Canim aminnn..Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz.
Pikkkkk...Kızlar pik ı yakaladım galiba
Daha pozitif degil bence.Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Evet daha var yarına eşit olur herhalde demekki geç yumurtlayacakmışsınÇok tedirgindim yumurtlamicam diye ama şükür tek bi kırmızı çizgi meğer ne kadar kiymetliymis :)
Dün ilişki varsa yarın sabah olabilir ama dün ilişki yoksa bugünü değerlendirsen iyi olurBenim bugün 18.gun hiç umudum yok tu baya da su içmiştim ama net pik yarın sabah çalışma olsa olur mu kızlar midem baya kötü bugün
Tamam canım dün ilişki yok perşembe sabah vardıDün ilişki varsa yarın sabah olabilir ama dün ilişki yoksa bugünü değerlendirsen iyi olur
Bugünü boş geçmezsen güzel olur.içerde askerlerin hazır bekliyor olsunTamam canım dün ilişki yok perşembe sabah vardı
Pik değil bence.az kalmış ama.zaten eşinde bu akşam yokmuş iyi zamanlama.Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Yani ben de o kadar zoraki mikmik yapsam midemde kötü olur başka yerlerimdeBenim bugün 18.gun hiç umudum yok tu baya da su içmiştim ama net pik yarın sabah çalışma olsa olur mu kızlar midem baya kötü bugün
Bak küserim sabaha tablonda pm görmek istiyoruzTamam canım dün ilişki yok perşembe sabah vardı
Tamam mık mik zamanıBugünü boş geçmezsen güzel olur.içerde askerlerin hazır bekliyor olsun
Hahah kız alemsin sesli güldüm şuanBak küserim sabaha tablonda pm görmek istiyoruzhatırım için yap bare.o sırada aklından beni geçir.
(İç sesim : Yok lanaklından geçirme Doğum esnasında oluyordu.)
Yok canım sen beni unut en iyisi,işine bak.çarpılmayayım gece gece
Tamam tatlım hallediyorum 1 saatePik değil bence.az kalmış ama.zaten eşinde bu akşam yokmuş iyi zamanlama.
Yani ben de o kadar zoraki mikmik yapsam midemde kötü olur başka yerlerimdenapacan bacım elimiz mahkum,gözünü kapat vira Bismillah de başla bebeğe konsantre ol bebeğe,bişeyin kalmaz
Ha gayret canım,başarılar diliyorum midene,böbreğine,dalağına vs vsTamam tatlım hallediyorum 1 saate
Senin de hiç sağın solun belli olmuyor bacım.az önce midim ağriyir yıpmısım ılmız mı diye mızmız yapıyordun.şimdi mikmik yapıcan diye halay çekiyorsun.ben boşa mı yalvarıyorum burda!Tamam mık mik zamanı
Allah senin yumurtaya ve geriden gelen spoşlarınıza gani gani ömür versin canım öyleyseBenim durumum cok vahim yahu cift cizgi ciktiktan 1 gun sonra mikmik oldu bizimKhaleesi21
Ben 6 yildir gunu gunune yapiyorum fossssAllah senin yumurtaya ve geriden gelen spoşlarınıza gani gani ömür versin canım öyleysetakdiri ilahi,kim bilebilir ne olacağını?hem ben zamanı tutturdum da ne oldu onca ay?tek çizgi ,tek çizgi...
Ahaha tamamdır hallettim valla geçirdimHa gayret canım,başarılar diliyorum midene,böbreğine,dalağına vs vs
Aklından beni geçireceksin gibi bir hissiyatım var nedense...
Sen gaza getirdin tatlım yoksa olmazdı:)Senin de hiç sağın solun belli olmuyor bacım.az önce midim ağriyir yıpmısım ılmız mı diye mızmız yapıyordun.şimdi mikmik yapıcan diye halay çekiyorsun.ben boşa mı yalvarıyorum burda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?