- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Akşam yaparım sanırsam. Ben de erken test yapmaya başlayanlardanım. İşten dönüşte yapar haber ederim.aminnn.
amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile
insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?
saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yanianneye cok duskun oluyorlar cunku.
Bak bir yaşıma daha girdim.ff test tarihi mi gösteriyor?nerde acep?
İnş hamilesindir ve bize umut olursun canım
Okeye dördüncüyü bulmuşsunuz,hayırlı olsun canım
aminnn
amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile
insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?
saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yanianneye cok duskun oluyorlar cunku.
Yumurta neden gecikti bu kadar hep mi böyle oluyor? Gerçi benimde düzensizdi hiç belli olmuyordu ama hamile kalmama engel olmadı hiç aksine hep tek seferde hamile kaldım. Ben olsam test yapardım çoktan :))Veson L LaleZar86 tesekkur ederim nihayet girdim tablomu paylasiyorum yorum yapmak isteyenler buyursun luften :))Eki Görüntüle 2047281
Canım çok geçmiş olsun. Soğuk uygulama işe yaramadıysa tekrar git doktora. Allah acil şifalar versinKizlar cok kötüyüm ben
Dün göz doktorumda randevum vardi 2 aydır göz damarlarının kurumasından dolayı tedavi görüyorum dun ilacı değiştirdi ilac alerji yaptı sağ gözüm kapalı uyandım sabah doktora gittim ilacı kes dedi soğuk uygula geçmezse gel dedi ama bu ilerledi kızardı gitti ya
Yumurta neden gecikti bu kadar hep mi böyle oluyor? Gerçi benimde düzensizdi hiç belli olmuyordu ama hamile kalmama engel olmadı hiç aksine hep tek seferde hamile kaldım. Ben olsam test yapardım çoktan :))[/QUOTE
Gecmis olsun. Doktora git tekrar.Kizlar cok kötüyüm ben
Dün göz doktorumda randevum vardi 2 aydır göz damarlarının kurumasından dolayı tedavi görüyorum dun ilacı değiştirdi ilac alerji yaptı sağ gözüm kapalı uyandım sabah doktora gittim ilacı kes dedi soğuk uygula geçmezse gel dedi ama bu ilerledi kızardı gitti ya
Kan vermedim hiç ama kanda erken çıkması lazım diye biliyorum ama belli de olmazPolikistik over var bende bes aydir ilk yumurtlamam bu , bende yaptim sabah negatif pzt de kan vermistim o da negatif ama dpo9 du erken sanirim kan için degil mi?
Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Eki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Ayyy bilemedim inanasım gelmiyor.Ben yarın sabah ilk idrarla da yapayım. Onda da çıkarsa,İş çıkışı özel de kan verip öyle gelirim eve. Ben gelene kadar sonucum da çıkmış olurgördümm ayy hemen kan ver
Ayyy bilemedim inanasım gelmiyor.Ben yarın sabah ilk idrarla da yapayım. Onda da çıkarsa,İş çıkışı özel de kan verip öyle gelirim eve. Ben gelene kadar sonucum da çıkmış olur
Yukarıdaki resim orjinal hali. Onda da net görüyor musun? Alttaki renklendirmeyle oynanmış hali, onda net vr pembe görünüyor. Orjinalinde pembr değil griçok net çıkmış kuzum çizgi hayalet diil benim daha silikti
Oleyyyyyy.. Gelmis bebisssss...... Ha ha ha.... Ayyy cokkk sevinsdimmmm...Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Ben de gördüm çok belli hadi hayırlısı :)Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Bende gördüm canım hadi koş koş kan ver güzel haberlerleKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Oleyyyyyy.. Gelmis bebisssss...... Ha ha ha.... Ayyy cokkk sevinsdimmmm...
Teşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.Ben de gördüm çok belli hadi hayırlısı :)
Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayacağım. Sonra iş çıkışı kan vermeye giderim. Umarım güzel haberlerle dönerimBende gördüm canım hadi koş koş kan ver güzel haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?