Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi zor hamile kalınınca insan daha çok merak eder ama sağlıksız bir hamilelik olacaksa sonuçta elden birşey gelmiyor. Devamlı değerlere baktırınca bu seferde acaba düşük mü, acaba yeteri kadar artmadı mı diye yine düşünüp duruyordum veya çoğu erkenden kontrole gidiyor kese görülmediği için endişe ediyor veya kalp atışı yok strese gidiyor. Düşük geçmişi olanların gitmesi doğal bazı tedbirler alınıyor falan ama bizim mart anneleri topiğinde gördüm hepsi de erkenden gitti hepsi stres yaşadı. İnşallah sende tez zamanda hamile kalırsın

Ara mı vereceksiniz
Evet canım ara vericez.psikolojim de müsait değil,bıkkınlık hissediyorum.aylardır hep bu konuya odaklı yaşıyorum ve hüsrana uğruyorum.eşim de öyle.bikaç ay rahatlamak iyi gelecek diye düşünüyorum.ancak Ateş ölçmeye devam edeceğim.düzeni takip açısından.yani benden kurtulamıyorsunuz.
Bi de iyi tarafından bakalım : kayak yapabileceğim.oleyyyy!!

Kızlar 21.09.2017 saat 18.30 da hcg= 14,48
23.09.2017 saat 09.30 da hcg=24 bugün dpo 13 teyim. Progestoron da 22 çıkmış. Doktor iyi dedi. Sizin yorumlar nedir??
Gayet güzel ilerliyor.Allah tamamıma erdirsin canım

Bu işin en kötü tarafı hep hayatımızda bazı şeyleri kısıtlamak yada ertelemek diye düşünüyorum.acaba?? Diye düşünmeden ağrı kesici içebilmeyi bile özledim.bol bol kayak yap o zaman:)

Bu işin en kötü tarafı hep hayatımızda bazı şeyleri kısıtlamak yada ertelemek diye düşünüyorum.acaba?? Diye düşünmeden ağrı kesici içebilmeyi bile özledim.bol bol kayak yap o zaman:)
Evet ya istediğim ilacı içicem.cola da içicem bira dabekle beni Uludağ ,ben geliyorum yanarım yanarım da onca yaz hamile olabilirim düşüncesiyle rahat rahat dalamadığıma,Aquaparklarda hoplayıp zıplayamadığıma yanarım.oğlumu kucağıma alırken hep tereddütle aldım...
Tabi madalyonun diğer yüzü de var.keşke hamile olsaydım da adrenalin bir tarafta dursaydı...

Oyle haklisin ki. Oglumu kaldiriyrm acaba mi? İlac icmem gerekecek acaba?... Bir suru acaba....

Kayakla gelir belki kiz bebek :)

Saol canım inşallah. Darısı sizlere olsun.

Canım senin hiiiç belirtin yok mu yaw?reflü,koku hassasiyeti,kasıkta küçük bi ağrı?...
Burnum genelde zaten çok hassastır o yüzden gebelikten saymıyorum. Sağ da ve özellikle solda ağrı var. Soldan yumurtlamıştım. Alt karında geçen haftadan beri hafif sancı ve doluluk hissi var. Ama bunuda idrar yolları enfeksiyonuna bağlıyorum. Geçen haftadan beri ciddi bir enfeksiyon yaşıyorum. Bu yüzden çok su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum. Gebeliğe bağlıyacağım kesin belirtim göğüs ağrısı özellikle yan taraflarında koltukaltına yakın tarafta. Bi de uçlarında dokununca hafif ağrı var. Bu saydıklarım 1 haftadır var. Ben hepsini bi sebebe bağlamıştım. Gebeliğe bağlayamamıştım.

Valla biz bayramdan sonra tatile gitmiştik çokta güzel yüzdüm havuzda ve denizde atladım zıpladım kaydım vs vs, enerjimi attım

Valla biz bayramdan sonra tatile gitmiştik çokta güzel yüzdüm havuzda ve denizde atladım zıpladım kaydım vs vs, enerjimi attım
Bu konuda senin kadar şanslı ve rahat olmayı dilerdim.2 kaybım olduğundan ve zor hamile kaldığımdan olsa gerek hep diken üstünde hissediyorum.

Kızlar ya benim yumurta çatlamadımı acaba ateş düşük ilerliyor. Kist mi olacak acaba? Moralim çok bozuk

Ay inşallah canım ya...ateş sürekli bir dip yapıp bir yükseliyor. Inşallah dediğin gibidir.. Bu Ay senden umutluyum ben inşallah güzel haber gelsin canım..
Amin canim da ben umutsuzum... Sebebi yok umitsizligimin.

Kızlar ya benim yumurta çatlamadımı acaba ateş düşük ilerliyor. Kist mi olacak acaba? Moralim çok bozuk
Abla senin en son gittiğin kontrolde büyüklükleri ne kadardı? 7 tane vardı diye hatırlıyorum. İlaçlarla hepsi büyümeye çalışıyordu. Eğer yeterli büyüklüğe gelmeden sen ilaçları kesmişsen, hepsi birbirini baskılamaya çalışacağı için hiç biri büyüyemeyecek aksine küçülüp adetle atılacak bence. Pkolularda olduğu gibi düşündüm. Onlarda da çok yumurta oluyor, hepsi bir birini baskıladığı için büyüyemiyorlar ve sonra adetle atılıyorlar. Bu benim yorumum ne kadar doğru tabi orası tartışılır. Eğer doktora gitme şansın varsa bi muayene olsan herşey netleşmiş olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…