- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
İyiyim teşekkür ederim.Keyifler nasil taze anne :)
Günaydın canım az önce kan verdim. Aynı yer fakat aynı saat değil. 1 saate çıkar sonuçlar. Çıkınca yazarım. Tam 48 saat olmamış olacak.Zamansiz yolcu canım bugün aynı saatte aynı yerde yine kan vereceksin değil mi artışa bakmak için Günaydın bu arada
Tamam canım merakla bekliyoruz hayırlı haberlerle kuzumİyiyim teşekkür ederim.
Günaydın canım az önce kan verdim. Aynı yer fakat aynı saat değil. 1 saate çıkar sonuçlar. Çıkınca yazarım. Tam 48 saat olmamış olacak.
Atesinden bana da negatif gelmisti canim....Test : negatif.zaten biliyordum da
Evet geçen ay daha sakin ilerlemiş sen çalışmalara devam et bu kadar erken çatlamamıştır diye düşünüyorumGünaydın arkadaşlarVeson canm benim ateş niye böyle yüksek ilerliyor hiç böyle olmamıştı testlerde koyu ama tam pik değil çatladımı çatlamadımı ağrılarda var ama dr konrolünede gidemedim zaten gitsem de yumurtan büyümemiş başka ilaç varicek diye gitmedim ama kafamda çok karıştı bu ateşten dolayı
Ara mı vereceksinizTest : negatif.zaten biliyordum da
senin neden hep ovu dönemi hcg silik hayret.geçmiş yıllarda da ovu dönemi yaptığın oldu mu yine oluyor muydu? Silik çizgiYaptim canim. Dpo8 deyim. Negatif test...
Hic yaptigimi hatirlamiyorum eskiden canim. Hem ovulasyon doneminden sonra gecen ay ve bu ay yasadim o sorunu. Bu ay obvulasyon oncesinde de 1 kez yasamistim.Ara mı vereceksiniz
senin neden hep ovu dönemi hcg silik hayret.geçmiş yıllarda da ovu dönemi yaptığın oldu mu yine oluyor muydu? Silik çizgi
Saat farkı çok var canım artış iyi aynı saat verseydin tabi daha fazla olurdu .Kızlar 21.09.2017 saat 18.30 da hcg= 14,48
23.09.2017 saat 09.30 da hcg=24 bugün dpo 13 teyim. Progestoron da 22 çıkmış. Doktor iyi dedi. Sizin yorumlar nedir??
Arada 9 saat fark var canım muhtemelen akşam çok daha yüksek çıkarSaat farkı çok var canım artış iyi aynı saat verseydin tabi daha fazla olurdu .
Umarım öyledir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Doktorum çok rahatlatıyor. Ama işte bazı düşünceler arada gelip gidiyor. Dpo13 için acaba düşük bi değer mi? Allahım inşallah bu sefer sağlıklı olsun sağlıklı devam etsin.Arada 9 saat fark var canım muhtemelen akşam çok daha yüksek çıkar
Inşallah canım benim geç döllenme olmuş olabilir değerin kötü değil ki ben 10 ile başlayıp devam eden biliyorum iyi düşün iyi olsun canımUmarım öyledir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Doktorum çok rahatlatıyor. Ama işte bazı düşünceler arada gelip gidiyor. Dpo13 için acaba düşük bi değer mi? Allahım inşallah bu sefer sağlıklı olsun sağlıklı devam etsin.. Ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Umarım bu sefer benim de yüzüm güler
Tamam canmEvet geçen ay daha sakin ilerlemiş sen çalışmalara devam et bu kadar erken çatlamamıştır diye düşünüyorum
Gayet güzel sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 21.09.2017 saat 18.30 da hcg= 14,48
23.09.2017 saat 09.30 da hcg=24 bugün dpo 13 teyim. Progestoron da 22 çıkmış. Doktor iyi dedi. Sizin yorumlar nedir??
Önemli olan artmış olması 24 saatte en az ikiye katlaması lazım diye biliyorum. Yoksa herkesin değeri farklı olabilir onlara takılma bence, ya da en iyisi hiç ölçtürmeyin kafanız rahat olsun benim gibiKızlar 21.09.2017 saat 18.30 da hcg= 14,48
Doktor bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. O zamana kadar baktırmayacağım.Önemli olan artmış olması 24 saatte en az ikiye katlaması lazım diye biliyorum. Yoksa herkesin değeri farklı olabilir onlara takılma bence, ya da en iyisi hiç ölçtürmeyin kafanız rahat olsun benim gibi
Ah CNm dediğin o kadar kolay olsa keşke kolay hamile kalamayıp kalınca da kaybeden biri olarak rahat olmak biraz zor oluyor hoş değere baktırınca da sonuç da değişmiyor ama insanoğlu işte yine mi?? Sorusu hep aklın bir ucundaÖnemli olan artmış olması 24 saatte en az ikiye katlaması lazım diye biliyorum. Yoksa herkesin değeri farklı olabilir onlara takılma bence, ya da en iyisi hiç ölçtürmeyin kafanız rahat olsun benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?