Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bakalım ateş ve ovulasyon testleri durum hakkında az çok fikir verir bize.. Zaten cumartesi yumurta takibine gidecem doktora.. O büyük yumurta ne durumda anlarız.. Yeni gelişen bir sürü yumurtam vardı sol tarafta.. O büyük yumurta ortaya çıkmasaydı doktor bu ayda aşılama yapacaktı..belki böylesi hayırlısıdır bizim için bilemeyiz...

Canım çok haklısın düşüncelerinde ama bence ertelemeyin yaa
Ortam yokki benim ya tamamen ilgimi kesiyorum yada saplantı yapıyorum, stresten deliriyorum. Hani böyle sakince gidip geleceğimi bilsem mehil süresini değerlendirmiş olurum. Eşim zaten sabahları evde olmayacak canım sıkılmamış olur hastaneye hobi olarak giderim

Eşime de hiç açmadım fikrimi gerçi... ama git geller beni çok hırpalamıştı bu defa mesafe yakın olduğu için belki o kadar çıldırmam daha sakin olurum...

Kızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı
Ahh ahh ne denemedim ki inşallah artmaz canım dualarına ekle artmasın diye ben valla her duamda diyorum.yesil elma tuzlu leblebi bana iyi geliyor erik çilek ve en önemlisi neredeyse 2 saatte bir yemek yiyorum hiç aç kalmadım mi daha az bulantı var bugün anacığımdan Allah razı olsun hep ısıttı getirdi bana sulu çorbalar yiyebiliyorum ben genelde az yağlı az salçalı.

Canim ben de karsiyim ama iste karsi olmak yetmiyor malesef.
Bugun gercekten cok sinirlendim. Bir insan israrla normal yapamam diyorsa ve doktor da kendi agzi ile riskli diyorsa hala zorlamak nedir anlamis degilim.
Yarin ozelden sezeryan gunu alinca rahatliycam insallah.
Sagol kuzum benim insallah.

Açık konuşayım bende aynı 2 sene geçmeden 2. İcin çalışmalara başlarım diyordum ama anamm hamilelik hiçte kolay değilmiş en azından şimdilik değil inşallah geçer bu bulantı halleri seni çok iyi anlıyorum canım

Amin Leylacım, Yeni şehir inşallah bebeği getirsin , stresini değil. Tedavi olumsuz olursa moralimizin bozulmayacağına tadımızın kaçmayacağına emin olamıyorum. Doğal yoldan ümidi kestik eşim de ben de. O yüzden aşılama sonrasındaki aylarda adet olduğumda takılmadık fazla. Olmuyor napalım dedik geçtik. Ama tedavi ile insan daha da ümitleniyor, olumsuzu karşılamak daha zor geliyor.. aşılamadan da fazla ümidim Yok gerçi , aşılamada eşimin 4.6 milyon aktif spermi çıkmıştı ya malum. O değerle aşılamada pozitif görmek çok şaşırtıcı olur..

Gittiğimde bir gidip tüp bebek merkezi ile görüşeyim olmazsa. İlla yaptırmak zorunda değilim sonuçta. Bir fikir daha alayım bakalım ne diyecekler. Direk tüp yapalım mı derler , aşılama için ümitli konuşurlar mı bakayım en iyisi..

Herşey gönlüne göre olsun inşallah

En güzeli eşime söylemeden yani konuyu açmadan gideyim bir görüşeyim o evde yokken. Benim kafama yatarsa eşime açayım durumu. Yok kafama yatmazsa konuyu hiç açıp tadımızı kaçırmış olmayayım.

Bakayım bir randevu var mı haftaya için. İnşallah hayırlısı olsun..

Kalbin ne diyorsa kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım.. Inşallah herşey gönlünce olur kuzum.

Kontrol pazartesi o zaman anlayacağız inşallah herşey yolundadır.

Maşallah kuzeye:)

Hadi gözün aydın CNm sonunda tayin çıktı.cnm uzun süredir eşinle düzenli bir arata gelemiyorsunuz şöyle 2-3 ay doğal deneyebilirsiniz sonra da istersen tedavi için kolları sıvarsınız.

Bak benimki histten sonra 7. Ayda geldi iki ay korunmalı 5 ay denedik

Hayırlı olsun cnm. insallah yeni sehir yeni yaşam size hem huzur hem bebis getirir :)

bak tedavi düşünüyorsan hemen basla benim de bu ay sonu başlıyor. gerci transfer sonraki ay olcak gibi ama belki beraber hamile kaliriz

Canım kafaya takmadan git canım birde yakınmış artık ama yinede bi görüş ama bence erteleme
Dua ediyorum canım artmasın diye oğluma hamileyken hiç zorlamamıştı dediklerini denicem canım sağolasın
o fasulyeler iyi olsun da analar her şeye dayanır :)) Burada doğmuş doğacak bütün bebekleri gidip öpüp koklamak isterdim gerçekten de teyzeleri kadar yakın oluyoruz :))
Evet canım herşey bebişlerimiz için dayanırım yaa kesinlikle canım teyze gibi oluyorsunuz bazen düşünürüm keşke burada tanıştığımız herkesle bi sitede otursak nasıl olurdu

Veson bugün kan verecekmiydi okuyamıyorum sayfaları hep çok kötü oluyorum okumaya kalkınca kusura bakmayın kızlar
Yok CNm takip yapmak istemiyorum bu sefer.stres oluyorum.sonuçta değer kaç olursa olsun elden birşey gelmiyor.hem iş yeri de çok yoğun sağlık ocağına git kan ver sıkıntı.araç da Yok.sonuç desen çok geç çıkıyor.her nasılsa içimde merak da Yok çok ilginç ilerliyor bu sefer bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor.

Kızlar bu sabah crino.. jel i kullandım gün boyu adet ağrısı gibi karın ağrım oldu .jelden dolayı mı oldu dersiniz.bir de sabah 7 de uyguladım be bu saat oldu hala dışarı çıkmadı hala içerde mi yoksa ben mi beceremedim?? Kullanan arkadaşlar bir el atsın.

@Kuzguni Melissa81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…