Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim atlamaya niyetim yok ama bende bu koca varken ısrar devam ediyor cnm ya..artık şansına... bende bu şans varken ne çoğul olur ne tekil kolay lokma düşmez bizim ağzımıza...
Evrene pozitif mesaj göndermezsen o da sana pozitif cevap vermezolumlu düşün

Canım ben kan pıhtılaşması riskine karşı kullanıyorum. Her sabah içiyorum bir tane. Dr faydası var zararı yok kullanmaya devam dedi. Bu arada migren ağrılarım başlamayınca ben onun faydası olduğunu düşündüm. Üstelik 45 gün olmasına rağmen regl de olmadım çoktan kafamı vurmam lazımdı duvarlara

sağol cnm hiç bakmamışım mikmiklere :) Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Veson canım benim ateş ilaca bağlı mı yükseldi acaba? ctesiden beri primolut-n içiyorum yarın sabah sonunu içeceğim.. Progesteron içeriyormuş ilaç

Leylacım Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzumm bu sessizliği bozmamız lazım davran
Amin gülüm hayırlısı inşlhh..hepimize sağlıkla nasip etsin Mevlam Çiğdemcim..
Evrene pozitif mesaj göndermezsen o da sana pozitif cevap vermezolumlu düşün
Hep negatifi göre göre nasıl pozitif düşünebilirki insan.. Belkide evren bize mesaj gönderiyor ama eşim evrenden de inatçı

Kizlar ben bi anlam veremedim size bir sorayim dedim.. Ben uzun zamandir atesimi olcuyorum ve trendi biliyorum hic sasmadi.(yurtdisinda yasadigim icin termometre Fahrenheit olcuyo) Adete son iki gun kala normalde duserdi 97.70 F olurdu birgun once 97. 40 olur ve benim kirmizilar gelir. Daha onceki aylarda bile hic 98.15 in ustune ciktigini gormedim. Yarin adet gunum bugun 98.43 cikti gozlerime inanamadim (ondan onceki gunlerde de 98 uzeri cikiyor hep yumurtlamadan beri) dusmesi gerekirdi.. testlerim negatif adet belirtilerim de var hic umudum yok aslinda ama bu ates niye boyle bilemedim

CNm ff linkin varsa yolla çünkü hiçbirimiz fahrenaite ölçüm yapmıyoruz tabloyu kafamda oluşturamıyorum o yüzden ancak ff tablonu görmek gerek

CNm ff linkin varsa yolla çünkü hiçbirimiz fahrenaite ölçüm yapmıyoruz tabloyu kafamda oluşturamıyorum o yüzden ancak ff tablonu görmek gerek

Canim tablo yapmadim ama programa kaydediyorum yurtlamadan sonrasi boyle

Eklentiler

• Screenshot_20171115-094002.webp
    12 KB · Görüntüleme: 38
Veson canim buda bi onceki ay sonrada adet oldumustum iste..

Eklentiler

• Screenshot_20171115-094429.webp
    13 KB · Görüntüleme: 39
amin canim cok tesekkur ederim.

Yumurta çatlayalı 12 gün olmuş anladığım kadarı ile.2 gün daha sabırla bekle ve ateş hala düşmezse bir test daha yap cnm
Canim ekran goruntusune o kadar sigdi 2 kasimda yumurtladim aslinda bugun 14. gun her gun yapiyorum test ama negatif yarin adet olmam lazim normalde..

Canim ekran goruntusune o kadar sigdi 2 kasimda yumurtladim aslinda bugun 14. gun her gun yapiyorum test ama negatif yarin adet olmam lazim normalde..
Ateş düşmemiş hala Ümit var idrar testine takılma.ama bazen ateş adet günü yada bir sonraki gün De düşüşe geçebiliyor.ovudan sonraki süren de bazen uzayabiliyor.umarım bebişin seninledir.kesin birşey söylemek güç.2 gün daha sabır;

Atesim dusmedigi gibi daha once hic bu kadar yuksek olmamisti daha once 98.2 nin ustunu hic gormedim bu ay son birkac gundur hep asiri yuksek insallah vardir bebis dedigin gibi iki gune hersey netlesir

Rakamlara takılmamanı tavsiye ederim.ateşim hiç şunun üstüne çıkmaz,hiç şunun altına düşmez diye bir genelleme yapılamaz ;çünkü kadın vücudu çok hassas.her ay değişkenlik gösterebilir.sabaha ateşini merak ediyorum,sabaha sonuç netleşir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…