaşabilir canım, merakla bekliyorum senin tablonu ben testini. Güzel olsun sonuBenim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır(
Kuzum kelebeğim sen zaten ateş takibi yapıyorsun oradan anlarsın
Zehreciğim lüttfen Ümraniye'den sıra almak için birini kafalaşu adetin üçüncü gün gel muhabbetinde kelebeğin canına okudular. Ben de haftaya aynını yaşayabilirim :)
Ah kuşum inşalah hepsi temiz çıkar. Annemden akciğerde sıvı birikmesini anlatmıştım. Annemde de kanser taraması yaptılar. Ondan da üç ayrımzamanda sıvı aldılar kanser taraması için. Açıklaması şu oldu Dr.un kanser taraması Boğaz'da yan yana iki kişinin balık tutmaya çalışması gibi. Yandakine balık vurur sana balık gelmez. Ben birinciden sıvı alırım, kanserli hücre denk gelmez. Kanser yoK derim ama aslında sadece bana denk gelmemiştir, bu nedenle taramaları üç defa farklı zamanda yaparız. Bilmem senin işine bu bilgi yarar mı. Annemin üçü de temiz çıktı inşallah babanın da temiz çıkar canım.
Maşallah canım, bebişinle yaş al. Sonuçta normal demek ki öyle üst sınırı geçmesi falan arada.
Masallahh Veson hamile misin. Vala çok sevindim. .Rabbim sağlıklı gebelik gecirtsin insAllahh... başka kimler var. Ve özel bişey denedin miBakalım ben de ilacı aldım yarın sabah ilk uygulamayı yapacağım Biraz uzanmam gerekirse sabah namazdan sonra da yapabilirim aslında
Sabah hep aynı zamanda yapmalısın canım, vücûda düzenli verilmesi gereken bir hormon, Dr söylememiş olabilir diye ben yazayım dedim.
Pardon sol yazmisim sag tarafimKizlar yaa 2 3 haftadir gecer diye bekledim ama boynum tutuk ve gecmiyo. Yamuk durmuyorum suan ama sag tarafim hep agriyo ve saga basimi fazla yatiramiyorum. Ilacsiz nasil gecer fikri bilgisi olan var mi? Sakat gbiyim yani aklim hep boynumun sol tarafinda. Biri seslendimi saf gibi bakiyorum yavasca donup asagi dogru egiyorum boynumu :)
E ebru2134 cnm güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim sana da kısa zamanda tekrardan aöa sağlıklı nasip etsin inşallah.bu mesajımda uzun uzun yazmıştım CNm:)[/USER]@LeYLa_21ShinSeGi @denizege34 @Zamansiz yolcu ZehreNur @TaeYang FreeSoull @kushi @Elcanki Neslihaann @lisaa-89 @zafrina89 @elmol @tsefem28 @passionete @Al_pi X xDerinMavix @MeIodi @butterfly_gns @8403BHC Melissa81 @seyade @missdincer @papatyamrm mina retriever @Benan_35 @BenanAsiye @Cemre Yaman @deeploneliness @iiz @Salliala
UMarım kimsecikleri atlamamışımdır herkesi etiketlemeye çalıştım.
Öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için Allah sizlerden razı olsun.rabbim isteyenlere nasip etsin benim ve hamile arkadaşlarımın da kucağına sağlıcakla almak nasip olsun.
7 ay öne histereskopi oldum iki ay korunduk.5. Ayda da rabbim nasip etti.kür falan yapmadım.sadece hacdan gelen sert bir bitki var zorla kırdık birçok arkadaş biliyor ismini bilmiyorum.onu kırıp kaynattım 3 yada 4 gün içtik eşli.eşim hatta uğraşma artık bunlarla boşver dedi.ben de hacdan o kadar zahmet edip getirmişler bunu da içelim bir daha kür falan uğraşmayacağım zaten ben de bıktım demiştim.
Histereskopiden sonra teatrio (koenximq10)içmeye başladık.3 ay kadar düzenli içtik sonra 2-2,5 ay kadar bıraktık.sonra tekrardan kullanmaya başladık.brlki tüp bebek yaptırırız diyerek.ikinci kutu bitmeden rabbim nasip etti çok şükür.yine histen bu yana imom(balık yağı)kullandım.gün aşırı çalışma ve sizlerin duası ile rabbim nasip etti.
Ff in tabloya çizdiği ovu günü evin içi curcuna idi.görümce elti çocukları yatılı geldi.hatta burda yazıp gülüşmüştük.o koşullarda alelacele bir ilişki oldu hiç uzanmadan banyo yapmak zorunda kalmıştım.
@LeYLa_21 CNm kızına rabbim şifa versin üzülme rabbim sabada nasip edecek inşallah tüm arkadaşlara da ben inanıyorum herkes burdan müjdeli haber verecek inşallah
@shnsegi aynen tüp bebek kıyısından döndük.aslında tüp yaptıracak durumda değildik maddi durumlardan dolayı ben hatta son birkaç gündür bir sene bekleyelim biraz düze çıkalım falan demiştim eşime o da Yok falan demişti geçen gün böyle sohpet etmiştik
ZehreNur evet rüyanda görüp buraya yazmıştın.rabbim sana da şifa versin inşallah en kısa zamanda sen de güzel haberler ver.
@Elcanki CNm senin de rüyana geldim rabbim sizlere gösterdi inşallah çorap söküğü gibi devamı gelsin
Neslihaann CNm dua kapıları açıkmış bak rabbim aynı zamanda gebelik nasip etti bize:)Yasin'in kabul olsun inşallah
FreeSoull inşallah senin ismini de aşağı taşımak nasip olur inşallah
@tea-yang aslında arada girip bakıyorum topiği güzel haberler alınca mutlu oluyorum tebrik ediyorum ama pek yazmıyorum
@Al_pi yok bu sefer mesaj doğru yere gitti:) unutmamışsın:)son gebelikte anlama mesaj atayım derken enişteme hamileyim diye yazmışım ilk o öğrenmişti eşimden de önce:)))
@iiz CNm sen hep tablolarımı iyiye yordun ben hiç inanmadım hamile olduğuma dpo8 gibi falandı karın ağrılarım başladı her ay o zamanlar başlıyor ve gittikçe artıyor.al işte yine olmadı dedim.ve bu ay boşverdim dikkat etmedim kendime ağır şeyler kaldırdım üst rafa uzandım kızı bile 1-2 kez kaldırdım.sabah ateşi görene kadar hiç inanmadım.dün annemler yurt dışından geldi o valizleri hep kaldır indir yaptım eve de geldim çamaşıra koyu renk akıntı gelmiş.al işte olmadı sökülüyor dedim ama ateş yükselişe geçti çok ama çok şaşırdım.önce korku girdi içime sonra heyecan uzun süre wc sen çıkamadım size bile mesajı ordan attım:))
mina retriever cnm seni etiketleyeceğime söz vermiştim ama şarjım bitmek ğzere idi fazla kk ya giremedim kimseye yazamadım kusura bakma
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız.bebek için uğraşırken 3yılı doldurduk 4 e girdik.2 yıldır da ovu takibi yapıyordum.son gebelik 2015 eylül-Ekim'de idi.denemediğim yöntem kür kalmamıştır herhalde.son aylarda eşimde bir boşvermişlik vardı onun rahatlığı bana yansıdı sanırım.rabbim de nasip etti.inşallah kolay gebelik olur kucağıma almak nasip olur
Bende vanilya kkoymustum oda fena kokmadiCanim o konuda ben buzdolabina bir kabin icine turk kahvesi koydum ve icine pirinc koydum. Bana azaldi gibi geldi koku. Ya da dediğim gibi kahve kokusu bana iyi geldigi icin rahatlatti beni. Yoksa dolap kokmuyordu aslinda bana oyle geliyordu
Canim tumor ped cekildimi hic babana direk biopsiye aliniyor Allah yardimcisi olsun can bu sonucta nasil aciyordur kim biliray sorma veson yaa ciğerde yine kitle gözüktü diye biyopsi alınmıştı ya en son temiz çıktı ama doktoru bidaha bakalım emin olalım dediği için 2. biyopsiyi aldılar o da temiz doktor bi biyopsi daha istiyo şimdi cuma tekrar alıcaklar kaça kdr gidicek böyle bilmiyoruz bide iğne biyopsisi kocaman iğneyi koltuk altından ciğere kdr sokuolar uyuşturmadan hemde bişeyde açıklamıolar diyorum heralde doktor çok büyük şüphelenio temiz çıkmasına şaşırıro o yüzden tam noktayı denk getiremedk mi diyo ne diyo anlamadm hiç
Ben progesteronu hiç düzenli içemiyorum bu sabah icemedim bu saat oldu hala içemedim mecbur akşam icebilirsem ikisini bir icecem folik asitte icemedim of ofEvet CNm ona dikkat ediyorum hormon ilacı kullanırken hep alarm kurmuştum daha öncekilerde.her sabah namaza kalktığım için sıkıntı Yok da ben şimdi sıkar sıkmaz kalkayım mı yatayım mı karar veremedim.dr sık ardından 15 dk falan yürü dedi.biraz uzan falan derdi herhalde yatmam gerekseydi öyle değil mi?
Buz dolabını açtım yemek ısıtmak için bidaha kendimi kusarken buldum bu böyle olmayacak resmen aç kaldım yemek bile ısıtamıyorum gidip annemde kalacam anlaşıldı
AY CNm inşallah çok uzun sürmez kızda çok çekmiştim umarım bunda olmaz.bun da bir de migrenden korkuyorumArtık size dua ederken duamı değişip yapacam bulantısız rahat hamilelikler nasip et bizim kızlara allahım diycem eşimi bekliyorum acile gidecez kustugumdan beri tek lokma yiyemedim 1 bardak süt içtim başka herşey aşırı derecede boğazımı yakarak iniyor midem sanki boğazımda bitiyor berbatım belki boğazıma bi çözüm söylerler
Ben progesteronu hiç düzenli içemiyorum bu sabah icemedim bu saat oldu hala içemedim mecbur akşam icebilirsem ikisini bir icecem folik asitte icemedim of of
Ahh canım unutmaktan değil bulantı dan sebebAlarm kür o zaman unutmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?