Tamam canim yeni gordm msjiPai homozigot.
Mthfrc 677t heterozigot.
İlk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+3te.
Oglumu cok sukur dogurabildim. Aspirin ve 0.4claxane kullanmistim o zaman. Aspirine basladiktan 1.5ay sonra gebe kalmistim. Ama bu kez aspirin alamiyorum alerjim var artik. O yuzden 0.4claxane a basladim.
Pai homozigot.
Mthfrc 677t heterozigot.
İlk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+3te.
Oglumu cok sukur dogurabildim. Aspirin ve 0.4claxane kullanmistim o zaman. Aspirine basladiktan 1.5ay sonra gebe kalmistim. Ama bu kez aspirin alamiyorum alerjim var artik. O yuzden 0.4claxane a basladim.
Hic bilgim yok henuz. Benim doktor gebelik ilerledikce olanlara gore yolumu cizer. Aspirin bizim icin onemsiz dedi.sımdı sadece ıgne yeterlı gelecekmıymıs pekı canım ıgnenın dozu artmıyormuymus
Hic bilgim yok henuz. Benim doktor gebelik ilerledikce olanlara gore yolumu cizer. Aspirin bizim icin onemsiz dedi.
Ondan baska ,3 doktora daha danistim. Hepsi de 0.4 claxnae ve progestan ile devam edersin dedi. Bakalim bi belli olsun da neler olacak bilemiyorum. Ben hep kalp atislarindan sonra kaybettim. Cok acı.....
Bu kez de cok zor karar verebildim.
Allah sabır versin canım, benımde 3 kere kımyasal oldu şimdi dahaa cok yeni 4 haftalık ne olur belırsız bende cleane ve coraspin kullanıyorum suan, bakalım nasip görcez..
Amin.
İcini ferah tut. Allah kismet ettiyse inan gelir. Lutfen tadini cikar. Olumsuzluklari dusunme okuma duyma gorme... Karnindaki can, senin herseyini hissediyor cunku. Onu uzme :)
Ben coraspirin içiyorum :-( birde folidoceCanim coraspinde icsene :) zarari olmaz hicbir turlu
gunaydin. hergunku olcumlerin ff e giris saati ayni olmasina ragmen, dpo4 u ici bos yapiyor. cozemedim. bilen varsa yardim beklerim
tamam canim benimSemptomlar da uykusuzu isaretlediysen öyle yapıyor canım
Sen ne zaman hamile kaldın kız ben mi kaçırdım:))en son lh testlerini yorumluyorduk:))tebrik ederim:)kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor
Semptomlara gir bak yetersiz uyku yada düzensiz uyku falan işaretlemiş olabilirsingunaydin. hergunku olcumlerin ff e giris saati ayni olmasina ragmen, dpo4 u ici bos yapiyor. cozemedim. bilen varsa yardim beklerim
Tırırırınnnn!hadi inşşş en güzel hediye sizin olsunPazartesi esimin dogum gunu. Keske o gune supriz yapabilsem :)
Bugun goguslerim cok aciyor.
Valla biz de merakla bekliyoruz canım.tutmazsa o nasıl psikoloji diycem.Belim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktıbana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Tıpkım ben.benimki sıfır hata ile çıkıyor beyazdan daha beyaz ace ile yıkanmış gibi.t c k bişi görsem ahanda hamileyim derim.Kız bizim bembeyaz çıkıyor t de küçücük bir iz görsem hamileyim derim ben :-(
Bulansın bulansın daha çok bulanacakMidem çok bulanıyor kızlar ya..
Bu ne zaman hamile kaldı yaw dedim ben de kendi kendime.ne zaman muhabbet ettik,kutladık.ben nerdeydim?hem ne zaman 6 haftalık oldu?maşşş maşşş.tebrik ederim de hafıza kaybı mı yaşıyorum?Sen ne zaman hamile kaldın kız ben mi kaçırdım:))en son lh testlerini yorumluyorduk:))tebrik ederim:)
Bugün hep benden önce davranıyorsun kuzum.kaç kere tablosuna baktım.ateş yükselişte. @Tugbanusta hadiiiii bekliyoruz@Tugbanusta ateş süper bugün test Yok mu?
Kan vermeye mi gitti acabaBugün hep benden önce davranıyorsun kuzum.kaç kere tablosuna baktım.ateş yükselişte. @Tugbanusta hadiiiii bekliyoruz
Dakka 1 gol 1 kızçelerrrrrr
Ben de acaba kaçırdım mı dedim:)) demekki yalnız değilim:).en son bu kadar erken belirti mi olur falan diye yazmıştı hamile olarak döndü:)Tırırırınnnn!hadi inşşş en güzel hediye sizin olsun
Valla biz de merakla bekliyoruz canım.tutmazsa o nasıl psikoloji diycem.
Tıpkım ben.benimki sıfır hata ile çıkıyor beyazdan daha beyaz ace ile yıkanmış gibi.t c k bişi görsem ahanda hamileyim derim.
Bulansın bulansın daha çok bulanacak
Bu ne zaman hamile kaldı yaw dedim ben de kendi kendime.ne zaman muhabbet ettik,kutladık.ben nerdeydim?hem ne zaman 6 haftalık oldu?maşşş maşşş.tebrik ederim de hafıza kaybı mı yaşıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?