bence hamiş olabilirsin çünkü tablon benim tablomun hemen altındaİnşallah
Ondan bende ümitliyim bu ay akıntı da işaretlemiş aynı benim tabloya benzemiş :)
bence hamiş olabilirsin çünkü tablon benim tablomun hemen altındagüzel haber bekliyoruz senden canım...öbür ayda bize nasip olsun inşallah...
Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.Ondan bende ümitliyim bu ay akıntı da işaretlemiş aynı benim tabloya benzemiş :)
Canım gözün aydın sağlıcakla gelsin oğlunKızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
İlk sayfada benimde tablom var bak istersen bende de 7,8 ve 9 dpoda negatif çıktı 9 ve 10 dpo akıntı işaretlemiştim 11 dpoda pozitif çıktı :)Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.
LeYLa_21 abla tablom senin tablonun altında olunca ben de çok umutlandım.
Çok sağol cnm Allah razı olsun8403BHC canım cok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin anneciğine
Teşekkür ederim darısı başına :)Canım gözün aydın sağlıcakla gelsin oğlun
Bak bir yaşıma daha girdim.ff test tarihi mi gösteriyor?nerde acep?FF Pazartesi gösteriyor.
Okeye dördüncüyü bulmuşsunuz,hayırlı olsun canımKızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
aminnn.
amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.bu ay siz öbür ay biz inşallah...hadi bakalım topic canlansın ya...
insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.
saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yaniTeşekkür ederim darısı başına :)
Bir kızım daha olsun istiyordum ama doktor erkek deyince yine de çok sevindim :)
içime erkek doğuyordu zaten
VIP uyelikte gosteriyor cnm. yoksa gostermez.Bak bir yaşıma daha girdim.ff test tarihi mi gösteriyor?nerde acep?
İnş hamilesindir ve bize umut olursun canım
Okeye dördüncüyü bulmuşsunuz,hayırlı olsun canım
Reset password de madem öyle Yen'i şifre oluştur deneYanlis sifre veye isim diyor ama yanlis degil ki ya
Maşallah size:)Kızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
Aynen öyle ben geçen ay yazmıştım birkaç aya müjdeni alırız diye inşallah öyledir:)
Yok test gününü takvimde görebiliyoruz içi beyaz olan pembe çerçeve test tarihi içi renksiz pembe çerçeve ise bat tarihini gösteriyor bazı takvimlerde iki ayrı çerçeve var pembe ben de hep bir tane yani ff bat ve test tarihini aynı güne gösteriyorVIP uyelikte gosteriyor cnm. yoksa gostermez.
Inşallah canım. Ben bu ay kocanın inadından çalışma yapamadım. Yumurtalar heba oldu.. Öbür ayda Inşallah kist falan olmazda tedavi başlar hayırlısıyla..Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.
Umutsuzluk yok canım. Inşallah sanada sürpriz olur..aminnn.
amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile
insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?
saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yanianneye cok duskun oluyorlar cunku.
Inşallah canım..Aynen öyle ben geçen ay yazmıştım birkaç aya müjdeni alırız diye inşallah öyledir:)
Kızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
ben mobil app kullanmadigim icin gormedim hic canim. bi kurcalarim..Yok test gününü takvimde görebiliyoruz içi beyaz olan pembe çerçeve test tarihi içi renksiz pembe çerçeve ise bat tarihini gösteriyor bazı takvimlerde iki ayrı çerçeve var pembe ben de hep bir tane yani ff bat ve test tarihini aynı güne gösteriyorKhaleesi21
amin diyim canim..Inşallah canım. Ben bu ay kocanın inadından çalışma yapamadım. Yumurtalar heba oldu.. Öbür ayda Inşallah kist falan olmazda tedavi başlar hayırlısıyla..
Umutsuzluk yok canım. Inşallah sanada sürpriz olur..
Inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?