- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook
Adapte ol nolur benim gibi yapma tadini çıkar ben hergun aglamistim simdi ustunden 2 yil gecti halen usg goruntulerine bakar aglarim. Mutlu ol ki mutluluk gelsin arkasından dua ediyorum sana insaallah saglikla buyur kızın (kiz olduguna da inandirdim kendimi)Doğru olabilir 4 yum gelişmişti benim 2si 20 ve 18mm olduğunda yapıldı iğne. Hatta kızlar ikiz bile olabilir dedi ama ben sonrasında şöyle bir senaryo geliştirdim. O 18 ve 20lik değil sonradan gelen çatladı :)) Amaan ne kadar hesap yaparsak yapalım Allah ne yazdıysa o oluyor. İnşallah duyarım bu hafta sonu kuzum hala adapte olamadım.
Ben de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.Ben bı defa 20lik almıştım 2-3 döngüde bitirdim sonra döngüler düzene girince ha bu ay hamileyim ha önümüzdeki ay derken almaya cesaret edemedim :)) 49 testin elinde patlar inşallah
Canım inş olur yeniden en kısa zamanda.tekrar tüp bebek şansın yok mu?Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook
Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?missdincer CNm bu sabah sanırım Doğum yaptın.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Gebe listesi gittikçe azalıyor topik bir canlansa:-/
Ben de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.
Canım inş olur yeniden en kısa zamanda.tekrar tüp bebek şansın yok mu?
Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?
veeee kocayi alt ettimBen de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.
Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?
Sağol CNm bizde durumlar aynı siz nasılsınız?doğum gittikçe yaklaşıyor hazırlıklar ne alemdeKizlar nasilsinizzz? Arada girip bakiyorum tanidiklarim ne alemde diye :)
veeee kocayi alt ettim))
biz sezonu kapattik artik
Sonu bebiş olsun inşallahbiz sezonu kapattik artik
esim ilac icmeye baslayacak cunku. bir daha da tovbe gelmez.
eh bugun de yumcum catlar benim. derken bekleme sonemi hayirli ugurlu olsun bana
amin canim insallah...Sonu bebiş olsun inşallah
Bu yaz yaptiracaktik sebepsiz infertiliz biz amh degerim de iyi cikti doktor da histeroskopi laparoskopi yapalim falan dedi amannnn dedim vazgectim bende adet olursam ameliyat olcam sonrasinda olma sansi varmisBen de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.
Dogum yaklastigi icin moralim bozuk korkuyorum bendeSağol CNm bizde durumlar aynı siz nasılsınız?doğum gittikçe yaklaşıyor hazırlıklar ne alemde
Tuş edemedim ,üstüne kavga ettim.ruhsuz adam!!sezon kapanmıştır bizim için.içerdeki spoşlara başarılar diliyorum
Hamarat kadının hali başka canımmmm.eee napalım ben de kavga edebiliyorum.veeee kocayi alt ettim))
CNm bol bol pozitif doğum hikayeleri oku netten iyi gelirDogum yaklastigi icin moralim bozuk korkuyorum bendene ypcagimi bilmiyorum. Psikolojikmen cokugum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?