Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bnmde 12. hafta ikiliyi yapan doktor %80 erkek dedi sonra hastalandm yine aynı doktora denk geldim 15. hafta erkek dedi 16. hafta kendi doktoruma rutin kontrole gittim pozisyonu uygun diildi göremedm dedi yorum bile yapmadı kendi doktorumda söylemeyince şimdi emin olamıyorum ama büyük ihtimal erkektir bnmki bidaki randevumda 21. hafta ayrıntılı bekliyoruz bakalım

işte öyle sonuçta hayati bi hastalık aman bişey yok diip gönderemiyolar haliyle kemiktende iki kere biyopsi yapmışlardı bakalım bu nekdr sürcek inşallah temiz çıkarda kurtulur tamamen temizlense bile bundan sonra aklımızda hep acaba kanser yine çıkar mı sorusu olcak

Canim tumor ped cekildimi hic babana direk biopsiye aliniyor Allah yardimcisi olsun can bu sonucta nasil aciyordur kim bilir
pet scan 2 kere çekildi ameliyat öncesi birde kemosu bitince sadece bu ameliyatla bi lobu alınan ciğerinde bi lezyon gözlendi ondan biyopsi yapıolar başka bi yerde çok şükğr bi sıkıntı çıkmadı

bukdr bulanıosa ilaç veriolar canım hap hoş bi arkadaşımın bulantısını hapta kesmemiş ama çoğu kişiye ii geliyo

evet bence de doktorun takibindeysen öyle yapılabilir bn göğsümde bi kitle var onun için genel cerrahiye gidiyodum hiç randevu almadan gidip doktoru buluyodum kontrole çağırmıştınız diye hemen yazıyodu usg yi yoksa ertesi güne fln atıolardı usg için

Sağolun kızlar iyiki varsınız canlarım... Bakalım bu ay saldım çayıra Mevlam kayıra olacak.. Inşallah sürpriz yaşarız
bnmde aklıma o 13mm olan yumurta işe yaramıomu acaba die geldi geçen aydan fln mı kalıo hem boyutu adet 3 e göre büyük bide senin doktor kalan yumoşları silip süpürtüyo ya

bnmde aklıma o 13mm olan yumurta işe yaramıomu acaba die geldi geçen aydan fln mı kalıo hem boyutu adet 3 e göre büyük bide senin doktor kalan yumoşları silip süpürtüyo ya
İki seçenek var o konuda canım.. 1. Si geçen kalan yumurta ama çatlama iğnesi yapılmıştı çatlamama ihtimali olur mu bilmiyorum. 2.si ise adete yakın yumurtlama olasılığı.. Cumartesi doktor bakacak bakalım ne diyecek.. Bende merak ediyorum canım.. Hayırlısı..

İki seçenek var o konuda canım.. 1. Si geçen kalan yumurta ama çatlama iğnesi yapılmıştı çatlamama ihtimali olur mu bilmiyorum. 2.si ise adete yakın yumurtlama olasılığı.. Cumartesi doktor bakacak bakalım ne diyecek.. Bende merak ediyorum canım.. Hayırlısı..

Bence çok fark oluşmaz canım, sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Arkadaşımın illa saati iş yerindeydi. Uzanma şansı yoktu ve tüp bebekti. İlaçları iş yerinde wc de sıktı kendine, kalktı işinin başına gitti. O da biraz yürüyorum öyle masa başına oturuyorum demişti, maşallah tutundu bebek, şimdi koca çocuk oldu.

Bana da öyle anlattılar ama @butterfly_gns gittiğinde sıkıntı çekti, ben de şimdi aynını yaşamaktan çekinip mhrs sen randevu aldım. Ben ilkinde enis beyi kaçırdım, başka Dr gördü. Şimdi yine enis beyden randevu aldım.

Öyleydi zaten canım ama o sabah bilgi işlem randevulari girmediği için açıktan olan kayıtları dururdu. Bayaa bekledik sonra haber geldi problem olduğu için bugün barkod verebilirsiniz yarından itibaren verilmeyecek dendi sonra sistem gitti kimse muayeneye de giremedi kan vermeye de.. en son kan için bekleyenleri gönderdiler ama ben çıkarken hala randevulu hastalar bile bekliyordu.. ben muayene olmadım işten izin almadığım için ayrıca Sadece kan vereceğimi sanıyordum ama öyle değilmiş.. şimdi durum ne bilmiyorum ama kuzguniye her ihtimale randevulu git dedim :)

kızlar ,ben haftaya ucak yolcugu yapacagım 22 haftamdayım fikriniz ve bilginiz ne ? doktora gıtmeme daha cok var soramamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…