Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın olsun canım kat kat katlanır inşallah değerin çok sevindim sakın olumsuz düşünme ben inanırım evrene mesaj olayına
Teşekkür ederim canım. Pozitif olmaya çalışıyorum

İnşallah dediğin gibi olur. Bugün doktorumla görüştüm. Aspirine devam dedi. İğneye kalp atışıyla başlayacakmışız. Önce sağlıklı gebelik olduğunu anlayacakmışız yoksa sağlıksızsa ve kürtaj olmam lazımsa iğneler çok güçlü olduğu içim çok fazla kan kaybı yaşarmışım. Kendisi benden çok sevindi.. "Geçmiş geçmişte kaldı artık eskiyi düşünme herşey güzel olacak. Sen de güzel düşün ve keyfini çıkar" dedi.

Bugünkü ilişki işe yaramaz 3 gün önceki de büyük olasılık yaramaz daha önceki ilişkilerde şans daha yüksek
Ben son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/

Ben son gunlerde baya arastirdim yine. En ideali yumurtadan 3 gun onceki spermler diyor. Tabi erkek saglikli ise. Yumurtadan sonraki gune bile cokkkkkk dusuk ihtimal veriyor. Yani yumdan onceki 5gunu degerlendirin diyor :)/
İyi ben de yum dan sonra yapamadık hiç diye üzülüyordum

Bugünkü ilişki işe yaramaz 3 gün önceki de büyük olasılık yaramaz daha önceki ilişkilerde şans daha yüksek
Yumurtlamam bu ay çok geç oldu.@Veson canım.17 ci gün filan bugünde 21.gün.
Bugün yaptım bu testi. Bugün ilişki de oldu sizce ise yarar mı. Bide bundan 3 gun once olmustu iliski
Bu ay çok geç yumurtladim 17. Gün ovu pozitifti. Bugün de 21.gün adetin 11 günden beri günaşırı oldu. InsAlah Rabbim bu ay nasip eder. InşAllah isteyen herkeze rabbim çok arartmasin nasıp etsin :tsklerr...

Evet doğru çünkü spermlerin yumurtaya ulaşması da baya zaman alıyor. Ovulasyondan önce ilişki olmuşsa soermler orda hazır bekliyor. Bende de hep öyle oldu hiç yumurtaya göre ilişkiye girmedik ama sonradan hesaplanınca hep iki gün önceki spermlerle hamile kalmışım :) aslında en ideali ovulasyonu takip etmeden düzenli ilişki

Tmm 17. Gün ve 17. Günden önceki ilişkilerde şans yüksek düzenli ilişki de olmuş sonu hayırla bitsin inşallah:)

Hııı Kozalak da öyle diyordu.düzenli düzenli mikmik

Benim ateş çok nazlandı bu ay güya stres oluyorum bu sefer ölçmicem dedim daha beter stres oldum sanırım çok geç yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…