Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar.. Berat kandiliniz kutlarım allahım bu güzel günde herkese gönlündekileri versin. Bugün berat kandili için 100 rekat namaz kılmaya niyetliydim ama kırmızım beni bırakmadı bugün ceee dedi. Bütün dularımız kabul olsun inşallah.. :)

Hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Çatlada idi ateş yüksrlirdi
Zaten ovulasyon testi koyulaşmadı henüz.. Çalışmalara devam..
Oyy Oyy yerim ben onu.. MasaAllah pınarcım..Rabbim hepimize bu güzellikleri yeniden yaşamayı nasip etsin inşallah..

Üzülme canım. Hayırlısı ilerdedir inşallah..

Çok şükür iyiz cnm oğlum 16 aylık oldu yerinde durmuyor hehe herşey yolunda. İkinciyi daha düşünmüyorum bakalım nasip kısmet. İnşallah oda çok sürmez. Ok sevindim gerçekten senin adına. Herşey yolunda mi?

Vallah oldu kuzey yerinde durmuyor bir bilmiş bir bilmiş ya dik. Vallah vakit bu giremedim birde çok yazışmalar var oluyor okuyamıyorum hepsini. İkinci şimdilik düşün mu olum cnm. Yine kusarım diye korkuyorum. Allah tamamını erdirir inşallah cnm

Kızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı

Allah yardımcın olsun canım bu bulantıyı atlatma işi herkeste farklılık gösteriyor ama kızlar çareyi daha çok tuzda buldular. Ben beyaz leblebi öneriyorum.. deneyip bulacaksın sanırım sende..

Allah yardımcın olsun canım bu bulantıyı atlatma işi herkeste farklılık gösteriyor ama kızlar çareyi daha çok tuzda buldular. Ben beyaz leblebi öneriyorum.. deneyip bulacaksın sanırım sende..
Sağolasın canın yaa bakalım deneyip bulacam amin inşallah cnm darısı sana olsun hayırlı ve sağlıklı ve bulantısız canım

Kızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun

Benim tayinim de nihayet çıktı. Haftaya yerleşik hayata geçiyorum inşallah artık.

Trabzon'a gitgellerimden sonra tedavi çok ürkütücü geliyordu ya bana dün babam geldi tedaviyi ertelemeyin falan diye aklıma girdi. Bir tarafım hiç ama hiç istemiyor tekrar o stresli günleri yaşamayı, diğer tarafım ya ilerde çok pişman olursan diyor... kafam yine karıştı benim...

Acıbadem hem evime çok yakın hem iş yerime. Bir gidip gücümü toplayıp bir aşılama daha denesem mi bunu düşünüyorum... yoksa yeni yaşayacağımız şehre de bu stresle başlamasam biraz daha stressiz içimden geldiği gibi yaşamaya devam mı etsem... 15 gün meyil müddetim olacak izin sıkıntısı yaşamadan kontrole gidebilirim aslında.. offf ne bileyim ya ne dersiniz siz?

Canım çok haklısın düşüncelerinde ama bence ertelemeyin yaa

Evet yumurta akı gibi sümüksü uzayan akıntıyı görünce kozalağına yapışacaksın canım.ayrıca yumurtlama olduğunda ortama hafif bir sıvı yayılması oluyor bu da kaşık ağrısına neden oluyor.pko lu musun canım?pko lularda ovulasyon testi işe yaramaz

Kuzum ateş böyle dibe vurmaya başlayınca ovu yakın oluyor genelde. Senin geçen ayki tablonda akıntıdan sonra 4. gün ovu olmuş, bu da ateşin dibe vurması da yakın diyor. İlaçlar geride kalan yumurtayı nasıl etkiliyorsa artık zavallımlar rotayı şaşıyorlar. Bende hala tüp bebek yüzünden çatlamayıp kiste dönüşen iki yumurta var, solda 35 mm, sağda 2 cm olmuşlar bir de. büyük olan iki aydır orda sanırım,reglle gitmeyi başaramamış. Diğeri geçen ayın. O yüzden senin bu yumurtanın nasıl davranacağını kestiremiyorum. 18. güne kadar gün aşırı devam et bakalım, tablo ve lh testi nasıl ilerleyecek görelim. Sonuçta bu yumurta bazı ilaçlara maruz kaldı.

Ben kadının belirliş sebeplerden doğum şeklini seçme özgürlüğünün elinden alınmasına karşıyım. Karar aslında doktorların mesai içinde doğum olsun, ben de rahat edeyim zihniyeti için alındı ama şu anda tüm ülke gebeleri bu sorundan muzdarip. Hoş değil yani. Bu nedenle ben senin kendine en uygun kararı vermen gerektiğine inanıyorum canım. Allah'ın izni ile her şey yolunda gidecek ve sem
n bebişine şükürle kavuşacaksın

Vallahi ara vereyim dediğin yılar boyu ara vereyim demek değil sanırım canım. Bu nedenle anladığım kadarı ile şehre alışıp, eşinle kıvamı tutturup da mı baksan acaba? Bu da zaten iki ay falan eder. Bilemedim ama umarım kararın senin için en hayırlısı olur.

Hayırlı olsun canım. Sonunda yüzün gülecek inşallah.. Bence tedaviyi erteleme.. Yaş ilerledikçe insan her kaybettiği zamana pişman oluyor canım. Yeni şehir bebişini getirsin inşallah size...

Yok canım pko lu değilim.. Sadece büyük bir yumurta vardı adetin 4.günü 13mm olan.. Omu çatladı diye düşündüm.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora.. Belli olur herşey o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…