Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy canım çok sevindim inşallah bebeğin seninledir :))

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Dr. eksik testleri vs istedi ancak cikabildim hastaneden şimdi salak salak siritiyorum etrafa :)) yine etiketleme yapamıyorum ama hepinizi çok seviyorum kendime geleyim teker teker cevaplayacagim

ay cok fena oluyor bu modeller.
bizimki kiz istiyormus. ismi de magmur (yagmur) olacakmis
kolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.

KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
İşte bu!!
Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.

KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'ime

Yok canim ya dayimlar amcamlar sıkıntıda onlra üzülüyorum

Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'ime

Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz.

Çok sevindim canım hadi sağlıkla al kucağına insAllah darısı hepimize :)

Gözlerim dolduuuuu

Kızlar pik ı yakaladım galiba
Pik pike pik pik,mik mike mik mik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…