Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim yuvalarımızı hayırlı saglıklı evlatlarla neşelendirsin.hamiş arkadaşlarımızada hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah
Her ne sıkıntınız varsa bu gecenin hürmetine gidersin Rabbim.Her kim el açıp şifa bekliyorsa Ya Şafi ismi hürmetine şifasını versin içinde banada..
Dualarınızda benide unutmayın

Tuğbacım az evvel baktım benden yapışkan akıntı gelmiş. Böyle iki parmağın arasında uzayan cinsten.. Yumurta çatladı mı ki acaba ya?
Evet canım Egg white akıntı yumurta çatlamasının en önemli belirtilerinden.mik mik zamanıııııı

Benim eGG white akıntıdan 3 gün sonra testim pic yapıyordu
Evet canım haklısındır.5gün egg white gelen var.yani o günlerde çatlayacak demek.egg white ın geldiği günleri ve sonrasındaki 3-4 günü değerlendirmek lazım.kasıkta ağrı bel ağrısı da eklenirse çatladığı anlaşılabilir.ya da Ateş ölçme yardımcı olur

Demekki yakında çatlayacak testlere devam
Bembeyaz şeffaf renkte yapışkan akıntıydı yani.. Dün gece de yazmıştım sağ kasığım ağrıyor acayip diye.. Çalışma dan sonra ağrı kesildi. Ovulasyon testi negatif henüz.. Yoksa koyuluğu mu kaçırdım bilmiyorum.. Bugün ateşde dibe vurdu. 36.2... @Kuzguni sende el at tatlım hele...
Evet canım Egg white akıntı yumurta çatlamasının en önemli belirtilerinden.mik mik zamanıııııı
Inşallah hayırlı olur...
Benim eGG white akıntıdan 3 gün sonra testim pic yapıyordu
Bakalım benimki ne zaman pik yapacak.. Belkide yaptı ben mi yakalayamadım bilmem...

LeYLa_21 abla bu günle beraber gün aşırı çalışmaya başlayın. Hadi hayırlısı hakkınızda
Amin canım inşallah.. Tek temennim yumurtanın kof olmaması sağlıklı olması.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine bizlere de nasip etsin inşallah gülüm...

Gunaydin kizlar.
Hastaneye geldim kontrole. Dun baya kotuydum bugun iyiyim sukur.
Insallah nst'de bir sey cikmaz henuz.
Yarin ozele sezeryan gunu almaya gidicem.

Bu arada Berat Kandiliniz mubarek olsun. Beni de dualarinizdan eksik etmeyin.
Güzel haberlerle dön inşallah gülüm...
Herkesin kandili mübarek olsun..

Nerelerdesin canım bizde geçen seni andık kuzey paşası kocaman olmuştur elhi belkide 2. Yı düşünüyordur falan demiştik :) ikimizinde daha yeni ben 6+5 oldum Veson daha 2 gün oldu öğreneli inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz oglumla bulusmaya gidiyoruz yine col heyecanliyim. Kandilimiz mubarek olsun hastalarimiz sifa, derdi olanlar deva bulsun. Maddi manevi darda olana rabbim yardim etsin. Tum brbek isteyenlere hayirli hamilelik ve tum hamilelere hayirli dogum, tum bebegi covuga olanlara salih evlat yetistirmeyi nasip etsin. Allahim hepimizin hunahlarini bagislasin dualarda bulusmak dilegiyle hayirli kandiller.

BirAsilAnnesi tablonda bir değişiklik mi yaptın ciddi bir düşüş vardı diye hatırlıyorum şimdi Yok o düşüş

yaptım canım. pozitif gördüğüm güne çeksin diye yükselttim. gerçi ateşim hala dengesiz çünkü hasta oldum burnumdan hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıp verdiğim için de ateş değişiyor.

Herkese günaydın hepinizin kandili mübarek olsun.
Bu kandil riziklarin 1 yıllık geleceğimizin yazıldığı gün Rabbim hepinize hayırlı saglikli mubarek goz nuru evlatlar yazsın inşallah.hamilelere de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarını kucağına almayı inşallah.dualarda unutulmamak dileğiyle

Evet her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ve dil altından bugün de 36.1 çıktı bugünden itibaren olcmicem dr.a da gitmicem her gittigimde biseyin yok diyip gonderiyolar bıktım artık hepsinsen

nesli nasıl oldun gittin mi acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…