Tamam canımBu ay da test yapma Leyla abla, bu ay değişik olsun:))
6+5 te neden kürtaj cnm kendiliğinden düşmedi mi? Çok geçmiş olsun. Inşallah hayırlı haber alırsın kısa zamanda
Yok canım kalp atışını duymak için gitmiştik. Duyamayınca dr bu büyüklükte duyulması gerekiyordu dedi, başka doktorlara da sorduk onlar da öyle deyince kürtaj oldum, ama benim hiç kanama falan olmadı. Allahım kimselere yaşatmasın böyle acıyı. Bir de anneler günü ve doğum günümdü 14 mayıs 1 gün öncesinde böyle kötü bir haber aldım. O yüzden de çok istiyordum bu ay gelsin güzel haber de mayıs annesi olayım. Sağlıklı olsun da geç gelsin napalım. İnş hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Agnucaston kullanmaya devam mı cutem? Bazen yapıyor böyle. Bu rahim çok ilginç bir bölge ufacık müdahaleler bile regl duzenini etkiliyor. Gelecek ay inşallah
degerlendiremedin mi canimCanım biz aynı ya yumurta takibi çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay ve tatatatataaaam eşime nöbet yazdılar
PMS?amin cnm.
ben hiccc ilac kullanmiyrm cnm. agnucoston i aralik 2016da biraktim ben. sadece claxane 0.4igne yapiyordum. regl olunca biraktim canim.
pms hikaye oldu gitti canimPMS?
Inşallah gönlüne göre olur
canim. yapilan arastirmalar 3-5 gunde yerlesme olabilir diyor. en erken 3 gunde yerlesebiliyormus. sonrada kana oradan da idrara betahcg geciyor cnm. yine normal zamanda yum catladi canim. aspirin ve folbiol kullaniyordum o sira. ama benim hep gebeliklerim erken cikiyor
Maşallah Embriyolar hızlı hızlı hemencecik 9 ay konaklayacaklari yere varmak istiyor :)pms hikaye oldu gitti canim))
bitti gitti cok sukur.
canim. yapilan arastirmalar 3-5 gunde yerlesme olabilir diyor. en erken 3 gunde yerlesebiliyormus. sonrada kana oradan da idrara betahcg geciyor cnm. yine normal zamanda yum catladi canim. aspirin ve folbiol kullaniyordum o sira. ama benim hep gebeliklerim erken cikiyor
diger iki bebegimde dpo9 da cikmisti idrarda yine. yapisal sanirim.
Sevindim PMS senin canını çok yakmistipms hikaye oldu gitti canim))
bitti gitti cok sukur.
diger iki bebegimde dpo9 da cikmisti idrarda yine. yapisal sanirim.
Evet cnm. Hayatimi zindan etmisti resmen. Hala hormonlarim donemsel olarak normal kadinlara gore yuksek. Hala bazi sournlara neden olsa da, eskisi gibi hayatimi karartmiyor.Sevindim PMS senin canını çok yakmisti
Cok sukur canim :) bir de yasasalar...Maşallah Embriyolar hızlı hızlı hemencecik 9 ay konaklayacaklari yere varmak istiyor :)
Çok şükür bir sıkıntım yok iyi gidiyor yani, geçen hafta gittik doktora 12 haftalıktı daha erken cinsiyet için dedi bende zaten çok öğrenme heveslisi değilim hatta bazen diyorum Doğumda sürpriz olsun :)) öncekilerde 20 haftalık gibi öğrenmiştik
Inşallah başka acı yaşamasını canım. Doktor çok önemli. Neyin ne olduğu belli oldu. Başka keder vermesin allahCok sukur canim :) bir de yasasalar...
Kisaca, temmuzda korunmayi biraktim, gebe kaldim. 5+0da kanamalar basladi. Her kontorlde kalp atislari zayifladi. 8+1 de kaybettim. 3 ay korun dediler. Yani aralikta basladik, ocak da gebeydim. Aspirin verdi dr ama 8+3te gelisimi durdu kaybettim. Sonra pihti testleri vs pozitif ciktilar. Her dr bisi dedi. Biri gebe kalmadan 3ay once elevit ve folbiol kullan dedi. Haziranda basladim kullanmaya. Kafama gore de aspirine basladim. Temmuzda erken regl oldum, agustosta gebeydim ogluma. O sira bir suru dr.la gorustum. Aspirini biraktirdilar. Cok hizli dr degistirdim o sira. Sonunda kendi dr.umu buldum. O hemen elevit ve folbiolu kesti. Cok gfazla bunlar basta dedi. Folideca kullan dedi. Kese vardi o zaman. Hemen igne ve aspirin dedi. Oyle iste devam eden surc :)
Amin cumlemize canim :)Inşallah başka acı yaşamasını canım. Doktor çok önemli. Neyin ne olduğu belli oldu. Başka keder vermesin allah
hadi ya tüh gelecek aya inşAllahTatile geldik salı günü. Test yapmama gerek kalmadı hayatım. Kırmızılar gelmeye başladı bugün
ÇOk sevindim herşeyin yolunda olmasına :)cinsiyeti öğrenirsen yazarsın öyle iseÇok şükür bir sıkıntım yok iyi gidiyor yani, geçen hafta gittik doktora 12 haftalıktı daha erken cinsiyet için dedi bende zaten çok öğrenme heveslisi değilim hatta bazen diyorum Doğumda sürpriz olsun :)) öncekilerde 20 haftalık gibi öğrenmiştik
Kaçak seni nerelerdesin? Bir an hamileyim müjdesini vermek için geldin sandım o günleri de görürüz inşallah.daha yeni bir hatim bitirdik duası hac da yapıldı.rabbim kabul etsin inşallah.yine hatim yapılırsa mutlaka yazarım özelden merak etmeKızlarrrrrr toplanin efsane geri döndü:))))
Bayram sonu basliyorum atescegizimi ölçmeye
Amannn neler kacirmisim @Cok da Seyapmamak Lazim ivf mi yaptirdin kuzum hadi hayirli ugurlu olsun
Ya bana histeroskopi laparoskopi dedi kacabildigim kadar kacayim dedim ama onumuzdeki adet ile olacagim galiba
Gecen ay 47 gunde adet oldum duzenim de sasti biraz stresliydim
Veson um canim dua grubundan cikmak zorunda kaldim sinavim vardi mail bildirimi geliyordu bir turlu kapatamadim onu. Evi yerlestirdim cüz olursa ozelden yaz bana olur mu artik rahat rahat okurum
Değerlendirdik mi değerlendiremedik mi bilmiyorum canım çok tuhaf oldu ama hiç umudum yokdegerlendiremedin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?