Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook

Adapte ol nolur benim gibi yapma tadini çıkar ben hergun aglamistim simdi ustunden 2 yil gecti halen usg goruntulerine bakar aglarim. Mutlu ol ki mutluluk gelsin arkasından dua ediyorum sana insaallah saglikla buyur kızın (kiz olduguna da inandirdim kendimi)

Ben bı defa 20lik almıştım 2-3 döngüde bitirdim sonra döngüler düzene girince ha bu ay hamileyim ha önümüzdeki ay derken almaya cesaret edemedim :)) 49 testin elinde patlar inşallah
Ben de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.
Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook
Canım inş olur yeniden en kısa zamanda.tekrar tüp bebek şansın yok mu?

missdincer CNm bu sabah sanırım Doğum yaptın.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

Gebe listesi gittikçe azalıyor topik bir canlansa:-/
Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?

Olmuyor ama böyle topik başı olarak kızıyorum ama bak

veeee kocayi alt ettim ))

Hadi bak R Rzg14 başardı sende tuş et kozalağı

Bu yaz yaptiracaktik sebepsiz infertiliz biz amh degerim de iyi cikti doktor da histeroskopi laparoskopi yapalim falan dedi amannnn dedim vazgectim bende adet olursam ameliyat olcam sonrasinda olma sansi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…