- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Oluruna bırak artık ve olumlu düşün.her şey yolunda ve her şey olacağına varır.böyle yaparsan keyif eziyete dönüşür.hem kendin hem etrafındakiler (ailen) sıkılır.bebişin var mutlu ol.olmayacaksa 9ay sonra bile olmaz.illa kese kalp şart değil.her aşamayı endişeyle beklersen zaman geçmez hayat zindan olur.Buna bakarak hayal meyal dedi eşime de aynısını söylemiş kapıda. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Canım benim ilk hamileliğimde betam çok iyi artmıştı herşey yolunda görünüyordu ama 12. hafta sonlandırıldı gebeliğim sağlıksız olduğu için hiç betaya takılma aklına kötü şeyler getirme Rabbime emanet inşallah dua et bol bolİnşallah canım :)
Oluruna bırak artık ve olumlu düşün.her şey yolunda ve her şey olacağına varır.böyle yaparsan keyif eziyete dönüşür.hem kendin hem etrafındakiler (ailen) sıkılır.bebişin var mutlu ol.olmayacaksa 9ay sonra bile olmaz.illa kese kalp şart değil.her aşamayı endişeyle beklersen zaman geçmez hayat zindan olur.
Kaderde varsa neyi değiştirebileceğini düşün...öyleyse şimdi mutlu olmaya bak.
Canım benim ilk hamileliğimde betam çok iyi artmıştı herşey yolunda görünüyordu ama 12. hafta sonlandırıldı gebeliğim sağlıksız olduğu için hiç betaya takılma aklına kötü şeyler getirme Rabbime emanet inşallah dua et bol bol
Bakalim yaparsam haber etcem :)Dedim bile.benim sonuç 15 dk sonra çıkmıştı bu arada.
6gün erken olansa senin 3günün kalmış.%99 diyor son 3 güne.merak ediyorsan bekleme.
O kalinlasan kismi gostermis doktor. Onun ust kisminda kese olusacak canim.Yeri burasiymis kuzum
Predictore cok guvenen yok diye biliyorum ben ama. Bekle canim az daha.Testi yaptım malesef yok negatif
O kalinlasan kismi gostermis doktor. Onun ust kisminda kese olusacak canim.
Bana gelirsek.... Meme hassasiyeti devam ediyor. Afedersiniz azicik beyaz akinti da baslamis. Ben umitlenmek istemeedikce bisi cikiyor
Sabah test yptigimda t yine az cok gorunuyordu. Aksama belirginlesmis ama pembe degil. Hem beklemis test dimi. Hic umitlenmicem hic
Du bakalim. Bendeki yaniltici da olabilir canim. Kesin biresyim yok ki henuz :)Bende de başlasa biseyler de ümidim artışa geçse
Bana gelirsek.... Meme hassasiyeti devam ediyor. Afedersiniz azicik beyaz akinti da baslamis. Ben umitlenmek istemeedikce bisi cikiyor
Sabah test yptigimda t yine az cok gorunuyordu. Aksama belirginlesmis ama pembe degil. Hem beklemis test dimi. Hic umitlenmicem hic
Foto at bakalımBana gelirsek.... Meme hassasiyeti devam ediyor. Afedersiniz azicik beyaz akinti da baslamis. Ben umitlenmek istemeedikce bisi cikiyor
2 gün daha sabır edelim inşallah boş yere ümitlenmiyoruzdurTesti yaptım malesef yok negatif
foto atsana canım ya
Foto at bakalım
Canim ben degerime baktirmadim artis olarak da, kesemin gorulmedigi tarihi soyliyim sana; dpo17 yer aciyor dedi.. dpo 25 de gorduk keseyi.. insAllah bebisin saglicakla buyumeye devam eder! Uzme kendini17 Ağustos 41.62 24.gun
19 Ağustos 133.67 26.gun
26 Ağustos 804.5 33.gun
Böyle kuzum.
Canim ben degerime baktirmadim artis olarak da, kesemin gorulmedigi tarihi soyliyim sana; dpo17 yer aciyor dedi.. dpo 25 de gorduk keseyi.. insAllah bebisin saglicakla buyumeye devam eder! Uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?