Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BenanAsiye de doğum yapmış bebek kızmış:) Allah analı babalı büyütsün:)

@iiz herkes senin sıranı kapıyor bak :)
valla iiz içindr büyütceksin sanırım bnm kuzen 42 haftada doğmayınca sezaryen oldu bebek 54 cm doğdukızdı dalga grçiodu içimde büyüdü ztn die
ayy missdincerle benanasiye kavuşmuş bebelerine iizle passionette de kavuşunca sıra bana geliyo heyecan panik bütün duygular karmakarışık :)

Passionete pazartesi zAten doğuruyor içime iiz onu da bekler gibi geliyor da sen 39 u görürsün gibi hadi hayırlısı

Günaydınnnn
Kiźzz benim ates azivik yulseldi ya bende o gazla test yaptim ama negatif malesef amannn keyfimi kacirmayim hic

Aa doguran dogurana missdincer B BenanAsiye tebrik ederim kızlar Allah analı babalı buyutsun

Günaydınnnn
Kiźzz benim ates azivik yulseldi ya bende o gazla test yaptim ama negatif malesef amannn keyfimi kacirmayim hic

Kıs dur erken daha ya dpo 7 de cıkacagını zannetmem tüp bölümünde bi arkadasın test gününde bile kanda cıkmadı sonra cıktı

Yavrum laf olsun diye yaptim zaten biliyörüm çıkmayacagini ama ben neden kendimi halime gibi hissediyorum bu ay ya hay Allah

Günaydın kızlar. 26 günde bi regl oluyorum ovu testi 9. Günden beri yapiyorum ama hep silik bu zmana kadar hiç koyulasmadi. Sebebi Ne olaki. Yumurtlamiyacak miyim

Passionete pazartesi zAten doğuruyor içime iiz onu da bekler gibi geliyor da sen 39 u görürsün gibi hadi hayırlısı

Sira bende gibi duruyor ama benanasiye ile benim aynıydı o bu gece supriz yapti. Ondan da once gelir diye dusunuyordum. Iiz de son dk atak yapmazsa. Pazartesi sira bende. Combolarda sira zafrina89 da sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…