Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım pozitif düşünmeye çalışıyorum bu sefer. Evrene pozitif enerji yollayayım dedim. Rabbim hepimize nasip etsin. Arka arkaya pozitif güzel haberler alalım inşallah

Ben kızın olduğunu bilmiyordum Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah bi kardeside olur.Ablamın gorumceside yeni dogum yaptı 3. Cocugu ve 10 yıldır olmuyormus tedavisiz oldu.

Gözünüz aydın canım Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler versin.Analı babalı buyusun inşallah.duaların için de Allah razı olsun

Evet canım pozitif düşünmeye çalışıyorum bu sefer. Evrene pozitif enerji yollayayım dedim. Rabbim hepimize nasip etsin. Arka arkaya pozitif güzel haberler alalım inşallah
Gözün aydın olsun canım kat kat katlanır inşallah değerin çok sevindim sakın olumsuz düşünme ben inanırım evrene mesaj olayına

dun yazamadim hemen..
hiccccc uzulmuyorsun. detlenmiyorsun. hersey yolunda gidecek deyip, keyfini cikariyorsun...

benim ilk bebegim 8+1de ikincisi 8+3 te ne yazik ki yasamadilar. pihti testi o zaman yapildi. oglumda da gebe kalmadan aspirine basladim. keseyi gorunce de igneye basladim. aspirin ve claxane ile (tabi ki Allah'in izniyle) rahattttttca getirdim dunyaya. hep de tadini cikardim vallahi...sen de oyle yap.

Ne güzel mucizesi gelmiş keşke bizde öyle süprizler yaşasak kızım ilk evlendiğim sene tedavisiz oldu ikincinin olmayışı her gittiğim dr da soru işareti zaten neden olmaz ama bir sorunda yok işte iki ebmriyo trasferim var ayrı zaman sürecinde yapıldı uzun protokol hiç tutmadı bide emriyolar pgt yapıldı sağlıklılardı anlıyacağın ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yine bir dünya para yatırıp negatif eve dönmektende çok korkuyorum senin durumunu az çok biliyorum canm ne yapmayı planlıyorsun tüp falan yapmayı düşünüyormusun sizde erkek faktörü var bildiğim

Amin canım inşallah
Biz dinlenme modundayız seneye yazın tedaviye baslayabiliriz ama kesin değil tam kararımı veremedim 2019 da olabilir zaman ne gosterir Allah bilir şimdiden plan yapmak istemiyorum ins gerek kalmadan gelir.eşim takviye ilaclara devam ediyor bir ay sonra test yaptırcaz ins iyi cıkar sonuclar

Arkadalar merhaba konu dışında bir şey sorucam sperm testi yapyıranlar varsa Ücretlimi acaba muayane ücreti verdik zaten bu test için ekstra ücret veriliyormu.

Slm kizlar ben testime yorum rica ediyorum varmi sizce bisey

Eklentiler

• 20170922_115210.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 56
Arkadalar merhaba konu dışında bir şey sorucam sperm testi yapyıranlar varsa Ücretlimi acaba muayane ücreti verdik zaten bu test için ekstra ücret veriliyormu.
özel hastaneler de alınıyor devlette yaptırmadık alınmaz sanırım devlette

Hatta elinde varsa ayni idrarla yap

Anladım canm çok doğru zamanı gelince gelicek bu bebişler ama ne zaman inşallah sonuçlarınız güzel çıkarda yola pozitif devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…