Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım.sende bu yolda cok sey yasamıssın, inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler,saglıcakla kucaklarsın. Rabbim Hayırlı saglıklı kolay gebelik nasip etsin.

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Biz demiştik bu ay ümitliyiz senden diye :) Allah diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah. Bol bol da dua edelim birbirimize, topicte hamile olmayan kalmasın

Amin canım.sende bu yolda cok sey yasamıssın, inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler,saglıcakla kucaklarsın. Rabbim Hayırlı saglıklı kolay gebelik nasip etsin.
İnşallah canım. Haaa bu arada bu ay ilk kez totem olsun diye adetin başında gebelik takvimi ekledim

Bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43

ayyy cok sukur. madallah cnm. saglikla al kucagina. sabah atesine bakinca gebe demistim zaten...cokkkk sevindim.

Tekrar tebrik ederim canm ve şu anın tadını çıkar eski olumsuzlukları düşünme değerin kat kat artsın sağlıklı bir şekilde

Ahhh canm çok tşkür ederim .çok uzun bir zaman gerçekten ve hiç gebelik oluşmaması bizi üzen anlamıyorum neden olmaz bir sebepte yok ben ümitsiz vakayım inan korkuyorum tüpe başlamaya son umudum artık olmasa tamamen hayatımdan bebek işini çıkarmam gerekiyor hem yaş faktörü hemde kızım artık büyüdü bu yaştan sonra kardeşim olmasın diyor artık neden böyle düşünüyor onuda anlamadım herhalde oda umudunu kesti kendini öyle motive ediyor diye düşünüyorum artık hayırlısı

Amin canm inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah..

Hayırlı olsun tatlım çok sevindim

Khaleesi21 canim senin ne kadar karakteristik atesin var. Son 5 gunun gecen ayin ayni gunleriyle ayni. Cumle biraz dusuk oldu ama anladin sen :)
Öyle karakterlidir benim ateşim.sona doğru karaktersizlik yapıp düşmese bi de inş sonu geçen aya benzemez ,yeşillenir.

Teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallah
Ne güzel bir uyku uyumuşsunuz dün gece,büyük bir yük kalkmıştır üstünden.değerin kat kat artsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…