Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm senin ff çizgisi değişti mi biz aynı dpo sayıyoduk senin birden 10 olmuş ben anlamadım
Akıntı bölümünü değiştirdim meğersem onun etkisi baya varmış yani ben hala yumurta akı gibi akıntı yaşıyorum bi belirti olarak kaydetmiştim baktım ki çizgiyi değiştiriyo sürekli 1 gün sonrasına atıyo bende o yumurtlama günü dışındaki akıntı belirtisini sildim çizgiyi geriye aldı o yüzden dpo 10 gösteriyo şuan

BEn sabırlıyımdır bekleyebiliyorum:)) bu senin sabrına kalmış birşey kızlar dpo5 te başlıyor teste
ay maşallah :) valla ben de önceden adet bitiminden sonra bile hemen test yaptığımı bilirim farklı bi adet dönemi yaşadığımda belki üstüne görmüşümdür diye şimdi eşime test alalım desem başlarım senin testine dicek bakalım azcık daha sıktığım kadar sıkıcam dişimi hatta yarın ki ısıyı bi göreyim kocadan gizli alırım bi test

Son düzenleme:
Ne zor dimi beklemesi
Ya ben birde kendimde pek belirti aramazdım ama şu kasik agrisi acaba mi dedirtiyor bana
belirti sakın arama cnm kendinde :)
ben geçen ay resmen hamile ilan ettim kendimi.Göğüslerim şişti, mor damarlar oldu, kasıgım ağrıdı, ve daha neler neler.
dpo 5 te teste başladım bütün testler bitti
akışına bırakmak lazım ama o da bizde yok

Veson teste gerek kalmadı bile kırmızıyı gördüm malesef zaten zor hamile kalıyorum kürtajdan sonrada hemen hamile kalabilirmiyim diye düşünmek saçmaymış , doktorumu arayıp çatlatma iğnesi tedavisi görmek istediğimi söylücem herkes için herşeyin hayırlısı artık

çizginin alltına indiğinde bende hemen adet gelir seninde öle oldu hayırlısı olsun cnm üzme kendini inş son adet olur

çizginin alltına indiğinde bende hemen adet gelir seninde öle oldu hayırlısı olsun cnm üzme kendini inş son adet olur
Üzüle üzüle alıştım zaten farklı birşey olmadı yine ama inşallah demekten başka şeyde gelmiyo ne elden ne dilden. İnşallah sen güzel haberler alırsın

Hadi yA hayırlısı gülüm inşallah çok bekletmez rabbim.

Üzüle üzüle alıştım zaten farklı birşey olmadı yine ama inşallah demekten başka şeyde gelmiyo ne elden ne dilden. İnşallah sen güzel haberler alırsın
inş cnm inş hepimizin güzel haberleri yakın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…