Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gundur nefes darligi yasiyorum psikolojik olarak sanirim. Uyku haram :) sezeryan olcam sanirim.
Canim simdiden dogumu düşünüp kendini de bebegini de strese sokma. Her turlu doğacak sonucta. Normal yada sezerryan. Su akar yolunu bulur sen merak etme. Bebisler de karar veriyor bu surece. Biz ne düşünsek boş. 2 gun kaldi benim ve tek derdim bebegim. Gerisi boş. Dogumla ilgili pozitif hikayeler oku video falan izleme. O an o kadar büyülü bir andir ki emin ol her kadinda buna dayanacak guc vardir.

CNm bu kadar stres yapma evet korkmamak elde değil anlıyorum seni ama stres yapma bebek olumsuz etkilenir

Ay evet biliyorum bu aralar korkuyu abarttim ama elimde degil. Ben panik atak hastasiyim ayni zamanda guatr imda var ya ondan korkuyorum. Tek dusundugum sey dogum aninda nefessiz kalmak cunku cok yasadim bu durumu. Heycan yaptigim an tikaniyorum :) Allah a sukur hamileligim cok rahat gecti. Bebekte smdiden dogum pozisyonu almis. Kilosuda 2730 olmus. Dr iyi dedi. 2 ayri dr a gidiyorum en basindan beri. Biri illede normal diyo digeri sezeryan yaparim istersen diyo. Kendime guvenemedigim icin sezeryan istedim. Veson bilir beni iliskide cok zorlaniyorum yanma aci vs. Normalden bu yuzden de cok korktum. Bide idrar yolu enfeksiyonu cikti acaba diyorum bu yanmalara falan enfeksiyon mu sebep oluyo ? Bi sekilde dogurcam artik ama icimdeki korkuyu ancak dogumdan sonra atabilirim sanirim :)

Canim liste yaptim adin var hepinize edicem. Bu arada adi olmayan sonradan gelen arkadaslar var isim yazarlarsa bana onlara da ederim.

Ben ben ben.
adım Cemre canım normalde de.
dua edersen bana da çok sevinirim.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.

14.günde canım.
Benim de gecikjti bu ay ve 15.ci gunu peakxyaptictest . telas yapma arkadasim. 25 gune dusmustu oysaki dongum.

3 gundur nefes darligi yasiyorum psikolojik olarak sanirim. Uyku haram :) sezeryan olcam sanirim.
Sakin olmaya calisin. Ben de tiroid hastasiyim. Onun icin endise etmeyin. Hic sorun yasatmaz size :)
Sezeryan dogum yaptim ben de. Cati darligindan kaynakli. Siz hic bir aci vs hissetmeyeceksiniz. Sadece bebeginiz dogdugunda mis gibi odayi saran kokuyu alacaksiniz o kadar :) cokk muhtesem bir an o. Bunu dusunerek kendinizi motive edin. Nefes egzersizisi verdiyse doktorunuz onu yapin rahatlayin.

Ben ben ben.
Ben ben ben.
Tabiki ederim canim. Cok saol. Rabbim size de nasip etsin hayirlisi ile.

Ah bi gorsem dogdugunu rahat nefes alicam :) daha oncesindede nefes alamama sorunum vardi. Acilde igne yapiyolardi oyle rahatliyodum gebeligin sonlarina yaklasirken yine artti halbuki gecmisti ama psikolojik diye dusunuyorum. Cati muayenesini devletteki dr um 38. Haftada bakicakmis oyle soyledi ama baktirabilcek miyim bilmiyorum. Zaten iliskide zorlandigim icin en son hatirladigim 13.hafta civarinda 1 kez iliskimz olmustu esimle sonra kasildigim icin biraktik. Simdi muayenede de kasilirsam diye cekiniyorum. Bide panik atak oldugum icin normalden korkuyorum bebek oksijensiz kalir falan dediler. Ailemde beni bildigi icin sezeryandan yana. Bakalim sonuc ne olacak :)

hiccccc bunlarla kendinizi uzmeyin lutfen. hepsinin cozumu var. doktorunuz sizi en rahat edeceginiz sekilde doguma alir. korkmamaya calisin. ayrica bebeginjz huyudugu ve yukari kaburgalara dogru baskiyi artirdigi icin de nefes almakta zorlanirsiniz ... hepsi bebislerin cilvesi.
cati muayenesi 38. haftada yapiliyor. siz zaten bastan doktorunuza derdinizj anlatinca, cati muayenesi yapacagini da pek dusunmuyorum.
siz simdi en guzeli bebeginizi sevin, konusun, muzik dinleyin (oglum karnindayken hangi muzige tepki verdiyse, dogunca da o muzikle sakinlesti), film izleyin, bebegin cicilerini hazirlayin vs... kotu dusunceler sarinca, sizi mutlu eden ne varsa hemen onlari yapmaya baslayin.

Haklisin :) zehir olmayan gebeligimi kendime ben dusunmekten zehir etmeye basladim. Dun aglaya aglaya cantasini hazirlamaya basladim :) dedigin gibi iyi dusunmem gerekiyo. Cok sagol moral verdigin icin. Insallah dedigin gibi olur

Cnm bu haftalarda tüm gebeler nefes sıkıntısı yaşıyor mutlaka çünkü bebek baskı yapıyor.germe kendini nefes egzersizleri yap senin için herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…