- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Evrene pozitif mesaj göndermezsen o da sana pozitif cevap vermezValla benim atlamaya niyetim yok ama bende bu koca varken ısrar devam ediyor cnm ya..artık şansına... bende bu şans varken ne çoğul olur ne tekilkolay lokma düşmez bizim ağzımıza...
Canım bebe aspirini niye ve ne zaman kullanıyoruz?benim de baş ağırlarım çok fazla ve migrene çeviriyor.
Canım ben korunuyorum,ocaktaki reglden sonra başlayacağım çalışmalara.sana bol şans diliyorum.Rabbim yüzünü güldürsün
sağol cnm hiç bakmamışım mikmiklere :) Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş.Canım bebe aspirini niye ve ne zaman kullanıyoruz?benim de baş ağırlarım çok fazla ve migrene çeviriyor.
Canım ben korunuyorum,ocaktaki reglden sonra başlayacağım çalışmalara.sana bol şans diliyorum.Rabbim yüzünü güldürsün
adetinin 3. günü gitmelisin, hormonlarına bakarlar.Allahım nasip etsin inş.Dpo11 de test negatif6 ay oldu dra gitcem artık da ne zaman gitmek lazım acaba.
İnş cnm umarım daha fazla bekletmez hiçbirimizi. Çok zor bir süreç.adetinin 3. günü gitmelisin, hormonlarına bakarlar.Allahım nasip etsin inş.
EVet CNm ilacın etkisi olabilir.bir haftaya gelir adet herhaldeVeson canım benim ateş ilaca bağlı mı yükseldi acaba? ctesiden beri primolut-n içiyorum yarın sabah sonunu içeceğim.. Progesteron içeriyormuş ilaç
EVet CNm ilacın etkisi olabilir.bir haftaya gelir adet herhalde
Amin gülüm hayırlısı inşlhh..hepimize sağlıkla nasip etsin Mevlam Çiğdemcim..Leylacım Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzumm bu sessizliği bozmamız lazım davran
Hep negatifi göre göre nasıl pozitif düşünebilirki insan.. Belkide evren bize mesaj gönderiyor ama eşim evrenden de inatçıEvrene pozitif mesaj göndermezsen o da sana pozitif cevap vermezolumlu düşün
CNm ff linkin varsa yolla çünkü hiçbirimiz fahrenaite ölçüm yapmıyoruz tabloyu kafamda oluşturamıyorum o yüzden ancak ff tablonu görmek gerekKizlar ben bi anlam veremedim size bir sorayim dedim.. Ben uzun zamandir atesimi olcuyorum ve trendi biliyorum hic sasmadi.(yurtdisinda yasadigim icin termometre Fahrenheit olcuyo) Adete son iki gun kala normalde duserdi 97.70 F olurdu birgun once 97. 40 olur ve benim kirmizilar gelir. Daha onceki aylarda bile hic 98.15 in ustune ciktigini gormedim. Yarin adet gunum bugun 98.43 cikti gozlerime inanamadim (ondan onceki gunlerde de 98 uzeri cikiyor hep yumurtlamadan beri) dusmesi gerekirdi.. testlerim negatifadet belirtilerim de var hic umudum yok aslinda ama bu ates niye boyle bilemedim
CNm ff linkin varsa yolla çünkü hiçbirimiz fahrenaite ölçüm yapmıyoruz tabloyu kafamda oluşturamıyorum o yüzden ancak ff tablonu görmek gerek
amin canim cok tesekkur ederim.Sen bir an önce sağlığına kavuş kuzumm hepsi birden geldiği gibi de gider merak etme sıkma canını.. Benim migrenin bu aylarda azması lazımdı hatta 1 haftadır lodos var -ki çok etkiliyordu gelmeyince dikkatimi çekti bende asprine bağladım umarım sende şifanı bulursun bir an önce..
Yumurta çatlayalı 12 gün olmuş anladığım kadarı ile.2 gün daha sabırla bekle ve ateş hala düşmezse bir test daha yap cnmCanim tablo yapmadim ama programa kaydediyorum yurtlamadan sonrasi boyle
Canim ekran goruntusune o kadar sigdi 2 kasimda yumurtladim aslinda bugun 14. gun her gun yapiyorum test ama negatif yarin adet olmam lazim normalde..Yumurta çatlayalı 12 gün olmuş anladığım kadarı ile.2 gün daha sabırla bekle ve ateş hala düşmezse bir test daha yap cnm
Ateş düşmemiş hala Ümit var idrar testine takılma.ama bazen ateş adet günü yada bir sonraki gün De düşüşe geçebiliyor.ovudan sonraki süren de bazen uzayabiliyor.umarım bebişin seninledir.kesin birşey söylemek güç.2 gün daha sabır;Canim ekran goruntusune o kadar sigdi 2 kasimda yumurtladim aslinda bugun 14. gun her gun yapiyorum test ama negatif yarin adet olmam lazim normalde..
Atesim dusmedigi gibi daha once hic bu kadar yuksek olmamisti daha once 98.2 nin ustunu hic gormedim bu ay son birkac gundur hep asiri yuksek insallah vardir bebisAteş düşmemiş hala Ümit var idrar testine takılma.ama bazen ateş adet günü yada bir sonraki gün De düşüşe geçebiliyor.ovudan sonraki süren de bazen uzayabiliyor.umarım bebişin seninledir.kesin birşey söylemek güç.2 gün daha sabır;
Rakamlara takılmamanı tavsiye ederim.ateşim hiç şunun üstüne çıkmaz,hiç şunun altına düşmez diye bir genelleme yapılamaz ;çünkü kadın vücudu çok hassas.her ay değişkenlik gösterebilir.sabaha ateşini merak ediyorum,sabaha sonuç netleşir gibi.Kizlar ben bi anlam veremedim size bir sorayim dedim.. Ben uzun zamandir atesimi olcuyorum ve trendi biliyorum hic sasmadi.(yurtdisinda yasadigim icin termometre Fahrenheit olcuyo) Adete son iki gun kala normalde duserdi 97.70 F olurdu birgun once 97. 40 olur ve benim kirmizilar gelir. Daha onceki aylarda bile hic 98.15 in ustune ciktigini gormedim. Yarin adet gunum bugun 98.43 cikti gozlerime inanamadim (ondan onceki gunlerde de 98 uzeri cikiyor hep yumurtlamadan beri) dusmesi gerekirdi.. testlerim negatifadet belirtilerim de var hic umudum yok aslinda ama bu ates niye boyle bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?