- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Merhabalar hanımlar.. Berat kandiliniz kutlarım allahım bu güzel günde herkese gönlündekileri versin. Bugün berat kandili için 100 rekat namaz kılmaya niyetliydim ama kırmızım beni bırakmadı bugün ceee dedi. Bütün dularımız kabul olsun inşallah.. :)
Zaten ovulasyon testi koyulaşmadı henüz.. Çalışmalara devam..Çatlada idi ateş yüksrlirdi
Oyy Oyy yerim ben onu.. MasaAllah pınarcım..Rabbim hepimize bu güzellikleri yeniden yaşamayı nasip etsin inşallah..Kizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile
Üzülme canım. Hayırlısı ilerdedir inşallah..Merhabalar hanımlar.. Berat kandiliniz kutlarım allahım bu güzel günde herkese gönlündekileri versin. Bugün berat kandili için 100 rekat namaz kılmaya niyetliydim ama kırmızım beni bırakmadı bugün ceee dedi. Bütün dularımız kabul olsun inşallah.. :)
Çok şükür iyiz cnm oğlum 16 aylık oldu yerinde durmuyor hehe herşey yolunda. İkinciyi daha düşünmüyorum bakalım nasip kısmet. İnşallah oda çok sürmez. Ok sevindim gerçekten senin adına. Herşey yolunda mi?CNm çok sağol biz de geçenlerde seni andık:) bebiş büyümüş delikanlı olmuştur şimdi biz hala burda uğraşıyoruz falan diye yazıp gülüştük.oğlun nasıl ne kadar oldu sen nasılsın? Yakında ikinci için gelirsin diye bekliyorduk biz:))
Vallah oldu kuzey yerinde durmuyor bir bilmiş bir bilmiş ya dik. Vallah vakit bu giremedim birde çok yazışmalar var oluyor okuyamıyorum hepsini. İkinci şimdilik düşün mu olum cnm. Yine kusarım diye korkuyorum. Allah tamamını erdirir inşallah cnmNerelerdesin canım bizde geçen seni andık kuzey paşası kocaman olmuştur elhi belkide 2. Yı düşünüyordur falan demiştik :) ikimizinde daha yeni ben 6+5 oldum Veson daha 2 gün oldu öğreneli inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Maşallah size:)
Gözün aydın canımm :) Maşallah size
Amin insallah darisi başınızaZaten ovulasyon testi koyulaşmadı henüz.. Çalışmalara devam..
Oyy Oyy yerim ben onu.. MasaAllah pınarcım..Rabbim hepimize bu güzellikleri yeniden yaşamayı nasip etsin inşallah..
İnşallah... hepinizi bulsun...:)Üzülme canım. Hayırlısı ilerdedir inşallah..
İnşallah canım. Zamanı var demek ki.. :)Hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı
Sağolasın canın yaa bakalım deneyip bulacam amin inşallah cnm darısı sana olsun hayırlı ve sağlıklı ve bulantısız canımAllah yardımcın olsun canım bu bulantıyı atlatma işi herkeste farklılık gösteriyor ama kızlar çareyi daha çok tuzda buldular. Ben beyaz leblebi öneriyorum.. deneyip bulacaksın sanırım sende..
Sağolasın canın yaa bakalım deneyip bulacam amin inşallah cnm darısı sana olsun hayırlı ve sağlıklı ve bulantısız canım
İlk çok rahat geçti benim canım ama bu bebişim zorlucak gibi teyzesiben ilkinde hiç bulantı yaşamadım ikincide de 4. ay başladı 1-1,5 ay sürdü :)
Canım çok haklısın düşüncelerinde ama bence ertelemeyin yaaKızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun
Benim tayinim de nihayet çıktı. Haftaya yerleşik hayata geçiyorum inşallah artık.
Trabzon'a gitgellerimden sonra tedavi çok ürkütücü geliyordu ya bana dün babam geldi tedaviyi ertelemeyin falan diye aklıma girdi. Bir tarafım hiç ama hiç istemiyor tekrar o stresli günleri yaşamayı, diğer tarafım ya ilerde çok pişman olursan diyor... kafam yine karıştı benim...
Acıbadem hem evime çok yakın hem iş yerime. Bir gidip gücümü toplayıp bir aşılama daha denesem mi bunu düşünüyorum... yoksa yeni yaşayacağımız şehre de bu stresle başlamasam biraz daha stressiz içimden geldiği gibi yaşamaya devam mı etsem... 15 gün meyil müddetim olacak izin sıkıntısı yaşamadan kontrole gidebilirim aslında.. offf ne bileyim ya ne dersiniz siz?
Bembeyaz şeffaf renkte yapışkan akıntıydı yani.. Dün gece de yazmıştım sağ kasığım ağrıyor acayip diye.. Çalışma dan sonra ağrı kesildi. Ovulasyon testi negatif henüz.. Yoksa koyuluğu mu kaçırdım bilmiyorum.. Bugün ateşde dibe vurdu. 36.2...FreeSoull sende el at tatlım hele...
Inşallah hayırlı olur...
Bakalım benimki ne zaman pik yapacak.. Belkide yaptı ben mi yakalayamadım bilmem...[/QUOT
Evet yumurta akı gibi sümüksü uzayan akıntıyı görünce kozalağına yapışacaksın canım.ayrıca yumurtlama olduğunda ortama hafif bir sıvı yayılması oluyor bu da kaşık ağrısına neden oluyor.pko lu musun canım?pko lularda ovulasyon testi işe yaramaz
Bembeyaz şeffaf renkte yapışkan akıntıydı yani.. Dün gece de yazmıştım sağ kasığım ağrıyor acayip diye.. Çalışma dan sonra ağrı kesildi. Ovulasyon testi negatif henüz.. Yoksa koyuluğu mu kaçırdım bilmiyorum.. Bugün ateşde dibe vurdu. 36.2...FreeSoull sende el at tatlım hele...
Inşallah hayırlı olur...
Bakalım benimki ne zaman pik yapacak.. Belkide yaptı ben mi yakalayamadım bilmem...
Kizlar bugun devlette kendi doktorum olmadigi icin farkli bir doktora gittim.
Bu doktor sana normal dogum yaptirmaya calismak seni riske atmak olur (fazla kilomdan dolayi) ama burada planli sezeryan yapamiyoruz yasak, son ana kadar normal doguma zorlanacaksin dedi.
Sana tavsiyen fakulte hastanesine bizim doktorlarimizdan biri gecti orada yasak degil oraya gidip gun al hemen dedi.
Ama ben fakulte hastanesini hic sevmiyorum. Gerek hakkinda okuduklarim, gerek sizi stajerlere teslim etmeleri falan. Evet onlar bir sekilde kendini gelistirmek zorunda ama ben de denek degilim...
Neyse iste nst'mi yaptirdim. Dun cok agrim olmustu sanci cikar sandim ama nst'de bir sey cikmadi suan her sey yolunda.
Doktor sezeryani 38+4'te yapiyoruz demisti. Haftaya persembe benim 38+4 oluyor.
Yarin sabah 10.30'a ozeldeki doktoruma randevum var. Gidip carsamba gunune sezeryan gunu alicam insallah.
Suana kadar devlette hic sıkıntısız devam ettim doktorumu da cok seviyordum ama risk var diye kendi agizlariyla soyledikleri halde yine de normale zorlamaya kalkmalari beni cok soguttu. Bugun inanilmaz strese girdim.
Uzun yazdim hakkinizi helal edin boyle iste benim durumum.
Kizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile
Kızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun
Benim tayinim de nihayet çıktı. Haftaya yerleşik hayata geçiyorum inşallah artık.
Trabzon'a gitgellerimden sonra tedavi çok ürkütücü geliyordu ya bana dün babam geldi tedaviyi ertelemeyin falan diye aklıma girdi. Bir tarafım hiç ama hiç istemiyor tekrar o stresli günleri yaşamayı, diğer tarafım ya ilerde çok pişman olursan diyor... kafam yine karıştı benim...
Acıbadem hem evime çok yakın hem iş yerime. Bir gidip gücümü toplayıp bir aşılama daha denesem mi bunu düşünüyorum... yoksa yeni yaşayacağımız şehre de bu stresle başlamasam biraz daha stressiz içimden geldiği gibi yaşamaya devam mı etsem... 15 gün meyil müddetim olacak izin sıkıntısı yaşamadan kontrole gidebilirim aslında.. offf ne bileyim ya ne dersiniz siz?
Hayırlı olsun canım. Sonunda yüzün gülecek inşallah.. Bence tedaviyi erteleme.. Yaş ilerledikçe insan her kaybettiği zamana pişman oluyor canım. Yeni şehir bebişini getirsin inşallah size...Kızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun
Yok canım pko lu değilim.. Sadece büyük bir yumurta vardı adetin 4.günü 13mm olan.. Omu çatladı diye düşündüm.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora.. Belli olur herşey o zaman...Evet yumurta akı gibi sümüksü uzayan akıntıyı görünce kozalağına yapışacaksın canım.ayrıca yumurtlama olduğunda ortama hafif bir sıvı yayılması oluyor bu da kaşık ağrısına neden oluyor.pko lu musun canım?pko lularda ovulasyon testi işe yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?