Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun devlette kendi doktorum olmadigi icin farkli bir doktora gittim.
Bu doktor sana normal dogum yaptirmaya calismak seni riske atmak olur (fazla kilomdan dolayi) ama burada planli sezeryan yapamiyoruz yasak, son ana kadar normal doguma zorlanacaksin dedi.
Sana tavsiyen fakulte hastanesine bizim doktorlarimizdan biri gecti orada yasak degil oraya gidip gun al hemen dedi.
Ama ben fakulte hastanesini hic sevmiyorum. Gerek hakkinda okuduklarim, gerek sizi stajerlere teslim etmeleri falan. Evet onlar bir sekilde kendini gelistirmek zorunda ama ben de denek degilim...
Neyse iste nst'mi yaptirdim. Dun cok agrim olmustu sanci cikar sandim ama nst'de bir sey cikmadi suan her sey yolunda.
Doktor sezeryani 38+4'te yapiyoruz demisti. Haftaya persembe benim 38+4 oluyor.
Yarin sabah 10.30'a ozeldeki doktoruma randevum var. Gidip carsamba gunune sezeryan gunu alicam insallah.
Suana kadar devlette hic sıkıntısız devam ettim doktorumu da cok seviyordum ama risk var diye kendi agizlariyla soyledikleri halde yine de normale zorlamaya kalkmalari beni cok soguttu. Bugun inanilmaz strese girdim.
Uzun yazdim hakkinizi helal edin boyle iste benim durumum.

Canım kendini çok strese soktun sen özelde al gününü gelsin bebiş artık sezeryanin iyileşme süresi bile aynı iki arkadaşım oldu yeni bi haftada her işini görmeye başladı kuzenim normal doğurdu bi hafta Yan oturdu :) inşallah kolayca toparlarsın sen de darısı başımıza biz de gelelim o günlere canım bebiş kaç kilo olmuş ?

Çatlada idi ateş yüksrlirdi

Kizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile

3 aybduzenli 30 günde bir oluyorim sonra ki ay 40 45 güne kadar sarkiyo doktorlar bi sıkıntı yok diyolar bende kendi haline bıraktım ama durum bu
Henüz çatlamamış sanırım bu ay adet gecikecek gibi ateş ölçmesen de çalışmalara bir süre daha devam et

Maşallah size:)

Strese girmemek elde degil ki riskli deyip riske atiyorlar resmen bu hic normal degil.
Epey inceledi ultrasonda bana da gosterdi ama kilosunu soylemedi.
Insallah siz de geleceksiniz canim.

Gözün aydın canımm :) Maşallah size

Henüz çatlamamış sanırım bu ay adet gecikecek gibi ateş ölçmesen de çalışmalara bir süre daha devam et
Valla gecen ay gün aşırı çalıştık hine kırmızı lari görünce bu ay canimiz ne zman isterse o zaman çalıştık bi duzene oturtmaya çalışmadım ama bakalim hayırlısı artık 2 ay sonra bir yil dolacak inşallah doktor lara ihtiyac duymadan hamile kalirim

Strese girmemek elde degil ki riskli deyip riske atiyorlar resmen bu hic normal degil.
Epey inceledi ultrasonda bana da gosterdi ama kilosunu soylemedi.
Insallah siz de geleceksiniz canim.
canim arkadasimida devlette normal doğum icin o kadar cok ugrastirdilarki. cocuk elini cenesine koymus kolu kıvrık oldugu icin bi türlü cikamamis saatlerce her pozisyonda ikinmak zorunda kalmis, özelde olsan hemen sezeryana alirlardi seni demisler bi de.

sen icine sineni yap kendine eziyet ettirme bosver devleti madem

Canini cikarana kadar ugrasiyorlar sanirim benim arkadasimda da ayni durum oldu malesef bebegi kaybediyorlardi neredeyse.
Benim sinirlendigim krndi agizlariyla riskli dedikleri halde riske atmalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…