Bakalim bende merak ediyorum sabah kac cikacak ama ben bayadir olctugum icin hep ayni rakamlar arasi gidip geliyor :)Rakamlara takılmamanı tavsiye ederim.ateşim hiç şunun üstüne çıkmaz,hiç şunun altına düşmez diye bir genelleme yapılamaz ;çünkü kadın vücudu çok hassas.her ay değişkenlik gösterebilir.sabaha ateşini merak ediyorum,sabaha sonuç netleşir gibi.
31 de olabilir.ateşin seyri çizginin yerini belirliyor.çalışma var sonuçta sıra sabırla bekleme zamanı.:)Kızlar günaydın ben bu ay dpo sayamiyirum çizgi sürekli yer değiştiriyor nerde catladi acaba :-(
Geri geri sayıyorum sanki benim dpo geriye gidiyor31 de olabilir.ateşin seyri çizginin yerini belirliyor.çalışma var sonuçta sıra sabırla bekleme zamanı.:)
Geri geri sayıyorum sanki benim dpo geriye gidiyor
cnm son kaydırdığı yerde olursa iki gün ilişki yok tamda çatlama zamanıÇalışmaların maşallahı var canım sen tek ilişkiyle basardin kaç defa boşver çizgi geri gitsin bebiş gelsin
cnm son kaydırdığı yerde olursa iki gün ilişki yok tamda çatlama zamanısabah sabah biranda umutsuzluğa kapıldım.inşşşşşş hepimizin bebişleri oluren kısa zamanda, çok yoruldugumu hissediyorum.
hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın cnm öyle büyük rabbimiz var ki ol desin oluverir.çok sağolasın desteğin için çok öpüyorum çiğdemcim :)Özellikle senin umutsuzluğa kapılmana gerek yok canımm hadi biz olsak tamam da senin geçmiş tablolarında ne 2 günler ne 3 günler var
Çok takma CNm ilişki saatlerine rabbim ol desin yeterkihiç kimse umutsuzluğa kapılmasın cnm öyle büyük rabbimiz var ki ol desin oluverir.çok sağolasın desteğin için çok öpüyorum çiğdemcim :)
cnm teatrio ile imom balık yağı kullanmıştım o dönemVeson canım senin bana yazdığın vitamin ilaçları vardı ouenzim içeren. Onları tekrar yazarmısın? Senin kullandıkların dan alıcam bende...
çok sağoalasın canım...balık yağı hap dimi?Çok takma CNm ilişki saatlerine rabbim ol desin yeterki
cnm teatrio ile imom balık yağı kullanmıştım o dönem
Evet cnm hapçok sağoalasın canım...balık yağı hap dimi?
Ay inşAllah ya canım Allah söyletti
Ay inşAllah ya canım Allah söyletti
aminnn inşAllah canım benim saolasın hepimize inşAllahDüşüşler çok dikkatimi çekti inşallah gönlündeki olur canımm bir kız bir erkek avatarında olduğu gibi
29.cu gun olabilir gibi geldi bana.cnm son kaydırdığı yerde olursa iki gün ilişki yok tamda çatlama zamanısabah sabah biranda umutsuzluğa kapıldım.inşşşşşş hepimizin bebişleri oluren kısa zamanda, çok yoruldugumu hissediyorum.
Akıntı girdiğimde 29 a çekiyor ama akıntı falanda yoktu sanki ama libidom 29. Gün çok yuksekti29.cu gun olabilir gibi geldi bana.
İnsalah gelir bebegin canim...Akıntı girdiğimde 29 a çekiyor ama akıntı falanda yoktu sanki ama libidom 29. Gün çok yuksektibiz elimizden geleni yaptık Rabbim neyi kararlamissa o.bazi aylarda esimde bir sıkıntı oluyor hiç çalışma olmuyor, ozaman daha çok üzülüyorum biz bişi yapamadikki nasıl bebek olsun diyorum ama bu ay o yönden içim rahat. Sen napiosun kocisin geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?