Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hic arastirildi mi kimyasallarin sebebi? İnsulin direnci, kan degerleri, rahim filmj vs?? Hamile kalmanda sorun yok ama tutunamiyor galiba..? Polip falan olabilir mi acaba..

Canim hic arastirildi mi kimyasallarin sebebi? İnsulin direnci, kan degerleri, rahim filmj vs?? Hamile kalmanda sorun yok ama tutunamiyor galiba..? Polip falan olabilir mi acaba..
Araştırıldı canım. Rahim filmi. Histereskopi. Rutin kan ve hormon tahlilleri. Kromozom analizi. Sperm testi... Hepsi temiz ve iyi çıktı. En son pıhtılaşma çıktı. Son 2 kimyasalda onun önlemini aldık. İğne yaptım. İlaç kullandım. Buna rağmen sonuç yine aynı.

Clexane mi kullandin canim

Arkadaslar merhaba. Size bir sey sormak istiyorum. Kesisen kirmizi cizgilerin kesik kesik olmasi tahmini ovulasyon anlamina mi geliyor acaba? Tam emin olamadim da. Tablomu da paylasiyorum. Buna gore ben gercekten 8. gun mu yumurtlamis oluyorum yoksa bu sadece bir tahmin mi? Ama biz o gunleri hiiiiic degerlendiremedik ki yahu Ustelik uzayan akintiyi bugun gordum. Canim sıkıldı gece gece.

Eklentiler

• 20171103_232112.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 49
Canim kesin ovu degil o.. ovu sonrası yukselir ates iyice o zaman cizgiyi kaydirir merak etme.. ya iki gun onceye ya da bugune ceker

Veson günaydın
Benim tabloya bi bakarmisin dün mu çatlamış önceki gün mu

Eggwhite akıntını tablona gir.kesikli çizgi kalkacaktır.8.gün çatlamamış.eggwhite ı dün gördüm demeseydin 10.gün olabilir derdim.ama sen o günleri de değerlendirmemişsin zaten.acil mikmik tavsiye ediyorum

Ateş değerleri tam olmadığı için tabloyu değerlendirmek zor.her iki gün De olabilir neyseki çalışma var
Dün pm gitmistim ama son anda vazgectim yapmadim silmeyi de unutmusum canim istemedi oyle olunca yapmadim zorlaya zorlaya gunu gününe yapınca da hamile kalamıyorum en azindan canim istediğinde yapayim diye düşündüm öbür türlü olunca eşimden soguyorum

Ateş değerleri tam olmadığı için tabloyu değerlendirmek zor.her iki gün De olabilir neyseki çalışma var
Dün pm gitmistim ama son anda vazgectim yapmadim silmeyi de unutmusum canim istemedi oyle olunca yapmadim zorlaya zorlaya gunu gününe yapınca da hamile kalamıyorum en azindan canim istediğinde yapayim diye düşündüm öbür türlü olunca eşimden soguyorum

Veson merhaba günaydın, ff adet gününün 7 kasım olduğunu söylüyo ama benim adet günüm yarın 5 kasım bunu hangi duruma göre belirliyo geçen ay 25. gün adet olmuştum ama normalde 28. gün adet dönemim başlamış oluyo, tabloda 25. gün farklı saatte ölçtüğüm ısı birden düşünce adet olucam sanırım dedim ama olmadım 2 gündür yüksek gidiyo ısı, bir de yumurtam büyük ihtimalle 19.gün değilde 15. gün çatlamış gibi geliyo belirtilerime göre

Rabbim nasip ederse tek ilişki ile de olur.en güzelini yapmışsın canın isteyince yapmak en iyisi
Aslında bana da 15 olabilir gibi geliyor aMa ilk ateş değerlerin olmadığı için bunu bilmek zor.düşük çıkan ateş vaktinde ölçülmediği için düşük çıkmıştır.ff bat tarihini bir önceki tablolarını baz Alarak belirler.geçen ay dpo10 da regl gelmiş.tahminen bu ay da ovu tarihine 10 gün ekleyerek bat gününü belirlemiştir.test günün ne zaman?

düşük çıkan ateşi 6.30'da ölçmüştüm tuvalete gitmem gerekiyo diye sonra 1 saat uyuyup tekrar ölçtüğümde 36.7 çıkmıştı tabi ilk ölçtüğüm ısıyı kaydettim, bende şuan onu göstermiyo ya tabloda göstermiyo ya da başka yerde yazıyoda ben mi görmüyorum :)

Neyi göstermiyor tablo anlamadım

Neyi göstermiyor tablo anlamadım
test günün ne zaman diye sordun ya geçen ay ki tabloda gösteriyodu şimdi neden göstermiyo eksik birşey mi var acaba valla çok soru soruyorum ama ingilizce olduğu için biraz zor oluyo

test günün ne zaman diye sordun ya geçen ay ki tabloda gösteriyodu şimdi neden göstermiyo eksik birşey mi var acaba valla çok soru soruyorum ama ingilizce olduğu için biraz zor oluyo
Yok sor CNm çekinme sorun değil.ilk ay ff ücretsiz vip üyelik veriyor.o yüzden tabloda görebiliyordun.şimdi takvimde görürsün pembe çerçeve test gününü gösterir

Yok sor CNm çekinme sorun değil.ilk ay ff ücretsiz vip üyelik veriyor.o yüzden tabloda görebiliyordun.şimdi takvimde görürsün pembe çerçeve test gününü gösterir
:) teşekkür ederim, 7 kasım pembe çerçeveli

Öyle canim ol emri gelirse her sekilde olur inanilmaz psikolojim bozuluyor birde sonra gunu gününe yaptim olmadi diyorum en azindan simdi gününü kacirmisim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…