Amin canım.sende bu yolda cok sey yasamıssın, inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler,saglıcakla kucaklarsın. Rabbim Hayırlı saglıklı kolay gebelik nasip etsin.6 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. İlk gebeliğim geçen sene mayıs ayında oldu. ( 5 ay sonra doğal yolla) Fakat 8. haftada gelişmediği ve kalp atışı olmadığı içşn temmuzda kürtaj oldum. Genetik sonucunda bebek de kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı. Bu senenin başında ocak ayında tekrar gebelik oldu fakat bu sefer kimyasal gebelikti( kürtajdan 6 ay sonra doğal yoldan) 3 ay önce haziranda tekrar kimyasal oldu( Femara ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi ile) Geçen aydan itibaren pko olmamasına rağmen doktorum normal folik asit yerine günde 1 tane inofolic combi kullanmamı tavsiye etti. Bu arada 2. Gebelikten sonra eşim ve benim genetik analizimiz ve birçok şey araştırıldı herşey normal çıktı. 3. Gebelikten sonra pıhtılaşmaya bakıldı. Pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı. Geçen aydan beride düzenli olarak kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Uzun oldu biraz kusura bakma canım. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nadip etsin. Umarım sağlıklı devam eder bu sefer
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Biz demiştik bu ay ümitliyiz senden diye :) Allah diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah. Bol bol da dua edelim birbirimize, topicte hamile olmayan kalmasınKhaleesi21 Veson LeYLa_21 @Elcanki @zafrina89 @butterfly_gns @nergismor ZehreNur MeIodi R Rzg14 L LaleZar86 A aichazeyn M muallimez kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. İnsanın geçmişinde düşük ve 2 kimyasal gebelik olunca kuşkuları hiç bitmiyor. Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve değerlerim kat kat artar. Sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Kendim için dua ederken sizler içinde bol bol dua edeceğim. Hiç birinizle yüz yüze tanışmadım. Ama hepiniz ailemden biri gibisiniz. İyiki varsınız
İnşallah canım. Haaa bu arada bu ay ilk kez totem olsun diye adetin başında gebelik takvimi ekledimAmin canım.sende bu yolda cok sey yasamıssın, inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler,saglıcakla kucaklarsın. Rabbim Hayırlı saglıklı kolay gebelik nasip etsin.
Bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
Khaleesi21 Veson LeYLa_21 @Elcanki @zafrina89 @butterfly_gns @nergismor ZehreNur MeIodi R Rzg14 L LaleZar86 A aichazeyn M muallimez kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. İnsanın geçmişinde düşük ve 2 kimyasal gebelik olunca kuşkuları hiç bitmiyor. Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve değerlerim kat kat artar. Sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Kendim için dua ederken sizler içinde bol bol dua edeceğim. Hiç birinizle yüz yüze tanışmadım. Ama hepiniz ailemden biri gibisiniz. İyiki varsınız
bu fikre bayildim..Canım sen Leyla'yı da kendi tablosunun altına kopyala
al benden de o kadar.Dpo 12 de yani ctesi yapıcam.daha da yapmam.zaten bu hiç ümidim ve belirtim yok.merakım da yok,ondan sanırım
Cnm maşallah çok sevindim kat ve kat artsın değerin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde maşallahBana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
Hayirli olsun canm sag salim kucagina al insallah bebeginiİnşallah canım. Haaa bu arada bu ay ilk kez totem olsun diye adetin başında gebelik takvimi ekledim
Tekrar tebrik ederim canm ve şu anın tadını çıkar eski olumsuzlukları düşünme değerin kat kat artsın sağlıklı bir şekildeKhaleesi21 Veson LeYLa_21 @Elcanki @zafrina89 @butterfly_gns @nergismor ZehreNur MeIodi R Rzg14 L LaleZar86 A aichazeyn M muallimez kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. İnsanın geçmişinde düşük ve 2 kimyasal gebelik olunca kuşkuları hiç bitmiyor. Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve değerlerim kat kat artar. Sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Kendim için dua ederken sizler içinde bol bol dua edeceğim. Hiç birinizle yüz yüze tanışmadım. Ama hepiniz ailemden biri gibisiniz. İyiki varsınız
Ahhh canm çok tşkür ederim .çok uzun bir zaman gerçekten ve hiç gebelik oluşmaması bizi üzen anlamıyorum neden olmaz bir sebepte yok ben ümitsiz vakayım inan korkuyorum tüpe başlamaya son umudum artık olmasa tamamen hayatımdan bebek işini çıkarmam gerekiyor hem yaş faktörü hemde kızım artık büyüdü bu yaştan sonra kardeşim olmasın diyor artık neden böyle düşünüyor onuda anlamadım herhalde oda umudunu kesti kendini öyle motive ediyor diye düşünüyorum artık hayırlısıMasallah,saglıcakla kucagına al inşallah değerin kat be kat artsın cok sevindim cnm
Senin hikayen nasıldı kac aydır istiyordun,özel birsey yaptın mı detayları paylasırsan sevinirim
Tekrar tebrik ederim
A aichazeyn
Canım sende bendensin benimde 3.5 yıldır hiç gebelik olusmadı.tüpte bile kimyasal dahi olmadı hayırlısı Allahtan..İnşallah mucizen tüpe gerek kalmadan gelir
Tedaviye baslarsan da ilk denemende vesilen olsun yüzün gülsün inşallah
Amin canm inşallahTebrikler canım. Valla içime doğdu. Rzg14 de de yazmıştım bugün o kesin hamiş diye. Çok sevindim. Darısı başımıza inşlhh kuzum..
Tüp topici olacak burası desene
Cıkkkksss
Rabbim hepimizi sevindirsin cnm.
Sağlıkla ilerlesin değerlerin katlansın cnm.bizde seni Çok seviyoruz.öbür ay bütün duaları bana yapacaksın :))
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah..Arkadaşlar yazdım zannettşm ama yazmamışım. 15 Eylğl perşembe günğ bebeğimi kucağımı aldım . Çok şükğr. Normal doğum oldu. Dua ettim bolca...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bu topik hamile topiğind dönüşsğn inş.selamlar.
Teşekkür ederim. İnşallahHayirli olsun canm sag salim kucagina al insallah bebegini
Herkese umut veren sana hiç umutsuz olmak yakışmıyor valla :)Sonu bebek olur inşallah tablo süper görünüyor sanki bir test yapsan fena olmaz gibi :)gunaydin.
ates ataga gecti ama hala umudum yok.....
dpo7 bakalim
Eki Görüntüle 2047562 Eki Görüntüle 2047563
bu da oglumdaki grafik. benzetiyorum ama sonra vazgeciyorum..
Herkese umut veren sana hiç umutsuz olmak yakışmıyor valla :)Sonu bebek olur inşallah tablo süper görünüyor sanki bir test yapsan fena olmaz gibi :)
Hayırlı olsun tatlım çok sevindimKhaleesi21 Veson LeYLa_21 @Elcanki @zafrina89 @butterfly_gns @nergismor ZehreNur MeIodi R Rzg14 L LaleZar86 A aichazeyn M muallimez kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. İnsanın geçmişinde düşük ve 2 kimyasal gebelik olunca kuşkuları hiç bitmiyor. Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve değerlerim kat kat artar. Sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Kendim için dua ederken sizler içinde bol bol dua edeceğim. Hiç birinizle yüz yüze tanışmadım. Ama hepiniz ailemden biri gibisiniz. İyiki varsınız
Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallahHayırlı olsun tatlım çok sevindim
Öyle karakterlidir benim ateşim.sona doğru karaktersizlik yapıp düşmese bi deKhaleesi21 canim senin ne kadar karakteristik atesin var. Son 5 gunun gecen ayin ayni gunleriyle ayni. Cumle biraz dusuk oldu ama anladin sen :)
Ne güzel bir uyku uyumuşsunuz dün gece,büyük bir yük kalkmıştır üstünden.değerin kat kat artsın canım.Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?