Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?

Sen bu ay korun muyor musun? Neden takvim koydun?

İnşallah kist felan yoktur ve bu ay tedavine başlarsın. Herşey güzel olacak inşallah. Ben dün gitmiştim kan verdim. Artış ve progestorona iyi dedi doktor. Şuan beklemedeyim. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. O zamana kadar sabırla bekleyeceğiz.

Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmişti

İnşallah canım hayırlısı. Senin de sağlıkla ilerlesin inşallh canım.. Kızım rüyasında hamile olduğumu ve erkek kardeşi olduğu görmüş. Rabbim hayırlara çıkarsın. İnş. Kuzuma malum olmuştur..
Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmişti
Ayy bide çok kanama falan olur korkuyorum ben canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…