Akıntı bölümünü değiştirdim meğersem onun etkisi baya varmış yani ben hala yumurta akı gibi akıntı yaşıyorum bi belirti olarak kaydetmiştim baktım ki çizgiyi değiştiriyo sürekli 1 gün sonrasına atıyo bende o yumurtlama günü dışındaki akıntı belirtisini sildim çizgiyi geriye aldı o yüzden dpo 10 gösteriyo şuancnm senin ff çizgisi değişti mi biz aynı dpo sayıyoduk senin birden 10 olmuş ben anlamadım
ay maşallah :) valla ben de önceden adet bitiminden sonra bile hemen test yaptığımı bilirim farklı bi adet dönemi yaşadığımda belki üstüne görmüşümdür diyeBEn sabırlıyımdır bekleyebiliyorum:)) bu senin sabrına kalmış birşey kızlar dpo5 te başlıyor teste
Hergün aynı saatte mi ölçüyorsun? Tablona bakarak kesin çatlamış diyemiyorum.çatlışmaları bırakma.link şu şekilde gönderEki Görüntüle 2053358
Link gorunmuyor. Grafige gore net birsey diyemiyorum. Cunku onemli olan iki gundeki olcumlerinizim saati farkli. İci bos daireler yani. Siz her ihtimale karsi gun asiri iliskiyi birakmayin.
Ne zor dimi beklemesien fazla 16 olmuş 8 gün daha mı beklicem benşaka yapıosun dimi şekerim :)
Hergün aynı saatte mi ölçüyorsun? Tablona bakarak kesin çatlamış diyemiyorum.çatlışmaları bırakma.link şu şekilde gönderEki Görüntüle 2053358
belirti sakın arama cnm kendinde :)Ne zor dimi beklemesi
Ya ben birde kendimde pek belirti aramazdım ama şu kasik agrisi acaba mi dedirtiyor bana
Link gorunmuyor. Grafige gore net birsey diyemiyorum. Cunku onemli olan iki gundeki olcumlerinizim saati farkli. İci bos daireler yani. Siz her ihtimale karsi gun asiri iliskiyi birakmayin.
çizginin alltına indiğinde bende hemen adet gelir seninde öle oldu hayırlısı olsun cnm üzme kendini inş son adet olurVeson teste gerek kalmadı bile kırmızıyı gördüm malesef zaten zor hamile kalıyorum kürtajdan sonrada hemen hamile kalabilirmiyim diye düşünmek saçmaymış , doktorumu arayıp çatlatma iğnesi tedavisi görmek istediğimi söylücem herkes için herşeyin hayırlısı artık
Tek test çok olsa bol bol yap derdimen fazla 16 olmuş 8 gün daha mı beklicem benşaka yapıosun dimi şekerim :)
Sadece tahmin ediyoruz:)teşekkürler, çatladığını tablodan nasıl anlıyoruz ?
Üzüle üzüle alıştım zaten farklı birşey olmadı yine ama inşallah demekten başka şeyde gelmiyo ne elden ne dilden. İnşallah sen güzel haberler alırsınçizginin alltına indiğinde bende hemen adet gelir seninde öle oldu hayırlısı olsun cnm üzme kendini inş son adet olur
Hadi yA hayırlısı gülüm inşallah çok bekletmez rabbim.Veson teste gerek kalmadı bile kırmızıyı gördüm malesef zaten zor hamile kalıyorum kürtajdan sonrada hemen hamile kalabilirmiyim diye düşünmek saçmaymış , doktorumu arayıp çatlatma iğnesi tedavisi görmek istediğimi söylücem herkes için herşeyin hayırlısı artık
tamam 11 sabahı anlaşalım tatlımTek test çok olsa bol bol yap derdimhadi dpo12 de anlaşalım
12 iyidir :)))tamam 11 sabahı anlaşalım tatlımperşembe sabah en çok bu kadar dayanabilirim sankim
inş cnm inş hepimizin güzel haberleri yakın olsun :)Üzüle üzüle alıştım zaten farklı birşey olmadı yine ama inşallah demekten başka şeyde gelmiyo ne elden ne dilden. İnşallah sen güzel haberler alırsın
tmm cnm o zaman cuma mübarek gündür , cuma sabahı yapayım tek testimi12 iyidir :)))
Saatinde ölçülmemişse sağlıklı ölçüm sayılmaz.çatlamamış bence saatinde ölçmeye ve çalışmalara devamhergün aynı saatte ölçüyorum ama ctesi pazar geç kalktım saat farkı oluştu tabi...link attım
https://www.fertilityfriend.com/home/6c6b98
Seni mi kırayım şimditamam 11 sabahı anlaşalım tatlımperşembe sabah en çok bu kadar dayanabilirim sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?