Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir avazda doğurursun inş.temennimiz çok kolay geçmesi :) sağ salim kucağına al inş.
Allah bizede nasip etsin bende bu ayda doğuracaktım o yüzden içim buruk bu ay

İnşallah toparlar yaa çok umutluydum ben sessiz sessiz bekliyordum :/
ne diyim canim. kismet olmayinca olmuyor.
bu zamana kadar burdan hic toplamadi. dun ve bugun de rahminde ara ara aci vardi. gebeyken oluyordu. o yuzden acaba mi demistim ama sanmiyorum canim...

Sen nasılsın bugün? Bir daha ki kontrol ne zaman kuzum?
ben iyiyim tek derdim reflü gece hiç uyutmadı soda yoğurt gaviscon süt dik yatmak hiç bişey işe yaramıo toplasan 2 3 saat anca uyumuşumdur sancım flnda yok nst de de cmt günü hiç sancı çıkmadı kontrolde haftada 1 cmtleri gidiyorum bu cmt kısmetse 39+0 olucam

ne diyim canim. kismet olmayinca olmuyor.
bu zamana kadar burdan hic toplamadi. dun ve bugun de rahminde ara ara aci vardi. gebeyken oluyordu. o yuzden acaba mi demistim ama sanmiyorum canim...
luteal faz hep mi kısa bnmde genel olarak kısa oluyodu 8 12 arası değişio gibi ona da takmıştım ben

Saol canım teşekkür ederim. Darısı size olsun. Değerlerim henüz çok küçük. Bugün adet günüm o yüzden biraz stres yaptım
hiç stres yapma söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama bende 120 ile öğrenmiştim hamileliği aonra bidaha kan veriyim keseyi göriyim kalp atışını duyayım 3 ay riskli diye diye stres küpü şeklinde geçirmiştim kimselere söyleyememiştim 3 ay ii düşün ii olsun inşallah

O yanma kabus yaa çok iyi bilirim Rennie duo gaviscondan daha iyi gelmişti bana. İnşallah çok bekletmez sağlıcakla gelir canım

O yanma kabus yaa çok iyi bilirim Rennie duo gaviscondan daha iyi gelmişti bana. İnşallah çok bekletmez sağlıcakla gelir canım
bi şişe gavisconu bi haftada yuttum bana mısın demio akşamlsrı bastırıo genelde ya da gece gaviscon bitmek üzere bide rennie mi denesem bebekte aşağı inmedi yavaş yol alıo dedi doktor kasılma sancı yok ki nasl insin belki aşağı inse bukdr rahatsız olmayacağım sağlıkla kolaylıkla bi kucağımıza gelseydi :) ekim annelerinde reflü yarattığı tahrişten kan kusanlar bile var resmen korkuyorum çok tahriş olursa die boğazımda ağrıo gibi ama belkide tahrişten öyle hissediyorum yağlı tuzlu acı baharatlı şekerli fln yemiyorum az kaldı dayanıcaz artk inşallah 40 dolmadan gelir sağlıkla kendimi biliyorum 40 ı geçerse paniklerim

Bebek hala mideye baskı yapıyor dediğin gibi yoksa son haftalarda yanmanın azalması gerekiyor. Bu haftaki kontrolünde detaylı konuş doktorunla canım gidişatı sağlam değerlendirsin. Normal olmasını istiyorsun ama stres sezeryandan daha zararlı.. Hiç panik yapma sizin için en sağlıklı yol hangisiyse öyle karar ver.

Bende ilk hamilieğimde son haftalarda çok çekmiştim reflüden bende de bebek hep yukarıdaydı ondan dolayıdır büyük ihtimal, 39+1 de suyum geldi hastaneye gittim hala inmemişti. İkinci de o kadar yukarda değildi reflü daha azdı.

ztn doktora dedim erken doğcak derken şimdi sancı yok 40ı geçicez die korkuyorum
o da dedi 40 ı geçirme taraftarı değilim pek risk almak istemem dedi
aslında normal doğum yanlısı ama gün dolduktan sonra da bekletmicek gibi ztn plesanta kireçlenmesi başlamış bebek haftalık 100er g alıo 40 ı bitirirsek sezaryene karar verilir gibi bende istiyorum bşraz sancım açılmam olsa da suni ile desteklesek bile normal olsa ama herşeyin hayırlısı tabi ki naal sağlıkla kavuşcaksak öyle olsun

bnm bi ara o bebek saçlanıo die saçma düşünce var ya o haftalarda bi kaç hafta yanmıştı bide bu son bi kaç haftadır beni mahvetti ama çok şükür tabi ki

Aynen öyle canım sizin için en hayırlısı ne ise o olsun. Doktorunun yaklaşımı güzel bence endişe etme en doğru kararı verecek gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…