en iyisi rahat olman zatenYok CNm takip yapmak istemiyorum bu sefer.stres oluyorum.sonuçta değer kaç olursa olsun elden birşey gelmiyor.hem iş yeri de çok yoğun sağlık ocağına git kan ver sıkıntı.araç da Yok.sonuç desen çok geç çıkıyor.her nasılsa içimde merak da Yok çok ilginç ilerliyor bu sefer bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor.
canim o jel igrenc bisey
aslinda jel yerine depo igneler var 5 günde bir yapiliyor totoyu azcik acitiyor ama doktordan onu da isteyebilirsin jel zor gelirse
Tel de kpnuştuk CNm dün burdan yazmıştım.kele başla dedi bu sabah başladımen iyisi rahat olman zatenkendine zehir etmeden tadini cikar. ama kendi doktoruna bi an evvel gidip jeline başla :)
tüp deneyenler olaraktan ben söyleyeyim :)
canım ilk zamanlar çok geri gelmiyor ama zamanla içeride biriktikçe gün içinde geri gelmeye başlar.
bir de tavsiyem yaptıktan sonra yürü hemen yatma.
canim o jel igrenc bisey
icerde birikiyor top top oluyor. daha sonra kendi parca parca gelir, ben takinti yapip cok derine girmeden parmagimla kendim se temizlemistim icerde birikenleri... ama günler sonra geliyor. degisik renklerde gelebilir korkma. bazen pembe bazen kahve bazen yesil bazen krem tonlarinda
Ha normal o zaman ben de beceremedim mi acaba dedim bir an.yok yatmadım hemen kalktım.adet ağrısı gibi ağrı oluyor muydu peki?aslinda jel yerine depo igneler var 5 günde bir yapiliyor totoyu azcik acitiyor ama doktordan onu da isteyebilirsin jel zor gelirse
Ha normal o zaman ben de beceremedim mi acaba dedim bir an.yok yatmadım hemen kalktım.adet ağrısı gibi ağrı oluyor muydu peki?
Shinsegi CNm dr daha hamile kalmadan yol haritasını çizmişti bana öğrenir öğrenmez hemen ara randevu al dedi.daha önce progestan hap iğne kullandım dedim hayır jel vereceğim dedi.diğer gebelikteki gibi aspirin ya da clex.. sulandırıcı iğne kullanmayacaksın demişti.aynı şeyleri uyguluyor şimdi.
Kontrole gidince sorayım bakalım ne kadar kullanılacak?
Hadi gözün aydın CNm sonunda tayin çıktı.cnm uzun süredir eşinle düzenli bir arata gelemiyorsunuz şöyle 2-3 ay doğal deneyebilirsiniz sonra da istersen tedavi için kolları sıvarsınız.
Bak benimki histten sonra 7. Ayda geldi iki ay korunmalı 5 ay denedik
Canim kasik agrilarin normal gibi crinoneden mi olmustur bilemicem.sivi birsey zaten sen sabah yaptin farketmeden idrar yoluyla cikmistir diye dusunuyorum..pedde hic uzayan akinti gibi kalinti olmadimi..
Hadi hayırlısı canım rahat olmana sevindim inşallah bu kez herşey güzel olacak bende unutup 5lt lık su şişesini kaldırdım bişey olmaz Allahın izniyle yiyecek ekmekleri varsaYok CNm takip yapmak istemiyorum bu sefer.stres oluyorum.sonuçta değer kaç olursa olsun elden birşey gelmiyor.hem iş yeri de çok yoğun sağlık ocağına git kan ver sıkıntı.araç da Yok.sonuç desen çok geç çıkıyor.her nasılsa içimde merak da Yok çok ilginç ilerliyor bu sefer bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor.
ağrıların hamilelik belirtisi de olabilir cnm. bende de ara ara oluyor du ama jelden ziyade bebistendir benceHa normal o zaman ben de beceremedim mi acaba dedim bir an.yok yatmadım hemen kalktım.adet ağrısı gibi ağrı oluyor muydu peki?
Shinsegi CNm dr daha hamile kalmadan yol haritasını çizmişti bana öğrenir öğrenmez hemen ara randevu al dedi.daha önce progestan hap iğne kullandım dedim hayır jel vereceğim dedi.diğer gebelikteki gibi aspirin ya da clex.. sulandırıcı iğne kullanmayacaksın demişti.aynı şeyleri uyguluyor şimdi.
Kontrole gidince sorayım bakalım ne kadar kullanılacak?
ayy ne güzel maşallahh :) bnm doktorun renkli ultrasonu yok çocuğu hep bş röntgen havasında görüyoruz o yüzden ayrıntılıyı dört gözle bekliyorum bnmkide 30 mayısta nasipse bi ay gitmeyince ne kdr çok büyüyolar dimiii bnmde 5 hafta ara olmuş olcak ayrtılıya gittiğimdeKizlar oğlum 21 cm 325 gram olmus. Kocaman olmus ya cok guzeldi. Elini agzina götürdü sonra ben karnima koydum o da aynı benim gibi yapti. Agzini aciyor kapıyot cok guzell allah her isteyene nasip etsin insallah. Suyum plesanta disardan görünen hersey normal. 20 mayista ayrintili var allahin izni ile
yaş kaç? doğal yolla hamile kalma sansiniz tabiki var ama sanirim yumurta rezervinde azalma var vakit kaybetme diye hemen tüp demislerdir bence de tedaviyi fazla ertelemeyin derimKızlar merhaba bir süredir okuyordum sizi
Birşey sormak istiyorum. İki senedir uğraşıyorum ben de hep nedensiz dendi. 30 martta aşılama oldum ama olmadı. Adet oldum. Daha önce hep ovulasyonda çift çizgi görürdüm bu ay görmedim aşılama sonrası. İlk kez bu ay amh testi yaptırdım ve sonuç 1,66 çıktı tüp bebek dendi.benim normal yolla hamile kalma şansım yok mu? Bilen varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim
hayırlı olsun canımm :)Kızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun
Benim tayinim de nihayet çıktı. Haftaya yerleşik hayata geçiyorum inşallah artık.
Trabzon'a gitgellerimden sonra tedavi çok ürkütücü geliyordu ya bana dün babam geldi tedaviyi ertelemeyin falan diye aklıma girdi. Bir tarafım hiç ama hiç istemiyor tekrar o stresli günleri yaşamayı, diğer tarafım ya ilerde çok pişman olursan diyor... kafam yine karıştı benim...
Acıbadem hem evime çok yakın hem iş yerime. Bir gidip gücümü toplayıp bir aşılama daha denesem mi bunu düşünüyorum... yoksa yeni yaşayacağımız şehre de bu stresle başlamasam biraz daha stressiz içimden geldiği gibi yaşamaya devam mı etsem... 15 gün meyil müddetim olacak izin sıkıntısı yaşamadan kontrole gidebilirim aslında.. offf ne bileyim ya ne dersiniz siz?
31 yaşındayım canım. Biraz düşük dedi doktorun sekreteri aradı doktorla görüşmedim bile. O kadar üzgünüm ki şuan. Hep herşey normal diyorlardı. Yumurtam gelişiyordu. Ama adetlerim çok düzenli değil.doktorlara sorduğumda hep normal demişlerdi aday tarihlerime.yaş kaç? doğal yolla hamile kalma sansiniz tabiki var ama sanirim yumurta rezervinde azalma var vakit kaybetme diye hemen tüp demislerdir bence de tedaviyi fazla ertelemeyin derim
Evet şimdiki dipi de takip etmek gerek.FreeSoull bak canım bu benim hamile tablom.. Yumurta 17.gün çatladı ve çizgi 17.günde idi.. Ateş ölçmeye devam edince 19.güne kaymıştı çizgi... Ateşin dip yapmasından 4-5 gün sonra pik yapıp çatlamış yumoş..
Eki Görüntüle 1993748
İlk seferde nedense pek gelmez biriktikçe gelir. Progesteron o batmaları vs yapar canım. Anımsarsan ben tüp benekte ilaç yüzünden epey belirti yaşamıştım. Bir de sen zaten gebe olduğundan ikisini bir arada yaşıyorsundur
Allah razı olsun CNm ya ben de hala inanamıyorum:)siz kendinize fırsat verin hist sonrası gebelik şansı artar demişti dr.inşallah size de en kısa zamanda nasip olur.sanırım takviye ilaçlar da etkili oldu bizeEvet çok şükür oldu tayin, tercihlerin içinden eve en yakını oldu hem de. Çok şükür artık evimde olucam.
Haklısın aslında histereskopi sonrası ay aşılama denedik bir , sonrası hep ayrı idik eşimle. Bir araya gelmişken birkaç ay deneyip sonra tedaviye başlama fikri de mantıklı. Öyle böyle 4 aydır ayrıyız aralarda görüşsek de takip falan etmediğim için ovuya denk geldi mi görüşmeler hiçbir fikrim yok.
Perşembe'ye randevu aldım bir doktordan, dursun randevu. Bir gün öncesine kadar daha düşüneyim en iyisi. Belki bir görüşür fikir alırım , tarih belirleriz başlangıç için. Tüp mü aşılama mı der. Onu da netleştirmiş olurum hem..
Ya sana nasıl sevindim yemin ederim anlatamam veson. Hakkaten yeğenim olacağını duyunca bu kadar sevinmiştim sanırım. Zehrenur, shinshegi, Leyla ve ben kaldık sanırım eskilerden. Biz ve yeni gelen arkadaşlar da inşallah en kısa sürede hamile kervanına katılırız hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?