cibi35 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olacak inşallah
@Rzg14 canım hadi hayırlısı. Sonu bebiş olsun inşallah.
Ben de az önce doktordan geldim. Malum geçen ay kist olmuştu ve progestoron düşük çıkmıştı. Bugün 20. Gün dpo 6 progestoron sonucum 17,6 çıkmış. Gebe kalmış kadar çok mutlu oldum.Kist felan da kalmamış çok şükür. Umarım sonu güzel olur hepimiz için
Demesi kolay işte diyorum da ben yapıyor muyum sor bakalım
canımmm çok sevindimişte erken öğrenmenin zararları kalp atışlarına kadar insanın göbeği çatlıyor
@Zamansiz yolcu değer çok güzel çıkmış CNm maşallah inşallah hcg de de aynı değeri görmen dileğiyle
Gözün aydın canım. Öbür tarafa da yazdım. Sağlıkla ilerlesin inşallah canım. Darısı başımıza inşallah..KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Zaten rüyamda görmüştüm demiştim sana :)
kolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.ay cok fena oluyor bu modeller.
bizimki kiz istiyormus. ismi de magmur (yagmur) olacakmis
İşte bu!!KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.Kizlar hepiniz iyisinizdir insAllah..
bu lohusa arkdasiniza da dua edin olar mi.. cok karmaşık bir donemdeyim, hem lohusalik hem ailevi skntilar ve hastaliklar.. uzucu bir dönemdeyim. Fakat evladima alışıyorum şükür...
Onceki gibi takip edemiyorum maalesef, mazur gorun.. guzel haberlerinizi bekliyorum! Girer girmez ilk sayfaya bakiyorum eklenen var mi diye.. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun!
Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'imeKİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Yok canim ya dayimlar amcamlar sıkıntıda onlra üzülüyorumkolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.
İşte bu!!
Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.
kolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.
İşte bu!!
Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.
Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'ime
Çok sevindim canım hadi sağlıkla al kucağına insAllah darısı hepimize :)Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz.
Gözlerim dolduuuuuVallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz.
Pik pike pik pik,mik mike mik mik...Kızlar pik ı yakaladım galiba
Kızlar pik ı yakaladım galiba
Sanki tam da eşit değil ama çok yakında koyulaşacak gibi dün var mı ilişki?Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Evet canım vardiSanki tam da eşit değil ama çok yakında koyulaşacak gibi dün var mı ilişki?
5-10 dk sonra tekrar foto çek at belki eşit kötülük olurVeson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Çok iyi o zaman bugün eşin yoksa ona yapacak birşey Yok eşin eve gelince ilk işEvet canım vardi
Şimdiki hali. Evet daha var sanki5-10 dk sonra tekrar foto çek at belki eşit kötülük olur
TamamÇok iyi o zaman bugün eşin yoksa ona yapacak birşey Yok eşin eve gelince ilk iş
Çok tedirgindim yumurtlamicam diye ama şükür tek bi kırmızı çizgi meğer ne kadar kiymetliymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?