Teşekkür edrim evet ücretliymiş özelde yapmıştık bizdeÖzelde alınır devlette alınmıyor
Veson canım ff de mor,içi gri çerçeve ne demek
Evet özelde alınıyormuş giriş ücreti vermiştik zaten ama onunla alakası yokmuş tekrar 150 tl aldılarözel hastaneler de alınıyor devlette yaptırmadık alınmaz sanırım devlette
Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?Abla senin en son gittiğin kontrolde büyüklükleri ne kadardı? 7 tane vardı diye hatırlıyorum. İlaçlarla hepsi büyümeye çalışıyordu. Eğer yeterli büyüklüğe gelmeden sen ilaçları kesmişsen, hepsi birbirini baskılamaya çalışacağı için hiç biri büyüyemeyecek aksine küçülüp adetle atılacak bence. Pkolularda olduğu gibi düşündüm. Onlarda da çok yumurta oluyor, hepsi bir birini baskıladığı için büyüyemiyorlar ve sonra adetle atılıyorlar. Bu benim yorumum ne kadar doğru tabi orası tartışılır. Eğer doktora gitme şansın varsa bi muayene olsan herşey netleşmiş olur o zaman.
Sen bu ay korun muyor musun? Neden takvim koydun?Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?
İnşallah kist felan yoktur ve bu ay tedavine başlarsın. Herşey güzel olacak inşallah. Ben dün gitmiştim kan verdim. Artış ve progestorona iyi dedi doktor. Şuan beklemedeyim. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. O zamana kadar sabırla bekleyeceğiz.Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?
Regl oldum cnm takvimde ilk defa gordum hep pembe cerceve vardı sorayım dedimTakvimde mor çerçeveli gün bugünü gösterir test yaptın mı ne zaman yapacaksın?
SOn adetin olsun inşallahRegl oldum cnm takvimde ilk defa gordum hep pembe cerceve vardı sorayım dedim
İiz doğum yaptı mı canım ?Allah bir sancıda kurtarsın seni de canım8403BHC canm annen nasıl oldu
Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmiştiDoktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?
evet zorlanıp bebek kakasını yağmıi sezaryene dönmüşler iiler sanırım daha haber alamadık canm amin cümlemizi bekleyenler de sağlıkla tez zamanda hamile haberi alsnİiz doğum yaptı mı canım ?Allah bir sancıda kurtarsın seni de canım
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda fark etmezevet zorlanıp bebek kakasını yağmıi sezaryene dönmüşler iiler sanırım daha haber alamadık canm amin cümlemizi bekleyenler de sağlıkla tez zamanda hamile haberi alsn
İnşallah canım hayırlısı. Senin de sağlıkla ilerlesin inşallh canım.. Kızım rüyasında hamile olduğumu ve erkek kardeşi olduğu görmüş. Rabbim hayırlara çıkarsın. İnş. Kuzuma malum olmuştur..İnşallah kist felan yoktur ve bu ay tedavine başlarsın. Herşey güzel olacak inşallah. Ben dün gitmiştim kan verdim. Artış ve progestorona iyi dedi doktor. Şuan beklemedeyim. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. O zamana kadar sabırla bekleyeceğiz.
Ayy bide çok kanama falan olur korkuyorum ben canım ya...Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmişti
Bol su içmek 90 derecede kaynatılıp ütülenmiş iç çamaşırı giymek sirkeli su ile yıkamak geçmiyorsa mutlaka dr a gitmekKızlar yardimmmm! Vajinal mantarla karşı karşıyayımnapayimmmm
bence ilerlemeden acilen doktora gitmek :)Bol su içmek 90 derecede kaynatılıp ütülenmiş iç çamaşırı giymek sirkeli su ile yıkamak geçmiyorsa mutlaka dr a gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?