- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Teşekkür ederim canım. Pozitif olmaya çalışıyorumGözün aydın olsun canım kat kat katlanır inşallah değerin çok sevindimsakın olumsuz düşünme ben inanırım evrene mesaj olayına
İnşallah dediğin gibi olur. Bugün doktorumla görüştüm. Aspirine devam dedi. İğneye kalp atışıyla başlayacakmışız. Önce sağlıklı gebelik olduğunu anlayacakmışız yoksa sağlıksızsa ve kürtaj olmam lazımsa iğneler çok güçlü olduğu içim çok fazla kan kaybı yaşarmışım. Kendisi benden çok sevindi.. "Geçmiş geçmişte kaldı artık eskiyi düşünme herşey güzel olacak. Sen de güzel düşün ve keyfini çıkar" dedi.dun yazamadim hemen..
hiccccc uzulmuyorsun. detlenmiyorsun. hersey yolunda gidecek deyip, keyfini cikariyorsun...
benim ilk bebegim 8+1de ikincisi 8+3 te ne yazik ki yasamadilar. pihti testi o zaman yapildi. oglumda da gebe kalmadan aspirine basladim. keseyi gorunce de igneye basladim. aspirin ve claxane ile (tabi ki Allah'in izniyle) rahattttttca getirdim dunyaya. hep de tadini cikardim vallahi...sen de oyle yap.
Yumurta çatlamışSlm kızlar progesteron 10.26 çıktı. Nasil sizce. Çok sıra var doktarda eşim de beklemek istemiyo... Ee sizde doktor sayilirsiniz:)))
Bugünkü ilişki işe yaramaz 3 gün önceki de büyük olasılık yaramaz daha önceki ilişkilerde şans daha yüksekBugün yaptım bu testi. Bugün ilişki de oldu sizce ise yarar mı. Bide bundan 3 gun once olmustu iliski
Ben son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/Bugünkü ilişki işe yaramaz 3 gün önceki de büyük olasılık yaramaz daha önceki ilişkilerde şans daha yüksek
İyi ben de yum dan sonra yapamadık hiç diye üzülüyordumBen son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/
Yumurtlamam bu ay çok geç oldu.@Veson canım.17 ci gün filan bugünde 21.gün.Bugünkü ilişki işe yaramaz 3 gün önceki de büyük olasılık yaramaz daha önceki ilişkilerde şans daha yüksek
Bu ay çok geç yumurtladim 17. Gün ovu pozitifti. Bugün de 21.gün adetin 11 günden beri günaşırı oldu. InsAlah Rabbim bu ay nasip eder. InşAllah isteyen herkeze rabbim çok arartmasin nasıp etsin :tsklerr...Bugün yaptım bu testi. Bugün ilişki de oldu sizce ise yarar mı. Bide bundan 3 gun once olmustu iliski
Sizin adınıza cok sevindim insallah degeriniz kat kat ve hayırlı sağlıklı artsınBana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
Evet doğru çünkü spermlerin yumurtaya ulaşması da baya zaman alıyor. Ovulasyondan önce ilişki olmuşsa soermler orda hazır bekliyor. Bende de hep öyle oldu hiç yumurtaya göre ilişkiye girmedik ama sonradan hesaplanınca hep iki gün önceki spermlerle hamile kalmışım :) aslında en ideali ovulasyonu takip etmeden düzenli ilişkiBen son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/
Ovu öncesi içeriyi boş bırakmaya gelmez anlayacağın:)Ben son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/
Tmm 17. Gün ve 17. Günden önceki ilişkilerde şans yüksek düzenli ilişki de olmuş sonu hayırla bitsin inşallah:)Yumurtlamam bu ay çok geç oldu.@Veson canım.17 ci gün filan bugünde 21.gün.
Bu ay çok geç yumurtladim 17. Gün ovu pozitifti. Bugün de 21.gün adetin 11 günden beri günaşırı oldu. InsAlah Rabbim bu ay nasip eder. InşAllah isteyen herkeze rabbim çok arartmasin nasıp etsin :tsklerr...
Hııı Kozalak da öyle diyordu.düzenli düzenli mikmikEvet doğru çünkü spermlerin yumurtaya ulaşması da baya zaman alıyor. Ovulasyondan önce ilişki olmuşsa soermler orda hazır bekliyor. Bende de hep öyle oldu hiç yumurtaya göre ilişkiye girmedik ama sonradan hesaplanınca hep iki gün önceki spermlerle hamile kalmışım :) aslında en ideali ovulasyonu takip etmeden düzenli ilişki
Teşekkür ederim. İnşallahSizin adınıza cok sevindim insallah degeriniz kat kat ve hayırlı sağlıklı artsın
Masaallah  guzel haberlerin devamı gelsınnnn ınşaallah
19.gun catladi bence...Benim ateş çok nazlandı bu aygüya stres oluyorum bu sefer ölçmicem dedim daha beter stres oldum sanırım çok geç yumurtladım
Keyifler nasil taze anne :)Teşekkür ederim. İnşallah
Ben de öyle hissettim dün sağ kasığımda minik sancılar girdi ara ara hayırlısı bakalım sen test yapcak mısın bi daha19.gun catladi bence...
Yaptim canim. Dpo8 deyim. Negatif test...Ben de öyle hissettim dün sağ kasığımda minik sancılar girdi ara ara hayırlısı bakalım sen test yapcak mısın bi daha
Ben hayatımdan memnunumHııı Kozalak da öyle diyordu.düzenli düzenli mikmik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?