- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Eggwhite akıntını tablona gir.kesikli çizgi kalkacaktır.8.gün çatlamamış.eggwhite ı dün gördüm demeseydin 10.gün olabilir derdim.ama sen o günleri de değerlendirmemişsin zaten.acil mikmik tavsiye ediyorum
Bence her an çatlayabilirCok tesekkurler dedigini yaptim gercekten de gitti cizgi. Peki ben bu sabah da tabii ki yine ayni saatte olctum atesimi. Zahmet olmazsa son halini de inceleyebilir misin acaba rica etsem? Sence nasil durumlar? Yumurta catlamis olabilir mi? Ya da ne zaman catlar tahmini? Coook tesekkurler simdiden.
YUmurtanın çatladığını ya da çatlayacağını önden kestirmek imkansız ateş yükselirse ve yüksek devam ederse çatlamış deriz.adetlerin düzenli ise çalışmaları sıklaştırCok tesekkurler dedigini yaptim gercekten de gitti cizgi. Peki ben bu sabah da tabii ki yine ayni saatte olctum atesimi. Zahmet olmazsa son halini de inceleyebilir misin acaba rica etsem? Sence nasil durumlar? Yumurta catlamis olabilir mi? Ya da ne zaman catlar tahmini? Coook tesekkurler simdiden.
Açıkcası ben böyle olunca ateşimin çok etkilenmediğini görüyorum.wc ye gidip hemen yatağa girip uykuya daldığım zamanlar sıkıntı olmuyor.bunu sen de birkaç kez deneyerek fark olup olmadığını anlayabilirsinVeson bu 25. gün düşük olan ateşi tuvalete kalktığım için farklı saatte ölçmüştüm dedim tekrar yatıp 1 saat uyuyup uyandıktan sonra 36.7 çıkmıştı ama asıl kaydetmem gereken ısı farklı saatte ilk ölçtüğüm ateş mi olmalı kafama takıldı çünkü tabloya bakınca aynı saatte ölçsem bu ısı çıkmıycak şekilde düzenli seyrediyo gibime geldi
Doğru diyosun, benim vücut ısım biraz garip galiba ya bak mesela düzenli saatte ölçüm olsun diye alarmı kurmuştum düzenli uykuyu nadir uyurum alarmın çaldığı sabah öyle korktum ki buz gibi oldum ısımı ölçtüm 36.2 çıktı sonra biraz kendime geldim sakinleşince bi 5 dk sonra tekrar ölçtüğümde ısı 36.7 çıktı ben de baya farklar oluyo o yüzden çok kararsız kalıyorum bu konudaAçıkcası ben böyle olunca ateşimin çok etkilenmediğini görüyorum.wc ye gidip hemen yatağa girip uykuya daldığım zamanlar sıkıntı olmuyor.bunu sen de birkaç kez deneyerek fark olup olmadığını anlayabilirsin
Nasil yok canim? Ben 9 ay kullandim.. 2 kutu kalmisti onuda kullanan bi arkadasima verdim. Bundan sonra izleyecegin yol belli mi?Evet canım clexan 0,4 lük yazdı. Ama şuan piyasada yokmuş muadilini aldım. Oskapar dı adı galiba
Şuan ilk hedef şuanki gebeliğin kendinden sonlanmasını beklemek. Değerlerim kendiliğinden düşer inşallah. Yoksa dış gebelik riski olacak. Sonrası için 6 ay ara vermek,hiç birşey yapmamayı düşünüyorum. İlkbaharda da tüp bebekte pct yöntemini denemek istiyorum.Tüp bebek denemeden önce kafamı toparlasam biraz rahatlasam iyi olacak. Hakkımızda hayırlısı inşallahNasil yok canim? Ben 9 ay kullandim.. 2 kutu kalmisti onuda kullanan bi arkadasima verdim. Bundan sonra izleyecegin yol belli mi?
İnşallah bu tablon son olurDoğru diyosun, benim vücut ısım biraz garip galiba ya bak mesela düzenli saatte ölçüm olsun diye alarmı kurmuştum düzenli uykuyu nadir uyurum alarmın çaldığı sabah öyle korktum ki buz gibi oldum ısımı ölçtüm 36.2 çıktı sonra biraz kendime geldim sakinleşince bi 5 dk sonra tekrar ölçtüğümde ısı 36.7 çıktı ben de baya farklar oluyo o yüzden çok kararsız kalıyorum bu konuda
İnşallah öyle olur yarın büyük gün sabah ki ısıdan anlıycaz artıkİnşallah bu tablon son olur
canım benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun.. üzme demek kolay biliyorum bende yaşadım ama umudunu yitirme başka bir dr git..Bilmiyorum kızlar. Doktorla görüşmedim. Ama kan verirken minumum 3 günde 2 katına çıkmasını bekleriz demişti. Yani en az 36 olmalı. Ama olması gereken bizim istediğimiz 3 gün içinde değerinin 50-60 olması dedi. 3 günde 2 katına bile çıkmamış. İğneye de erkenden başlamıştık bu sefer. Artık ben de bilmiyorum. Ama içimde hep bi korku vardı
Tablomdaki yumurtlama zamanı ve ovulasyon testlerine göre değerlerde bir sıkıntı vardı zaten. Ama insan umutlanıyor işte. Kendimce geç döllenme olmuştur şu olmuştur bu olmuştur diye kandırdım ama gerçekler maalesef çok acı.
Oy kuzum yaşadıklarının çoğu tanıdık geldi.her hamile bunlara benzer sıkıntılar yaşıyor maalesef.insanı lohusa depresyonuna sokmadan yapamıyorlar.yeni anneler sana fikir verir belki.Kizlar kusura bakmayin cok bunaldim azcik buraya yazip sinirimi atmak istedim. Bebegim 14 gunluk oldu. Dogdugunda sutum yoktu mama verdik fln ama 4. Gun sutum geldi sonra sutum le doymaya basladi. Aksamlari bazi geceler bi kriz geliyo aglamaya basliyo durduramiyoruz aglamasini gazi cikinca rahatca uyuyo. Bugun yine 1 saat once susturamadik annem yine mamayı dayadi. Esim bi yandan annem bi yandan doymuyo diyip duruyo banada sacma geliyo. Yani butun gun yetiyoda aksam mi yetmiyo bu sut... bugunde hindistan cevizi yagi verdiler bilip bilmeden. Sinir oluyorum hic biri laf soz anlamiyo. Neymis biz küçük ken suda vermisler yagda vermisler oyle yapmislar boyle yapmışlar. Her cocuk bir sanki. Bisey olsa biz yapmadık olcak ondan sonra. Allah im kafayi yemek uzereyim. Daha dr 2 gun once mamayi keseblrsin sutun yeterli dedi. Asiri derecede gaz problemi var ve ben buna care bulamiyorum. Dr ilac vermiyo bebek kucuk diye. Evde herkes kucakta hoplatip duruyo. Annemin esi de bize yerlesti zaten. Ne guzel esimle huzurlu huzurlu oturuyoduk nerdenn dogurduysam 2yken 5 olduk evin icinde. Surekli gurultulu ortam. Her dk tv acik . Laf soz anlamayan insanlar. Annemin kocası yüzünden dk basi emzirdigim icin yatak odası na hapis olmus durumdayim ve cidden kfayi yemek uzereyim. Defolup kendi evine gitmiyo kari kilikli adam. Annemle dk basi kavga ediyolar zaten. Annem bizde kaliyo o da pesinden bizde kalmaya geliyo. Butun gun ev dolu. Cocuga dus aldiramiyorum burnunu sokuyo herkes diye. Ben odayi isitiyorum usumesin diye adam geliyo sicak diye cocuk dus alirken kapiyi aciyo. Seytan diyo kov hepsini evden. Biktirdilar beni artik. Bunalip sokaga çıkıyorum neymis 40im cikmamis sokaktaki dedikoducular ayri canimi skıyo. Neymis bu kadar be. Oh rahatladim valla ya. Aglicam aglamaya bile firsat vermiyolar. Kendimi wc kapatip aglayabiliyorum ama orda bile rahat yok.
Kimseyi dinleme dr süt yetiyor diyorsa yetiyordur.bebek sadece acıkınca ağlamaz.gaz sorununa falan kızların belki fikirleri vardır.onlarda aynı sıkıntıları yaşadılar yaşıyorlar.bebeğine tek başına bakabilecek sağlığa kavuştuysan uygun dille yolla misafirleri.Aynen dedigin gibibutun gunum mutlu gecti ama aksam bunalttilar beni. Cok moralim bozuk
Aynen dedigin gibibutun gunum mutlu gecti ama aksam bunalttilar beni. Cok moralim bozuk
Canım okudum yaşadıklarını zor gerçekten, loğusa insan daha tahammülsüz oluyo zamanla biraz daha sakin atlatiyosun, sana karistiklarinda deki, bilmediğim bişey olur fikrinizi sorarsam karısın ama bildiğim şekilde bırakın çocuğumu ben buyuteyim de, ben bir aylık değildi sanırım nurse harveys şurup başlamıştım iyi geldi gazına, bide sıcak tut ayaklarını poposunu hatta minik su torbasına ılık su yap bırak bacaklarının poposunun altına doğru iyi gelecektirAynen dedigin gibibutun gunum mutlu gecti ama aksam bunalttilar beni. Cok moralim bozuk
Bide gazdan ağlıyorsa üstüne mama verip hepten catlatiyolar çocuğu , yapılan en büyük hata da gaz sancisini aç diye yorumlayip sürekli bişey vermekAynen dedigin gibibutun gunum mutlu gecti ama aksam bunalttilar beni. Cok moralim bozuk
Cıııkkk henüz çatlamamış,ama yolda... tahminen bu akşam ya da yarın (14.-15.gün )çatlayacak.sabah ateşinden anlaşılırCok tesekkurler dedigini yaptim gercekten de gitti cizgi. Peki ben bu sabah da tabii ki yine ayni saatte olctum atesimi. Zahmet olmazsa son halini de inceleyebilir misin acaba rica etsem? Sence nasil durumlar? Yumurta catlamis olabilir mi? Ya da ne zaman catlar tahmini? Coook tesekkurler simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?