- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Test yapmayacak mısın canım?amin canim insallah... ama olmadigini dusunuyorum. gogus agrilarim basladi yine. bakalim.. erken olmazsa 6 gun var zaten regl e benim...
yok canim. beklesin bakalim... haftasonu yaparim sanirim.Test yapmayacak mısın canım?
zaten mobile uygulama kullaniyorumTELefona App Store ya da play store ordan yükleme yap
İnşallah
Cnm bir foto at bakalım nerde takılıyorsunzaten mobile uygulama kullaniyorum
Ateş ölçmeye devam et düşük seyrediyorsa gebelik yokturdur bazen yüksek ateş ile adet geliyor ateş sonra düşüşe geçiyorKızlar merhaba. Ben ateş ölçme yöntemini aylardır kullanıyorum hatta 3 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim adet günlerimde ısım yüksek seyretmişti burayada yazmıştım ama malesef 8 haftalıkken kürtaj olmuştum, şimdi tekrar denemeye başladık yine ısımı ölçtüm ve belirtilerim ilk hamileliğimdeki belirtilerle aynıydı hamileyim sanırım demiştim ama adet oldum fakat sormak istediğim benim adet olduğum ısı 36.4 ama bu ay gelen adet günümden bir gün önce ısı 36.4 oldu gelicek dedim gelmedi ikinci gün yani asıl gelmesi gereken günde ısım 36.6 çıktı ümitlendim çünkü adet olduğum ısı değildi ama ben adet oldum 2 gün yoğun sürdü hatta çok sancılı geçti, 3. gün az miktarda, 4 ve 5. gün ise birkaç damla kahverengi kanamam oldu ama adet olmama rağmen belirtiler geçmedi; tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, mide bulantısı, iştah artışı, sık idrar, sarı sümüksü akıntı ve diğer hamilelikten farklı bazen sağ kasıkta bazen sol kasıkta sancı oluşması. sizce bu ateş tablosu neden böyle adet dönemini yaşamama rağmen hamilelik ihtimali olabilirmi
Test günün ne zaman?İnşallah
FF Pazartesi gösteriyor.Test günün ne zaman?
Bugün adetim bitti zaten yarından itibaren tekrar ölçmeye başlayımAteş ölçmeye devam et düşük seyrediyorsa gebelik yokturdur bazen yüksek ateş ile adet geliyor ateş sonra düşüşe geçiyor
Bu arada geçmiş olsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasınBugün adetim bitti zaten yarından itibaren tekrar ölçmeye başlayım
Çok teşekkür ederim inşallah hiç kimse yaşamaz böyle bir acıBu arada geçmiş olsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın
E-mail adresinden eminsen Reset passworda tıkla Yen'i şifre gelir mailineYanlis sifre veye isim diyor ama yanlis degil ki ya
gözün aydın canım..darısı başımıza olsun inşallah...Kızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
bu ay siz öbür ay biz inşallah...hadi bakalım topic canlansın ya...yok canim. beklesin bakalim... haftasonu yaparim sanirim.
guya ates de olcmeyecektim. ama devam ediyorum..
Eki Görüntüle 2047087
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?