fitil gibi birşey hiç kullanmadımGEçmiş olsun canım.çok zor çok fena bişey.insan hiçbirşey yapamıyor,hayat kalitesi sıfırlanıyor.
Mantardan nefret ederim.zolax en iyi ilaç bence mantar için.ayrıca fitil kremde kullanabilirsin.
pazartesi vuruldum salı asılama oldu canımHangi gün iğne vuruldun hangi gün aşılama oldu
Salı gününe çektir çizgiyi o zaman cnm ateş de yükselmiş:) inşallah yerleşmiştirpazartesi vuruldum salı asılama oldu canım
29 olabilir sonunda çatladıkızlar günaydın ; sizce benim yumurtam 28 demi 29 da mi çatlamış akıntı girersem 28e girmezsem 29 a çekiyor.test gününü hesaplıycam ya ondan soruyorum
4.güne kadar herşey süperdi. 4.gün doktorum embriyolara biyopsi yaptırmış. 5 tane döllenmiş embriyom vardı. Hepside down sendrolumlu çıkınca transferi iptal ettik canım.doktor her defasında olacak diye bişey yok bir sonrakinde hepsi düzgün temizde çıkabilir dedi. Tamamen şans işi dedi.. Bize denk geldi işte.. Genetik kromozom tahlili istedi. Eşiminki temiz. Burdaki doktorum seninkide temiz çıkar ben eminim dedi. Hayırlısı bakalım.. Herkes bu konuda risk altındadır sadece benmi böyle oldum diye düşünme dedi. Normal deneyin bu ay olmadı tekrar tüp yaparsın dedi.. Moral verdi sağolsun. Güldük şakalaştık iyi geldi valla. Hamile kalayım hemen size gelecem dedim. Yolda hiç merak etme dedi. Hayırlısı Rabbimden...
Sağol canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşlh Tuğbacım...
Benim yumurta hiçbir ot çöpten etkilenmiyor, 28.29 lara ayarlamış kendini çatlıyor.ilk defa çatlama zamanı bu kadar çalışma var şaşkınımSalı gününe çektir çizgiyi o zaman cnm ateş de yükselmiş:) inşallah yerleşmiştir
29 olabilir sonunda çatladı
Amin canım inşlhh..dün doktora anlattım adamda şaşırdı valla.. Hayırlısı hakkımızda..aa çok şaşırdım ablacığım ya.
ne denir bilemedim de.
inşallah ya kendiliğinden gelsin ya da bir dahakiler sağlıklı olsun inşallah.
insAllah canımSalı gününe çektir çizgiyi o zaman cnm ateş de yükselmiş:) inşallah yerleşmiştir
29 olabilir sonunda çatladı
Saol cnm. Dun gittim norolojiye sansima yer buldum. 5tup kan aldi. Mr zaten vardo nisan ayindan. Kesin migren zaten, cuma kana gore ilac vereyim dedi. Bakalim gececek insallah.GEçmiş olsun canım.çok zor çok fena bişey.insan hiçbirşey yapamıyor,hayat kalitesi sıfırlanıyor.
Mantardan nefret ederim.zolax en iyi ilaç bence mantar için.ayrıca fitil kremde kullanabilirsin.
Saol cnm. Dun gittim norolojiye sansima yer buldum. 5tup kan aldi. Mr zaten vardo nisan ayindan. Kesin migren zaten, cuma kana gore ilac vereyim dedi. Bakalim gececek insallah.
Çok zor canım.yaşla da geçiyor migren.ama bugünleri atlatmak gerek.ben çok hastanelik oldum migren yüzünden.artık migrenimi tetikleyen şeyleri öğrendim.daha az hastanelik oluyorum diyebilirim.şifanı bulman ümidiyle...Saol cnm. Dun gittim norolojiye sansima yer buldum. 5tup kan aldi. Mr zaten vardo nisan ayindan. Kesin migren zaten, cuma kana gore ilac vereyim dedi. Bakalim gececek insallah.
Tüp denemesinden evvelki ay biz sana korunma demiştik.tehlikeli olur ,çoğul gebelik olabilir vs demiştin.şimdiyse 14 yumurtaya gözü kapalı atlıyorsun.hayat sürprizlerle dolu ve bize neler getireceği belli değil.umarım bu ay şansın yaver gider.bebişlerin sağlıkla geliverir.BirAsilAnnesi canım az evvel doktorla görüştüm muayene oldum. Labaratuar hatasını kabul etti ve tekrar genetik tahlil için kan aldılar.muayenede oldum... 8-10 yum.bir tarafta 4 yum.bir tarafta dedi. Bu ay normal deneyin gayet güzel dedi.ovulasyon testi sipariş edecem.. Bakalım belki mucizem normal yoldan gelir yine. Ama sağlıklı olacaksa nasip etsin Rabbim...
Valla benim atlamaya niyetim yok ama bende bu koca varken ısrar devam ediyor cnm ya..artık şansına... bende bu şans varken ne çoğul olur ne tekilTüp denemesinden evvelki ay biz sana korunma demiştik.tehlikeli olur ,çoğul gebelik olabilir vs demiştin.şimdiyse 14 yumurtaya gözü kapalı atlıyorsun.hayat sürprizlerle dolu ve bize neler getireceği belli değil.umarım bu ay şansın yaver gider.bebişlerin sağlıkla geliverir.
Hadi inşallah
Çok zor canım.yaşla da geçiyor migren.ama bugünleri atlatmak gerek.ben çok hastanelik oldum migren yüzünden.artık migrenimi tetikleyen şeyleri öğrendim.daha az hastanelik oluyorum diyebilirim.şifanı bulman ümidiyle...
Valla benim atlamaya niyetim yok ama bende bu koca varken ısrar devam ediyor cnm ya..artık şansına... bende bu şans varken ne çoğul olur ne tekilkolay lokma düşmez bizim ağzımıza...
Amin insallah.
cnm riski goze aldim ve aspirin aliyrm. o da fayda etmedi.Ben bebe asprini almaya başladığımdan beri baş ağrım yok. Migren tutmasa da arada yoklayan ağrılar oluyordu acaba etkisi var mıdır? Senin alerjin ne durum da?
cnm riski goze aldim ve aspirin aliyrm. o da fayda etmedi.
buarada dis iltihapli, cildimde candida mantari cikti hadi ona ilac, sanirim onun ilaci da baska yer de soruna neden oldu... bu ay ben cok egleniyorum yine cok ;(
Canım bebe aspirini niye ve ne zaman kullanıyoruz?benim de baş ağırlarım çok fazla ve migrene çeviriyor.Ben bebe asprini almaya başladığımdan beri baş ağrım yok. Migren tutmasa da arada yoklayan ağrılar oluyordu acaba etkisi var mıdır? Senin alerjin ne durum da?
Canım ben korunuyorum,ocaktaki reglden sonra başlayacağım çalışmalara.sana bol şans diliyorum.Rabbim yüzünü güldürsünKhaleesi21 yumurtamız aynı gün çatlamış, grafiğimiz de aynı şekilde ilerliyor :) hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?