Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

28 yasindayim kuzum.
Testler yapildiginda 27'ydim

Evet FSH ile birlikte değerlendirilmesi gerekir diyo ama şöylede birşey varmış yumurtlama zamanı regl nin hemen sonrası olabilirmiş bu durumda..
Kuzum kelebeğim sen zaten ateş takibi yapıyorsun oradan anlarsın

Aynen
Bu hastaneyle ilgili her konu için danışabilirsiniz efem

Ay sen o bölümden bi hemşireyi bizim topiğe üye yapsana Bir hemşiremiz olsa hiç fena olmaz tahlillerimizi yorumlasa yeter

Zehreciğim lüttfen Ümraniye'den sıra almak için birini kafala şu adetin üçüncü gün gel muhabbetinde kelebeğin canına okudular. Ben de haftaya aynını yaşayabilirim :)

Ah kuşum inşalah hepsi temiz çıkar. Annemden akciğerde sıvı birikmesini anlatmıştım. Annemde de kanser taraması yaptılar. Ondan da üç ayrımzamanda sıvı aldılar kanser taraması için. Açıklaması şu oldu Dr.un kanser taraması Boğaz'da yan yana iki kişinin balık tutmaya çalışması gibi. Yandakine balık vurur sana balık gelmez. Ben birinciden sıvı alırım, kanserli hücre denk gelmez. Kanser yoK derim ama aslında sadece bana denk gelmemiştir, bu nedenle taramaları üç defa farklı zamanda yaparız. Bilmem senin işine bu bilgi yarar mı. Annemin üçü de temiz çıktı inşallah babanın da temiz çıkar canım.

28 yasindayim kuzum.
Testler yapildiginda 27'ydim

Maşallah canım, bebişinle yaş al. Sonuçta normal demek ki öyle üst sınırı geçmesi falan arada.

Bakalım ben de ilacı aldım yarın sabah ilk uygulamayı yapacağım Biraz uzanmam gerekirse sabah namazdan sonra da yapabilirim aslında
Sabah hep aynı zamanda yapmalısın canım, vücûda düzenli verilmesi gereken bir hormon, Dr söylememiş olabilir diye ben yazayım dedim.

Benim 13 mmlik yumurta kof galiba. Ovulasyon testi koyulaşmadı. Günde 1mm dahi büyüse bugün 20mm olması gerekiyordu.. Belkide söndü inşallah öbür yumurtalar beni kurtarır (
Pat diye koyulaşabilir canım, merakla bekliyorum senin tablonu ben testini. Güzel olsun sonu

Amin canim sagol.
Bendeki referans degerlere gore ust siniri asmis gorunmuyor ama bilemedim ki.

Evet CNm ona dikkat ediyorum hormon ilacı kullanırken hep alarm kurmuştum daha öncekilerde.her sabah namaza kalktığım için sıkıntı Yok da ben şimdi sıkar sıkmaz kalkayım mı yatayım mı karar veremedim.dr sık ardından 15 dk falan yürü dedi.biraz uzan falan derdi herhalde yatmam gerekseydi öyle değil mi?
Sabah hep aynı zamanda yapmalısın canım, vücûda düzenli verilmesi gereken bir hormon, Dr söylememiş olabilir diye ben yazayım dedim.

Kizlar yaa 2 3 haftadir gecer diye bekledim ama boynum tutuk ve gecmiyo. Yamuk durmuyorum suan ama sag tarafim hep agriyo ve saga basimi fazla yatiramiyorum. Ilacsiz nasil gecer fikri bilgisi olan var mi? Sakat gbiyim yani aklim hep boynumun sol tarafinda. Biri seslendimi saf gibi bakiyorum yavasca donup asagi dogru egiyorum boynumu :)

Pardon sol yazmisim sag tarafim

E ebru2134 cnm güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim sana da kısa zamanda tekrardan aöa sağlıklı nasip etsin inşallah.bu mesajımda uzun uzun yazmıştım CNm:)[/USER]

Canim o konuda ben buzdolabina bir kabin icine turk kahvesi koydum ve icine pirinc koydum. Bana azaldi gibi geldi koku. Ya da dediğim gibi kahve kokusu bana iyi geldigi icin rahatlatti beni. Yoksa dolap kokmuyordu aslinda bana oyle geliyordu
Bende vanilya kkoymustum oda fena kokmadi

Canim tumor ped cekildimi hic babana direk biopsiye aliniyor Allah yardimcisi olsun can bu sonucta nasil aciyordur kim bilir

Artık size dua ederken duamı değişip yapacam bulantısız rahat hamilelikler nasip et bizim kızlara allahım diycem eşimi bekliyorum acile gidecez kustugumdan beri tek lokma yiyemedim 1 bardak süt içtim başka herşey aşırı derecede boğazımı yakarak iniyor midem sanki boğazımda bitiyor berbatım belki boğazıma bi çözüm söylerler

Ben progesteronu hiç düzenli içemiyorum bu sabah icemedim bu saat oldu hala içemedim mecbur akşam icebilirsem ikisini bir icecem folik asitte icemedim of of

Buz dolabını açtım yemek ısıtmak için bidaha kendimi kusarken buldum bu böyle olmayacak resmen aç kaldım yemek bile ısıtamıyorum gidip annemde kalacam anlaşıldı

Bende de buzdolabi fobisi olusmustu.
Dolap kokmuyordu aslinda esime gore. Ama bana gore les gibi kokuyordu. Acmaya korkuyordum. Agzimi burnumu kapatip aciyordum.
Kahve koydum ben de ama etkisi bikac gun surdu. Sonunda esime dolabi temizlettim bir sey olmadigi halde.
Hamilelik baya ilerleyince gecti benim tiksintim. 20li haftalarda hala vardi.
Isin tuhafi sadece buzdolabina karsi oyleydim. Yemek kokusuna veya herhangi baska bir kokuya karsi olmadi.

AY CNm inşallah çok uzun sürmez kızda çok çekmiştim umarım bunda olmaz.bun da bir de migrenden korkuyorum

FreeSoull @butterfly_gns canım o olayı ben bilmiyorum nasıl oldu

İkinizin druda enis bey değil mi

Banada adetin 3. Günü gel demişti ben hocaya sordum internette dolu olabilir nasıl olacak diye o da direkt gel dedi
3. Gün gittim enis beyin odasının oldugu yerde kayıt yapıyolar ya dedim ki enis hoca 3. Günü çagırmıstı beni onlarda kayıt açtılar hemen
Eğer kayıttaki kız yapmazsa odasına girin kendisi veya asistanı kayıt açtırmanız için onay veriyor
Bunuda şöyle öğrendim iki tane kayıt yeri var..biri drdan kayıt onayı iste dedi(odaya girip beni cagırmıstınız hocam nette rand alamadım dersiniz)
İçerde hasta vardı çok uzun sürdü sıkıldım diğer kayıt yerine gittim soyledim hemen yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…