- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
kızlar ,ben haftaya ucak yolcugu yapacagım 22 haftamdayım fikriniz ve bilginiz ne ? doktora gıtmeme daha cok var soramamada
Hayrirlisi olsun canım. ama gene de dikkat etmek lazım. Bende pirinç kulağına düştüm acaip. Çok canım.çekiyor. normalde hiç yemem. Parmaktan ölçmeye baslayainca dikkat edecegimm.Makarna pilav nerdeyse hiç yemiyorum, ekmek sadece sabah kahvaltısında o da max. 2 dilim. Tatlıyı bu aralar resmen canım istiyor tek sorun o
Şimdi araştırdım biraz 75 lik yüklemede normalmiş.
peki cihazlardan gecmek sorun olacak mı bılıyor musun ?Bende yarın uçak yolculuğu yapıcam:) dr sorun olmaz dedi..
36.2 dereceyle adet oldum kizlar 6 gün sabit devam etti evimde olamadigim icin bi süre olcemedim ama sonra ölçtum anlayanlar yorumlayabilir mi
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.3
17.gün 36.3
18.gün 36.0
19.gün 36.1
20.gün 36.2
21.gün 36.2
22.gün 36.1
23.gün 36.0
24.gün 36.3
25.gün 36.1
26.gün 36.4
27.gün 36.1
28.gün olcemedim
29.gün olcemedim
30.gün 36.3
31.gün olcemedim
32.gün olcemedim
33.36.6
Anlayan var mi ilk defa bu ay yaptim ateş ölcmeyi
Cok sagol aslinda adetim düzensizlesti hormon testi yaptirdim ama temiz çıktı 40 güne kadar sarkabiliyo adet döngüm bazen 10 aydir evliyim hic korunmadim bu ayda bunu deneyeyim dedim bakalim ha bide yazmayi unuttum şimdi duzelttim dün 36.6 yi gördüm bugünde 36.1 bu normal mi bilemedim diger tablolarda hic gormedim böyleKaç gün sürüyor adetin canım? 32'den gazla ise bir ihtimal 33. Gün gibi gibi ama sorunlu ki önceki iki gün önemliydi. Sonra ilk 14 gün de önemli kalça adet olduğunün önemli değil ilerleyen süreçte tüm ölçümlerin toplamda bir anlamı, grafik gibi bir görüntüsü oluyor, biz o görüntüye göre karar veriyoruz.
Bence ilk sayfayı oku be hamile arkadaşların hamilelik tablolarını incele. Demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ateşin sıçrama yaptığı günden önceki be sonraki görüntü (dikine çizginin sağı ve solu)yü incelersen göreceksin ki genele göre yumurtlama günü belli oluyor.
Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun
36.2 dereceyle adet oldum kizlar 6 gün sabit devam etti evimde olamadigim icin bi süre olcemedim ama sonra ölçtum anlayanlar yorumlayabilir mi
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.3
17.gün 36.3
18.gün 36.0
19.gün 36.1
20.gün 36.2
21.gün 36.2
22.gün 36.1
23.gün 36.0
24.gün 36.3
25.gün 36.1
26.gün 36.4
27.gün 36.1
28.gün olcemedim
29.gün olcemedim
30.gün 36.3
31.gün olcemedim
32.gün olcemedim
33.gün 36.6
34.gün 36.1
Ayyy bana bulantı kusmak demeyin resmen kabusum oldu 9 ay kusdum. inşallah hemen gecerAY CNm inşallah çok uzun sürmez kızda çok çekmiştim umarım bunda olmaz.bun da bir de migrenden korkuyorum
Pardon Veson olcak tiVersion ve Neslihan tebrik ederim hamile mişiniz. Çok sevindim canlarım allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah nasıl gidiyor nekadarlik oldunuz. Çoktandır bakamıyorum içime doğdu sizi hamile olduğunuz bir bakım dedim..
Kaç günde bir oluyorsun cnm36.2 dereceyle adet oldum kizlar 6 gün sabit devam etti evimde olamadigim icin bi süre olcemedim ama sonra ölçtum anlayanlar yorumlayabilir mi
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.3
17.gün 36.3
18.gün 36.0
19.gün 36.1
20.gün 36.2
21.gün 36.2
22.gün 36.1
23.gün 36.0
24.gün 36.3
25.gün 36.1
26.gün 36.4
27.gün 36.1
28.gün olcemedim
29.gün olcemedim
30.gün 36.3
31.gün olcemedim
32.gün olcemedim
33.36.6
CNm hiçbir gebelik belirtisi yoktu diyebilirim.evet migrenim 28. Gün migren tuttu çok feci burdan yazdım kızlar regl geliyor diye.benim her ay adete bir ay kala böyle mideme doğru vuran ve gittikçe artan karın ağrım başlar aynen bu ay da aynı şeyleri yaşadım ben adet geleceğinden hamile olmadığımdan o kadar emindim ki bu ay hiç dikkat etmedim.kaç kez ağır kaldırdım dolaba uzandım.kızla koştum hopladım.1-2 defa kızı bile kaldırdım.tabloma bakarsan testten önceki iki gün düştü test günü düşecek derken yükseldi de öyle test yaptım yoksa hiç hamile olduğumu düşünmüyordum.Veson her ay adet gelmeden migrenin gelirdi, bu ay gelmedi mi, ben kaçırmış olabilirim belirtilerin nelerdi
CNm çok sağol biz de geçenlerde seni andık:) bebiş büyümüş delikanlı olmuştur şimdi biz hala burda uğraşıyoruz falan diye yazıp gülüştük.oğlun nasıl ne kadar oldu sen nasılsın? Yakında ikinci için gelirsin diye bekliyorduk biz:))Version ve Neslihan tebrik ederim hamile mişiniz. Çok sevindim canlarım allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah nasıl gidiyor nekadarlik oldunuz. Çoktandır bakamıyorum içime doğdu sizi hamile olduğunuz bir bakım dedim..
36.6 dan 36.1 e düşmesi demek ben yanılıyorum ovulasyon olmamış dediğim gün demek. Ateş yükseldi mi ç gün üst üste yatay çizgi üzerinde kalmalı. Ölç bakalım yine de. Artıktayım bitir. Belki bu ay ovu olmamıştır. Bazen olur. Düzensiz adet için Dr.a gitmelisin. Yoksa ovu gününü yakalaman zorlaşır. Regl gelse de ölçmeye devam et.Cok sagol aslinda adetim düzensizlesti hormon testi yaptirdim ama temiz çıktı 40 güne kadar sarkabiliyo adet döngüm bazen 10 aydir evliyim hic korunmadim bu ayda bunu deneyeyim dedim bakalim ha bide yazmayi unuttum şimdi duzelttim dün 36.6 yi gördüm bugünde 36.1 bu normal mi bilemedim diger tablolarda hic gormedim böyle
Günaydın ben de burdan kandil mesajı yazmak isterimGünaydın hayırlı sabahlar Berat Kandiliniz mübarek olsun canlar hayırlara vesile olsun bu kandil gününde bol bol dua edecem tüm hamile kalmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklı zamanda o müjdeyi bizlerle paylaşmasını nasip etsin Yaradan
Tuğbacım az evvel baktım benden yapışkan akıntı gelmiş. Böyle iki parmağın arasında uzayan cinsten.. Yumurta çatladı mı ki acaba ya?Günaydın ben de burdan kandil mesajı yazmak isterim
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah.rabbim her kimin hastası varsa şifa derdi varsa derman sıkıntısı varsa ferahlık versin.bebek için uğraşanlara hayırlı sağlıklı gebelikler doğum bekleyenlere kolay hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?