Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar adet döngüm 28 gün daha 3 günüm var ama bugün kahve akıntım oldu devamı gelmezse yarın idrarda çıkar mı. Umarım gelmez

Kozlar adet döngüm 28 gün daha 3 günüm var ama bugün kahve akıntım oldu devamı gelmezse yarın idrarda çıkar mı. Umarım gelmez
Benim adete 5 gun kala idrarda çıkmamıstı. 3 gun kala tekrarladim silik olarak ikinci cizgi cikti. O gun kan tahlili yaptirdim 47 kusurlu bi sey çıkmıstı. Yarin deneyin idrarda cıkar ins

bu ay son cnm bu şekilde. önümüzdeki ay aşılama ile devam edicem sanırım.
yumurta çatlamıyor, eşimde performans çok düşük çok mutsuzum çokkkk
depresyon halime büründüm birden.
Sen yine sıkı tut bu ayı o kadar kür falan bir işe yarar inşallah

Bugün kan verdim. 47 çıktı. Çarşamba 46 idi. Doktor birkaç güne değerlerin düşmeye başlar dedi. İlaçları ve iğneyi bıraktım. Ama yine kan vereceğim. Düşüşü gözlemlemek için. Ben zaten kendimi hazırlamıştım. Rabbim en güzelini bilir. Hayırlısı olsun hepimiz için

Hayirli boyleymis abla. Uzulme olur mu. En kısa zamanda Rabbim daha guzel saglikli bir sekilde verir ins

Saol canım. Evet hayırlısı buymuş. İnşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik. Alıştın mı?
Ilk baslarda hafif mide bulantisi vardi. Ama son 1 haftadir yok ablam. Ama halsizlik bas agrisi baya var Bu gun doktora gittim. Kese var ama bebek daha yeni olusmaya baslamis dedi. Haftaya cuma tekrar gel dedi.

Ilk baslarda hafif mide bulantisi vardi. Ama son 1 haftadir yok ablam. Ama halsizlik bas agrisi baya var Bu gun doktora gittim. Kese var ama bebek daha yeni olusmaya baslamis dedi. Haftaya cuma tekrar gel dedi.
Hadi hayırlısı. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin. Haftaya inşallah kalp atışını da duyarsın merak etme. Allah sağlıkla kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başta bu topiktekiler olmak üzere isteyen herkese olsun

Dış gebelik için birşey dedi mi

Hadi gözün aydın CNm yakında pıt pıtları da duyarsın maşallah maşallah:) artık ateş ölçmeyi bırakabilirsin

Çok tesekkur ederim abla. Ins Rabbim isteyen herkese saglikli bir sekilde versin.

Dış gebelik için birşey dedi mi
Az artış olması dış gebelik olduğu izlenimi veriyor dedi. Ama Progestoron değerimin 21 çıkması bu ihtimali düşürüyormuş. Dış gebelikte progestoron düşük çıkarmış. Ama tabiki ihtimal var. Riske atamayız. Şuan değerler düşük olduğu için beni riske atan bi durum yokmuş. Bekleyelim demişti. Bugün aynı çıkınca yakında düşüşe geçer müdahaleye gerek yok dedi. Ama yine de takip edelim diyor. Riske atmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…