Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim yeni gordm msji

sımdı sadece ıgne yeterlı gelecekmıymıs pekı canım ıgnenın dozu artmıyormuymus

sımdı sadece ıgne yeterlı gelecekmıymıs pekı canım ıgnenın dozu artmıyormuymus
Hic bilgim yok henuz. Benim doktor gebelik ilerledikce olanlara gore yolumu cizer. Aspirin bizim icin onemsiz dedi.
Ondan baska ,3 doktora daha danistim. Hepsi de 0.4 claxnae ve progestan ile devam edersin dedi. Bakalim bi belli olsun da neler olacak bilemiyorum. Ben hep kalp atislarindan sonra kaybettim. Cok acı.....
Bu kez de cok zor karar verebildim.

Allah sabır versin canım, benımde 3 kere kımyasal oldu şimdi dahaa cok yeni 4 haftalık ne olur belırsız bende cleane ve coraspin kullanıyorum suan, bakalım nasip görcez..

Allah sabır versin canım, benımde 3 kere kımyasal oldu şimdi dahaa cok yeni 4 haftalık ne olur belırsız bende cleane ve coraspin kullanıyorum suan, bakalım nasip görcez..

Amin.
İcini ferah tut. Allah kismet ettiyse inan gelir. Lutfen tadini cikar. Olumsuzluklari dusunme okuma duyma gorme... Karnindaki can, senin herseyini hissediyor cunku. Onu uzme :)

Amin.
İcini ferah tut. Allah kismet ettiyse inan gelir. Lutfen tadini cikar. Olumsuzluklari dusunme okuma duyma gorme... Karnindaki can, senin herseyini hissediyor cunku. Onu uzme :)

öyle canım haklısın, bu kdaar çok kan sulandırıcı zararlı değilmi diye baktm hep netten ama o kadar çok kullanan varki, demekki çözüm tek bu diyp kabullendim :)

Pazartesi esimin dogum gunu. Keske o gune supriz yapabilsem :)
Bugun goguslerim cok aciyor.
Tırırırınnnn!hadi inşşş en güzel hediye sizin olsun
Belim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktı bana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Valla biz de merakla bekliyoruz canım.tutmazsa o nasıl psikoloji diycem.
Kız bizim bembeyaz çıkıyor t de küçücük bir iz görsem hamileyim derim ben :-(
Tıpkım ben.benimki sıfır hata ile çıkıyor beyazdan daha beyaz ace ile yıkanmış gibi.t c k bişi görsem ahanda hamileyim derim.
Midem çok bulanıyor kızlar ya..
Bulansın bulansın daha çok bulanacak
Sen ne zaman hamile kaldın kız ben mi kaçırdım:))en son lh testlerini yorumluyorduk:))tebrik ederim:)
Bu ne zaman hamile kaldı yaw dedim ben de kendi kendime.ne zaman muhabbet ettik,kutladık.ben nerdeydim?hem ne zaman 6 haftalık oldu?maşşş maşşş.tebrik ederim de hafıza kaybı mı yaşıyorum?

Ben de acaba kaçırdım mı dedim:)) demekki yalnız değilim:).en son bu kadar erken belirti mi olur falan diye yazmıştı hamile olarak döndü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…