- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Hiç bulantısız bi hamileliğin olsun inşallah canım.ben resmen hamile olduğumu unuttum kendimi mide rahatsızlığı geçiriyorum sanıyorum o dereceAY CNm inşallah çok uzun sürmez kızda çok çekmiştim umarım bunda olmaz.bun da bir de migrenden korkuyorum
ya bnmde 12. hafta ikiliyi yapan doktor %80 erkek dedi sonra hastalandm yine aynı doktora denk geldim 15. hafta erkek dedi 16. hafta kendi doktoruma rutin kontrole gittim pozisyonu uygun diildi göremedm dedi yorum bile yapmadı kendi doktorumda söylemeyince şimdi emin olamıyorumCanim benim de cinsiyet 22.haftada detaylida kesinlesmisti
11.hafta gostermedi / anlasilmadi.
13.hafta ikili testi baska dr yapti, ona sormaya utandim
16.hafta doktorum yuzde 80 kiz dedi, bundan sonra direkt 22de detayliya gir dedi
Detayliyi yapan dr usg aletini elinden birakana kadar durdum. Biraktigi an bir sorusum var, adam tekrar eline aldi, 1 sn bakti ve "kiz" dedi :)
evet fırından alıoz sıcak sıcak gömüyozBeyaz ekmek dediğiniz bu bildiğimiz bakkal ekmeği mi
Seninki birden koyulaşıyor bazen sabırla yapmaya devam
Sağolun kızlar iyiki varsınız canlarım... Bakalım bu ay saldım çayıra Mevlam kayıra olacak.. Inşallah sürpriz yaşarızPat diye koyulaşabilir canım, merakla bekliyorum senin tablonu ben testini. Güzel olsun sonu
işte öyle sonuçta hayati bi hastalık aman bişey yok diip gönderemiyolar haliyle kemiktende iki kere biyopsi yapmışlardı bakalım bu nekdr sürcek inşallah temiz çıkarda kurtulur tamamen temizlense bile bundan sonra aklımızda hep acaba kanser yine çıkar mı sorusu olcakKuzum kelebeğim sen zaten ateş takibi yapıyorsun oradan anlarsın
Zehreciğim lüttfen Ümraniye'den sıra almak için birini kafalaşu adetin üçüncü gün gel muhabbetinde kelebeğin canına okudular. Ben de haftaya aynını yaşayabilirim :)
Ah kuşum inşalah hepsi temiz çıkar. Annemden akciğerde sıvı birikmesini anlatmıştım. Annemde de kanser taraması yaptılar. Ondan da üç ayrımzamanda sıvı aldılar kanser taraması için. Açıklaması şu oldu Dr.un kanser taraması Boğaz'da yan yana iki kişinin balık tutmaya çalışması gibi. Yandakine balık vurur sana balık gelmez. Ben birinciden sıvı alırım, kanserli hücre denk gelmez. Kanser yoK derim ama aslında sadece bana denk gelmemiştir, bu nedenle taramaları üç defa farklı zamanda yaparız. Bilmem senin işine bu bilgi yarar mı. Annemin üçü de temiz çıktı inşallah babanın da temiz çıkar canım.
Maşallah canım, bebişinle yaş al. Sonuçta normal demek ki öyle üst sınırı geçmesi falan arada.
Çok köyü işen acile git CNm bir serum takılsınHiç bulantısız bi hamileliğin olsun inşallah canım.ben resmen hamile olduğumu unuttum kendimi mide rahatsızlığı geçiriyorum sanıyorum o derece
pet scan 2 kere çekildi ameliyat öncesi birde kemosu bitince sadece bu ameliyatla bi lobu alınan ciğerinde bi lezyon gözlendi ondan biyopsi yapıolar başka bi yerde çok şükğr bi sıkıntı çıkmadıCanim tumor ped cekildimi hic babana direk biopsiye aliniyor Allah yardimcisi olsun can bu sonucta nasil aciyordur kim bilir
bukdr bulanıosa ilaç veriolar canım hap hoş bi arkadaşımın bulantısını hapta kesmemiş ama çoğu kişiye ii geliyoArtık size dua ederken duamı değişip yapacam bulantısız rahat hamilelikler nasip et bizim kızlara allahım diycem eşimi bekliyorum acile gidecez kustugumdan beri tek lokma yiyemedim 1 bardak süt içtim başka herşey aşırı derecede boğazımı yakarak iniyor midem sanki boğazımda bitiyor berbatım belki boğazıma bi çözüm söylerler
evet bence de doktorun takibindeysen öyle yapılabilir bn göğsümde bi kitle var onun için genel cerrahiye gidiyodum hiç randevu almadan gidip doktoru buluyodum kontrole çağırmıştınız diye hemen yazıyodu usg yi yoksa ertesi güne fln atıolardı usg içinFreeSoull cibi35 canım o olayı ben bilmiyorum nasıl oldu
İkinizin druda enis bey değil mi
Banada adetin 3. Günü gel demişti ben hocaya sordum internette dolu olabilir nasıl olacak diye o da direkt gel dedi
3. Gün gittim enis beyin odasının oldugu yerde kayıt yapıyolar ya dedim ki enis hoca 3. Günü çagırmıstı beni onlarda kayıt açtılar hemen
Eğer kayıttaki kız yapmazsa odasına girin kendisi veya asistanı kayıt açtırmanız için onay veriyor
Bunuda şöyle öğrendim iki tane kayıt yeri var..biri drdan kayıt onayı iste dedi(odaya girip beni cagırmıstınız hocam nette rand alamadım dersiniz)
İçerde hasta vardı çok uzun sürdü sıkıldım diğer kayıt yerine gittim soyledim hemen yaptılar
bnmde aklıma o 13mm olan yumurta işe yaramıomu acaba die geldi geçen aydan fln mı kalıo hem boyutu adet 3 e göre büyük bide senin doktor kalan yumoşları silip süpürtüyo yaSağolun kızlar iyiki varsınız canlarım... Bakalım bu ay saldım çayıra Mevlam kayıra olacak.. Inşallah sürpriz yaşarız
İki seçenek var o konuda canım.. 1. Si geçen kalan yumurta ama çatlama iğnesi yapılmıştı çatlamama ihtimali olur mu bilmiyorum. 2.si ise adete yakın yumurtlama olasılığı.. Cumartesi doktor bakacak bakalım ne diyecek.. Bende merak ediyorum canım.. Hayırlısı..bnmde aklıma o 13mm olan yumurta işe yaramıomu acaba die geldi geçen aydan fln mı kalıo hem boyutu adet 3 e göre büyük bide senin doktor kalan yumoşları silip süpürtüyo ya
İki seçenek var o konuda canım.. 1. Si geçen kalan yumurta ama çatlama iğnesi yapılmıştı çatlamama ihtimali olur mu bilmiyorum. 2.si ise adete yakın yumurtlama olasılığı.. Cumartesi doktor bakacak bakalım ne diyecek.. Bende merak ediyorum canım.. Hayırlısı..bnmde aklıma o 13mm olan yumurta işe yaramıomu acaba die geldi geçen aydan fln mı kalıo hem boyutu adet 3 e göre büyük bide senin doktor kalan yumoşları silip süpürtüyo ya
tamam cnm sagol valla bende ac icemicem sifa niyetine artik :)))ShinSeGi CNm bu hacdan gelen şeyi sen sormuştun sanırım cevap yazmadım unuttum aç karna içmedik zaten 3 belki 4 bardak ancak vardı aklımız geldiği zaman içtik.ama ovu dan önce hep
Sanırım yaşa göre değişiyor. Bir de lab farkı tabii, aman referans değeri içinde kalsınAmin canim sagol.
Bendeki referans degerlere gore ust siniri asmis gorunmuyor ama bilemedim ki.
Bence çok fark oluşmaz canım, sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Arkadaşımın illa saati iş yerindeydi. Uzanma şansı yoktu ve tüp bebekti. İlaçları iş yerinde wc de sıktı kendine, kalktı işinin başına gitti. O da biraz yürüyorum öyle masa başına oturuyorum demişti, maşallah tutundu bebek, şimdi koca çocuk oldu.Evet CNm ona dikkat ediyorum hormon ilacı kullanırken hep alarm kurmuştum daha öncekilerde.her sabah namaza kalktığım için sıkıntı Yok da ben şimdi sıkar sıkmaz kalkayım mı yatayım mı karar veremedim.dr sık ardından 15 dk falan yürü dedi.biraz uzan falan derdi herhalde yatmam gerekseydi öyle değil mi?
Bana da öyle anlattılar ama @butterfly_gns gittiğinde sıkıntı çekti, ben de şimdi aynını yaşamaktan çekinip mhrs sen randevu aldım. Ben ilkinde enis beyi kaçırdım, başka Dr gördü. Şimdi yine enis beyden randevu aldım.FreeSoull cibi35 canım o olayı ben bilmiyorum nasıl oldu
Banada adetin 3. Günü gel demişti ben hocaya sordum internette dolu olabilir nasıl olacak diye o da direkt gel dedi
3. Gün gittim enis beyin odasının oldugu yerde kayıt yapıyolar ya dedim ki enis hoca 3. Günü çagırmıstı beni onlarda kayıt açtılar hemen
Eğer kayıttaki kız yapmazsa odasına girin kendisi veya asistanı kayıt açtırmanız için onay veriyor
Bunuda şöyle öğrendim iki tane kayıt yeri var..biri drdan kayıt onayı iste dedi(odaya girip beni cagırmıstınız hocam nette rand alamadım dersiniz)
İçerde hasta vardı çok uzun sürdü sıkıldım diğer kayıt yerine gittim soyledim hemen yaptılar
Sanırım yaşa göre değişiyor. Bir de lab farkı tabii, aman referans değeri içinde kalsın
FreeSoull cibi35 canım o olayı ben bilmiyorum nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?