Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

R Rzg14 bir sorum var.
Senin kuzunun gebelik haberini dpo 5 te aldın ya sence o gün mu yerleşme oldu ondan önce mi? Hepppp 6 ya da 7 günde rahme anca varır sonra anca tutunur falan hikayesi var ya. Hatta ff cok nadir dpo 5 te yerlsme dip ates gorylebilir diyor. Sende o süreç nasıl işledi acaba?

PMS?

Inşallah gönlüne göre olur
pms hikaye oldu gitti canim ))
bitti gitti cok sukur.

canim. yapilan arastirmalar 3-5 gunde yerlesme olabilir diyor. en erken 3 gunde yerlesebiliyormus. sonrada kana oradan da idrara betahcg geciyor cnm. yine normal zamanda yum catladi canim. aspirin ve folbiol kullaniyordum o sira. ama benim hep gebeliklerim erken cikiyor
diger iki bebegimde dpo9 da cikmisti idrarda yine. yapisal sanirim.

Maşallah Embriyolar hızlı hızlı hemencecik 9 ay konaklayacaklari yere varmak istiyor :)

Sevindim PMS senin canını çok yakmisti

Maşallah Embriyolar hızlı hızlı hemencecik 9 ay konaklayacaklari yere varmak istiyor :)
Cok sukur canim :) bir de yasasalar...

Kisaca, temmuzda korunmayi biraktim, gebe kaldim. 5+0da kanamalar basladi. Her kontorlde kalp atislari zayifladi. 8+1 de kaybettim. 3 ay korun dediler. Yani aralikta basladik, ocak da gebeydim. Aspirin verdi dr ama 8+3te gelisimi durdu kaybettim. Sonra pihti testleri vs pozitif ciktilar. Her dr bisi dedi. Biri gebe kalmadan 3ay once elevit ve folbiol kullan dedi. Haziranda basladim kullanmaya. Kafama gore de aspirine basladim. Temmuzda erken regl oldum, agustosta gebeydim ogluma. O sira bir suru dr.la gorustum. Aspirini biraktirdilar. Cok hizli dr degistirdim o sira. Sonunda kendi dr.umu buldum. O hemen elevit ve folbiolu kesti. Cok gfazla bunlar basta dedi. Folideca kullan dedi. Kese vardi o zaman. Hemen igne ve aspirin dedi. Oyle iste devam eden surc :)

@Sdyvrdr07 L LaleZar86 kızlar sizin cinsiyetler belli oldu mu? Gebelik nasıl gidiyor
Çok şükür bir sıkıntım yok iyi gidiyor yani, geçen hafta gittik doktora 12 haftalıktı daha erken cinsiyet için dedi bende zaten çok öğrenme heveslisi değilim hatta bazen diyorum Doğumda sürpriz olsun :)) öncekilerde 20 haftalık gibi öğrenmiştik

Inşallah başka acı yaşamasını canım. Doktor çok önemli. Neyin ne olduğu belli oldu. Başka keder vermesin allah

Kızlarrrrrr toplanin efsane geri döndü:))))
Bayram sonu basliyorum atescegizimi ölçmeye
Amannn neler kacirmisim @Cok da Seyapmamak Lazim ivf mi yaptirdin kuzum hadi hayirli ugurlu olsun
Ya bana histeroskopi laparoskopi dedi kacabildigim kadar kacayim dedim ama onumuzdeki adet ile olacagim galiba
Gecen ay 47 gunde adet oldum duzenim de sasti biraz stresliydim
Veson um canim dua grubundan cikmak zorunda kaldim sinavim vardi mail bildirimi geliyordu bir turlu kapatamadim onu. Evi yerlestirdim cüz olursa ozelden yaz bana olur mu artik rahat rahat okurum

ÇOk sevindim herşeyin yolunda olmasına :)cinsiyeti öğrenirsen yazarsın öyle ise

Kaçak seni nerelerdesin? Bir an hamileyim müjdesini vermek için geldin sandım o günleri de görürüz inşallah.daha yeni bir hatim bitirdik duası hac da yapıldı.rabbim kabul etsin inşallah.yine hatim yapılırsa mutlaka yazarım özelden merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…