Demekki yakında çatlayacak testlere devamTuğbacım az evvel baktım benden yapışkan akıntı gelmiş. Böyle iki parmağın arasında uzayan cinsten.. Yumurta çatladı mı ki acaba ya?
Evet canım Egg white akıntı yumurta çatlamasının en önemli belirtilerinden.mik mik zamanııııııTuğbacım az evvel baktım benden yapışkan akıntı gelmiş. Böyle iki parmağın arasında uzayan cinsten.. Yumurta çatladı mı ki acaba ya?
Evet canım haklısındır.5gün egg white gelen var.yani o günlerde çatlayacak demek.egg white ın geldiği günleri ve sonrasındaki 3-4 günü değerlendirmek lazım.kasıkta ağrı bel ağrısı da eklenirse çatladığı anlaşılabilir.ya da Ateş ölçme yardımcı olurBenim eGG white akıntıdan 3 gün sonra testim pic yapıyordu
Bembeyaz şeffaf renkte yapışkan akıntıydı yani.. Dün gece de yazmıştım sağ kasığım ağrıyor acayip diye.. Çalışma dan sonra ağrı kesildi. Ovulasyon testi negatif henüz.. Yoksa koyuluğu mu kaçırdım bilmiyorum.. Bugün ateşde dibe vurdu. 36.2... @Kuzguni sende el at tatlım hele...Demekki yakında çatlayacak testlere devam
Inşallah hayırlı olur...Evet canım Egg white akıntı yumurta çatlamasının en önemli belirtilerinden.mik mik zamanıııııı
Bakalım benimki ne zaman pik yapacak.. Belkide yaptı ben mi yakalayamadım bilmem...Benim eGG white akıntıdan 3 gün sonra testim pic yapıyordu
Amin canım inşallah.. Tek temennim yumurtanın kof olmaması sağlıklı olması.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine bizlere de nasip etsin inşallah gülüm...LeYLa_21 abla bu günle beraber gün aşırı çalışmaya başlayın. Hadi hayırlısı hakkınızda
Güzel haberlerle dön inşallah gülüm...Gunaydin kizlar.
Hastaneye geldim kontrole. Dun baya kotuydum bugun iyiyim sukur.
Insallah nst'de bir sey cikmaz henuz.
Yarin ozele sezeryan gunu almaya gidicem.
Bu arada Berat Kandiliniz mubarek olsun. Beni de dualarinizdan eksik etmeyin.
Insallah ablacim.Güzel haberlerle dön inşallah gülüm...
Herkesin kandili mübarek olsun..
Nerelerdesin canım bizde geçen seni andık kuzey paşası kocaman olmuştur elhi belkide 2. Yı düşünüyordur falan demiştik :) ikimizinde daha yeni ben 6+5 oldum Veson daha 2 gün oldu öğreneli inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.Version ve Neslihan tebrik ederim hamile mişiniz. Çok sevindim canlarım allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah nasıl gidiyor nekadarlik oldunuz. Çoktandır bakamıyorum içime doğdu sizi hamile olduğunuz bir bakım dedim..
BirAsilAnnesi tablonda bir değişiklik mi yaptın ciddi bir düşüş vardı diye hatırlıyorum şimdi Yok o düşüş
Evet her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ve dil altından bugün de 36.1 çıktı bugünden itibaren olcmicem dr.a da gitmicem her gittigimde biseyin yok diyip gonderiyolar bıktım artık hepsinsen36.6 dan 36.1 e düşmesi demek ben yanılıyorum ovulasyon olmamış dediğim gün demek. Ateş yükseldi mi ç gün üst üste yatay çizgi üzerinde kalmalı. Ölç bakalım yine de. Artıktayım bitir. Belki bu ay ovu olmamıştır. Bazen olur. Düzensiz adet için Dr.a gitmelisin. Yoksa ovu gününü yakalaman zorlaşır. Regl gelse de ölçmeye devam et.
Bir de kurallara uygubölçüyorsun di mi
3 aybduzenli 30 günde bir oluyorim sonra ki ay 40 45 güne kadar sarkiyo doktorlar bi sıkıntı yok diyolar bende kendi haline bıraktım ama durum buKaç günde bir oluyorsun cnm
nesli nasıl oldun gittin mi acileNerelerdesin canım bizde geçen seni andık kuzey paşası kocaman olmuştur elhi belkide 2. Yı düşünüyordur falan demiştik :) ikimizinde daha yeni ben 6+5 oldum Veson daha 2 gün oldu öğreneli inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?