Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun cnn hepsi üst üste gelmiş

Maşallah CNm maşallah sabah tablolara baktım şöyle seni merak ettim çok sevindim:))) inşallah bu sefer sağlıkla kucağına aşırsın:)

Tabloya yumurta toplama retriever çatlatma iğnesi hcg ve transfer ıvf idrar ve kan testlerini pozitif girer misin CNm. Tablonu aşağı indireceğim

Çok sevindim canım sağlıcakla devam eder inşallah :))

Sende bugün benim aklımdan geçtin :) Zor tarafını atlatmışsın çok şükür.. keyifli günler başlasın en yakın zamanda inşallah
Senin tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir bakmışsın sonu yeşillenir:)

Bebeği kaybetmişsin bu hamilelik mi oluyor yani şimdi çok ilginç.

Geçmiş olsun canım.anladığım son nokta bebek çalışmasına devam...sevindim.sonu hayrolsun canım.

Bende hamileyim tatlım:) 3.aşılamam tuttu çok şükür bugün keseyi gördüm
Gözün aydın canım.kese tek mi?

Oy CNm kıyamam neler yaşamışsın.rabbim şifa versin geldi mi hepsi üstüste geliyor.inşallah hepsi geldiği gibi gider.de yerine bebek gelir:)

Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.
Tebrikler çok sevindim. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Senin tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir bakmışsın sonu yeşillenir:)

Simir verdiğimde ki bir günlük kanamayı adet olarak girdiğimde ve ilaç aldığımda ki ateşi dusurdugumde son düşüşü çatlama olarak algılıyor ff tablo şaşkın ben kafayı yedim sorma

Neyse ki aralamissin sıkıntıları canım yaa çok çok geçmiş olsun. Çalışmalara başlayınca dert tasa kalmaz

Çok cins kurallar var yaa. Bana da çocuğun var o yüzden devlet karsilamiyor demişti başka Dr ikinci evlilik olduğu için karşılıyor dedi. Bide yaş yüzünden tüp diyor ama 3 aşılama gerekiyor kısmını anlayamıyorum. Benim koca zaten karşı çatlatma ignesini bile zor kabul etti. Hiç bulaşmak istemiyorum o yüzden. İnşallah sana da gerek kalmaz kuzum hemencecik gelir meleğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…