Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalim bende merak ediyorum sabah kac cikacak ama ben bayadir olctugum icin hep ayni rakamlar arasi gidip geliyor :)

Kızlar günaydın ben bu ay dpo sayamiyirum çizgi sürekli yer değiştiriyor nerde catladi acaba :-(

Çalışmaların maşallahı var canım sen tek ilişkiyle basardin kaç defa boşver çizgi geri gitsin bebiş gelsin
cnm son kaydırdığı yerde olursa iki gün ilişki yok tamda çatlama zamanı sabah sabah biranda umutsuzluğa kapıldım.inşşşşşş hepimizin bebişleri oluren kısa zamanda, çok yoruldugumu hissediyorum.

Özellikle senin umutsuzluğa kapılmana gerek yok canımm hadi biz olsak tamam da senin geçmiş tablolarında ne 2 günler ne 3 günler var

Özellikle senin umutsuzluğa kapılmana gerek yok canımm hadi biz olsak tamam da senin geçmiş tablolarında ne 2 günler ne 3 günler var
hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın cnm öyle büyük rabbimiz var ki ol desin oluverir.çok sağolasın desteğin için çok öpüyorum çiğdemcim :)

Veson canım senin bana yazdığın vitamin ilaçları vardı ouenzim içeren. Onları tekrar yazarmısın? Senin kullandıkların dan alıcam bende...

hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın cnm öyle büyük rabbimiz var ki ol desin oluverir.çok sağolasın desteğin için çok öpüyorum çiğdemcim :)
Çok takma CNm ilişki saatlerine rabbim ol desin yeterki
Veson canım senin bana yazdığın vitamin ilaçları vardı ouenzim içeren. Onları tekrar yazarmısın? Senin kullandıkların dan alıcam bende...
cnm teatrio ile imom balık yağı kullanmıştım o dönem

29.cu gun olabilir gibi geldi bana.

29.cu gun olabilir gibi geldi bana.
Akıntı girdiğimde 29 a çekiyor ama akıntı falanda yoktu sanki ama libidom 29. Gün çok yuksekti biz elimizden geleni yaptık Rabbim neyi kararlamissa o.bazi aylarda esimde bir sıkıntı oluyor hiç çalışma olmuyor, ozaman daha çok üzülüyorum biz bişi yapamadikki nasıl bebek olsun diyorum ama bu ay o yönden içim rahat. Sen napiosun kocisin geldi mi

İnsalah gelir bebegin canim...
Ben iyilesmeye calisiyorum iste. Test sonuclarini bekliyporum vs..
Esimin ikinci seyehat iptal olunca erken geldi ama yum gecmisti tabi. Pazartesi regl gunu. Bekliyrz mecbur antibiyotik almam gerekiyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…