- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Gittim canım bi serum verdiler bişey katıp ordan da anneme geldim bu sabah yine bulantıyla uyandım ama biraz daha iyi gibiyim annem daha iyi bakar beni mutfaktan içeri adım atamiyordumnesli nasıl oldun gittin mi acile
Canım kendini çok strese soktun sen özelde al gününü gelsin bebiş artık sezeryanin iyileşme süresi bile aynı iki arkadaşım oldu yeni bi haftada her işini görmeye başladı kuzenim normal doğurdu bi hafta Yan oturdu :) inşallah kolayca toparlarsın sen de darısı başımıza biz de gelelim o günlere canım bebiş kaç kilo olmuş ?Kizlar bugun devlette kendi doktorum olmadigi icin farkli bir doktora gittim.
Bu doktor sana normal dogum yaptirmaya calismak seni riske atmak olur (fazla kilomdan dolayi) ama burada planli sezeryan yapamiyoruz yasak, son ana kadar normal doguma zorlanacaksin dedi.
Sana tavsiyen fakulte hastanesine bizim doktorlarimizdan biri gecti orada yasak degil oraya gidip gun al hemen dedi.
Ama ben fakulte hastanesini hic sevmiyorum. Gerek hakkinda okuduklarim, gerek sizi stajerlere teslim etmeleri falan. Evet onlar bir sekilde kendini gelistirmek zorunda ama ben de denek degilim...
Neyse iste nst'mi yaptirdim. Dun cok agrim olmustu sanci cikar sandim ama nst'de bir sey cikmadi suan her sey yolunda.
Doktor sezeryani 38+4'te yapiyoruz demisti. Haftaya persembe benim 38+4 oluyor.
Yarin sabah 10.30'a ozeldeki doktoruma randevum var. Gidip carsamba gunune sezeryan gunu alicam insallah.
Suana kadar devlette hic sıkıntısız devam ettim doktorumu da cok seviyordum ama risk var diye kendi agizlariyla soyledikleri halde yine de normale zorlamaya kalkmalari beni cok soguttu. Bugun inanilmaz strese girdim.
Uzun yazdim hakkinizi helal edin boyle iste benim durumum.
AmiiiiiiiiiinAmin canım inşallah.. Tek temennim yumurtanın kof olmaması sağlıklı olması.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine bizlere de nasip etsin inşallah gülüm...
Canım benim de silik çıkıp birden koyulaşıyordu tek gün koyu diğer gün hemen silikleşiyorduEki Görüntüle 1993538
Hala çok silik :))
Bakalım benimki nasıl devam edecek.benimki birden koyulaşıyor.. Zaten gün aşırıya devam ediyorum.Canım benim de silik çıkıp birden koyulaşıyordu tek gün koyu diğer gün hemen silikleşiyordu
Çatlada idi ateş yüksrlirdiBembeyaz şeffaf renkte yapışkan akıntıydı yani.. Dün gece de yazmıştım sağ kasığım ağrıyor acayip diye.. Çalışma dan sonra ağrı kesildi. Ovulasyon testi negatif henüz.. Yoksa koyuluğu mu kaçırdım bilmiyorum.. Bugün ateşde dibe vurdu. 36.2... @Kuzguni sende el at tatlım hele...
Inşallah hayırlı olur...
Bakalım benimki ne zaman pik yapacak.. Belkide yaptı ben mi yakalayamadım bilmem...
Geçmiş olsun CNm yeşillensin inşallahyaptım canım. pozitif gördüğüm güne çeksin diye yükselttim. gerçi ateşim hala dengesiz çünkü hasta oldum burnumdan hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıp verdiğim için de ateş değişiyor.
Henüz çatlamamış sanırım bu ay adet gecikecek gibi ateş ölçmesen de çalışmalara bir süre daha devam et3 aybduzenli 30 günde bir oluyorim sonra ki ay 40 45 güne kadar sarkiyo doktorlar bi sıkıntı yok diyolar bende kendi haline bıraktım ama durum bu
Maşallah size:)Kizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile
Canım kendini çok strese soktun sen özelde al gününü gelsin bebiş artık sezeryanin iyileşme süresi bile aynı iki arkadaşım oldu yeni bi haftada her işini görmeye başladı kuzenim normal doğurdu bi hafta Yan oturdu :) inşallah kolayca toparlarsın sen de darısı başımıza biz de gelelim o günlere canım bebiş kaç kilo olmuş ?
Kizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile
Valla gecen ay gün aşırı çalıştık hine kırmızı lari görünce bu ay canimiz ne zman isterse o zaman çalıştık bi duzene oturtmaya çalışmadım ama bakalim hayırlısı artık 2 ay sonra bir yil dolacak inşallah doktor lara ihtiyac duymadan hamile kalirimHenüz çatlamamış sanırım bu ay adet gecikecek gibi ateş ölçmesen de çalışmalara bir süre daha devam et
canim arkadasimida devlette normal doğum icin o kadar cok ugrastirdilarki. cocuk elini cenesine koymus kolu kıvrık oldugu icin bi türlü cikamamis saatlerce her pozisyonda ikinmak zorunda kalmis, özelde olsan hemen sezeryana alirlardi seni demisler bi de.Strese girmemek elde degil ki riskli deyip riske atiyorlar resmen bu hic normal degil.
Epey inceledi ultrasonda bana da gosterdi ama kilosunu soylemedi.
Insallah siz de geleceksiniz canim.
canim arkadasimida devlette normal doğum icin o kadar cok ugrastirdilarki. cocuk elini cenesine koymus kolu kıvrık oldugu icin bi türlü cikamamis saatlerce her pozisyonda ikinmak zorunda kalmis, özelde olsan hemen sezeryana alirlardi seni demisler bi de.
sen icine sineni yap kendine eziyet ettirme bosver devleti madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?