- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
16.güne iğne etkisi mi kalır canım!hamilesin bence.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Eki Görüntüle 2037994 Eki Görüntüle 2037995 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
İnş bu ay senin yüzün gülecek canım.darısı da bizlere olsun.Rabbim daha fazla aratmasın.Sen yazınca kendimi hamile hissediyorum canım. Hep yaz bana moral oluyorsun.. Ovulasyon testlerim bitti birdaha almak istemiyorum bu yüzden bu ay hamile olmak istiyoooruuuummmmm...:))
Öbür ay gelsin meleğin inşallah gülüm..
Hayırlı uğurlu olsun Yen'i bebişimiz.Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi
İnş pozitif olur.senden de kurtuluruz.sen kaç günde regl oluyorsun canım?Test negatif yarına önümüzdeki testlere ins pozitif olur :)
Bence fazla hassas.yalancı pozitif çıkarabiliyor.ama negatifse kesin negatif.ben de pozitif çıktı akşama regl oldum.dava ediciiim onları psikolojimle oynadılar.prodictor baya iyi kızlar
Hadi inşallah
Bilmiyorum ki evet pahalıymışErken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu ki? Hem biraz pahalı sanırım onlar
İnş sevindirir. Mutluluğun olur, evet olumsuz olunca hep olumsuzluklara takılıyor aklımız. Sanki hep öYle olacakmış gibi gelip Sevincimizi yaşayamıyoruz. İnş Allah nasip etmiştir.tıroıd ılacına daha baslamadım dun endokrıne gnderdı kadın dogumcum, oda ultrasonla baktı bırkac test yaptı sonuclarm cıkınca duruma gore ılaca baslatacak veya gereklı degıl dıyecekmıs orası belırsız suan. dıyorum ya her konuda bı tedırgınım.
ıgneye zor alısıcam sanırım bende bıraz sersemlık yapıyor, panık atakta var bende hafıf sanırım korkudan da oluyor o
dedıgın gibi kayıplardan dolayı ogrendıgımde gram sevınemedım, ınsan mutlu olur ınanamıyorum falan der yanı bısey der, benım ılk cumlem Allah nasip ederse devam eder oldu. trajikomik cidden :) o sebeple birtek bilgi amaçlı nisan annelerine sruyorum odur budur diğer arkadaşlarım ordan görmüş olabilirler :)
Amin gülüm inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah canım..16.güne iğne etkisi mi kalır canım!hamilesin bence.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
İnş bu ay senin yüzün gülecek canım.darısı da bizlere olsun.Rabbim daha fazla aratmasın.
Hayırlı uğurlu olsun Yen'i bebişimiz.
İnş pozitif olur.senden de kurtuluruz.sen kaç günde regl oluyorsun canım?
Bence fazla hassas.yalancı pozitif çıkarabiliyor.ama negatifse kesin negatif.ben de pozitif çıktı akşama regl oldum.dava ediciiim onları psikolojimle oynadılar.
o zaman doktorun gordugu kese olamaz canim. daha zamani var demek ki.804.5 çıkmış düşük mü acaba? 5. Hafta için normal görünüyor ama..
Bilmiyorum ki evet pahalıymış
Gözün aydın canım. Değer normal değilmiki? Doktor neden 1000 üstü dedi sormadın mı?804.5 çıkmış düşük mü acaba? 5. Hafta için normal görünüyor ama..
o zaman doktorun gordugu kese olamaz canim. daha zamani var demek ki.
Gözün aydın canım. Değer normal değilmiki? Doktor neden 1000 üstü dedi sormadın mı?
inşallah canım..İnş sevindirir. Mutluluğun olur, evet olumsuz olunca hep olumsuzluklara takılıyor aklımız. Sanki hep öYle olacakmış gibi gelip Sevincimizi yaşayamıyoruz. İnş Allah nasip etmiştir.
dohgune gıre ne zamana denk geliyo804.5 çıkmış düşük mü acaba? 5. Hafta için normal görünüyor ama..
dohgune gıre ne zamana denk geliyo
daha erken cnm kese icin merak etme. 5+0 dan once cokkkkkkk nadiren gorunur kese.Bugün 4+4 canım
Çok iyiBugün 4+4 canım
Bugün 4+4 canım
Abla ben 5+4 te gidip gördüm daha erken 5 haftalık olunca kese görünüyorBugün 4+4 canım
Hayal meyal dedi zaten o yüzden kan aldı ama 1000 üstü olursa sonuç rahatlariz demişti. Bir saate ararım bakalım
Şuana kadarki beta değerleri nasıl abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?