Geçmiş olsun cnn hepsi üst üste gelmişCemre. İyi olamana cok sevindim. İnsallah artik gelecek bebegin. İnaniyorum ben...
Tesekkur ederim hepinize. Merak ettirmek istememistim ama ust uste gelince insan moral olarak cökuyor bazen.
Gogus altinda gecmeyen kirmiziliklar cikmisti. Cildiyeye gittim, kandida mantari var kaninda dedi ilac verdi. Eh o kandida bu kez de afederseniz popo kismina mantar olarak patladi hadi kadin doguma, o da ilac verdi. O sira migren derdi yuzunden norolojiye gidiyordum, o da verdi ilac, dedi ki "6 ay ilac alacaksin gebeligi unut". Moral sifir oldu. Kadin doguma sordum " icme bu ilaci d sinifi hap, gebelikte kesin yasak. Sen korunma devam" dedi. Ama asil derdim disti. Doktor hatasi yuzunden kanal tedavisi yapilan disim, doktorun hatasi yuzunden 4 aydir aciyordu. Psikolojik deyip duruyordu. Baskasina gittim meger iltihap varmis ve iltihap kistlesmis. 20gundur disim acik geziyorum. Gun asiri gidiyorum pansumana. İki kutu antibiyotik bitirdim bana misin demedi. Tabi antibiyotik bu durur mu gozumde kolumda gogsum de sislikler yani alerji yapti. Mecbur iki tane farkli alerji ilacina baslatti dr, cunku asiri alerjik bunyem, adrenalin yapmak zorunda kaliyorlar bogazim kapanmasin diye. Aldigim alerji haplari uyku yapti, ruh gibiydim. Derken dis hekimi disi ceker impilant yaparim dedi. Hadiiiii yine bebek ertelendi. Biraz karisik oldu belki ama hepsini 20gundur birarada yasiyorum.
Geldigim nokta su. Dun kesinlesti. Kadin doguma gittim mantar gecti. Yas 35 olmak uzere oldugu icin iki ay daha bebek olmazsa gel, yumurta takibi yapariz dedi.
Oradan dis hekimine gittim. Dis iyiye gidiyor dedi sukur. İcine antibiyotik koydu disim ama yuzumde agri ve hafif sislik yapti. Sag olsun bebek dusunebilirsin artik dedi. Cekmekten vazgectim disi dedi. Gebelik olsa bile bir sekilde idare ederiz dedi.
Alerji iyi durumda suan.
Noroloji ilacini biraktim. Bas agrilari idare eder..
Gelip de buraya dert yanmak da istemedim acikcasi. Hepimizin morale ihtiyaci varken moral bozmak istemedim.
Tebrikler çok sevindim. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Bende hamileyim tatlım:) 3.aşılamam tuttu çok şükür bugün keseyi gördüm
Amin inş canım beraber doguracaz sanırım ağustos basındaTebrikler çok sevindim. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Evet kulağada çok hoş geliyor hayırlısı bakalım...Amin inş canım beraber doguracaz sanırım ağustos basında
Amin hayırlısı inşallah canımEvet kulağada çok hoş geliyor hayırlısı bakalım...
Maşallah CNm maşallah sabah tablolara baktım şöyle seni merak ettim çok sevindim:))) inşallah bu sefer sağlıkla kucağına aşırsın:)Kalp kalbe karşıymış bende sana yazmak için girdim. Transferim oldu, salı günü 12 günümde test yaptırdım 278 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 583.6 çıktı şimdilik herşey yolunda gidiyor. İkiz olup olmadığı değerlerden anlaşılır mı? Ayın 14 de ultrason ile bakalım dedi.
Senin tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir bakmışsın sonu yeşillenir:)Çok sevindim canım sağlıcakla devam eder inşallah :))
Sende bugün benim aklımdan geçtin :) Zor tarafını atlatmışsın çok şükür.. keyifli günler başlasın en yakın zamanda inşallah
Bebeği kaybetmişsin bu hamilelik mi oluyor yani şimdi çok ilginç.Kızlar selam
bana aşılama için rapor vermiyor üniversite hastanesi.bir yıl içinde hiç hamile kalmamak gerekiyormuş
herşeye normal dedi.geç yumurtluyorum diyorum herkes 14. gün yumurtlamaz diyor, klomen ver diyorum çatlıyorsa zararı olur diyor.hiçbirşey vermedi
Geçmiş olsun canım.anladığım son nokta bebek çalışmasına devam...sevindim.sonu hayrolsun canım.Gunaydin herkese.
Veson basiniz sagolsun canim.
Tugba tebrik ederim saglikla ilerlesin gebeligin.
Ben birden fazla saglik sorununu birarada yasiyorum ne yazik ki. Vucudum patladi resmen. Gun asiri iki farkli doktor arasinda gidip geliyorum. O yuzden girmiyorum da topige. Gorusmek uzere...
Gözün aydın canım.kese tek mi?Bende hamileyim tatlım:) 3.aşılamam tuttu çok şükür bugün keseyi gördüm
Oy CNm kıyamam neler yaşamışsın.rabbim şifa versin geldi mi hepsi üstüste geliyor.inşallah hepsi geldiği gibi gider.de yerine bebek gelir:)Cemre. İyi olamana cok sevindim. İnsallah artik gelecek bebegin. İnaniyorum ben...
Tesekkur ederim hepinize. Merak ettirmek istememistim ama ust uste gelince insan moral olarak cökuyor bazen.
Gogus altinda gecmeyen kirmiziliklar cikmisti. Cildiyeye gittim, kandida mantari var kaninda dedi ilac verdi. Eh o kandida bu kez de afederseniz popo kismina mantar olarak patladi hadi kadin doguma, o da ilac verdi. O sira migren derdi yuzunden norolojiye gidiyordum, o da verdi ilac, dedi ki "6 ay ilac alacaksin gebeligi unut". Moral sifir oldu. Kadin doguma sordum " icme bu ilaci d sinifi hap, gebelikte kesin yasak. Sen korunma devam" dedi. Ama asil derdim disti. Doktor hatasi yuzunden kanal tedavisi yapilan disim, doktorun hatasi yuzunden 4 aydir aciyordu. Psikolojik deyip duruyordu. Baskasina gittim meger iltihap varmis ve iltihap kistlesmis. 20gundur disim acik geziyorum. Gun asiri gidiyorum pansumana. İki kutu antibiyotik bitirdim bana misin demedi. Tabi antibiyotik bu durur mu gozumde kolumda gogsum de sislikler yani alerji yapti. Mecbur iki tane farkli alerji ilacina baslatti dr, cunku asiri alerjik bunyem, adrenalin yapmak zorunda kaliyorlar bogazim kapanmasin diye. Aldigim alerji haplari uyku yapti, ruh gibiydim. Derken dis hekimi disi ceker impilant yaparim dedi. Hadiiiii yine bebek ertelendi. Biraz karisik oldu belki ama hepsini 20gundur birarada yasiyorum.
Geldigim nokta su. Dun kesinlesti. Kadin doguma gittim mantar gecti. Yas 35 olmak uzere oldugu icin iki ay daha bebek olmazsa gel, yumurta takibi yapariz dedi.
Oradan dis hekimine gittim. Dis iyiye gidiyor dedi sukur. İcine antibiyotik koydu disim ama yuzumde agri ve hafif sislik yapti. Sag olsun bebek dusunebilirsin artik dedi. Cekmekten vazgectim disi dedi. Gebelik olsa bile bir sekilde idare ederiz dedi.
Alerji iyi durumda suan.
Gelip de buraya dert yanmak da istemedim acikcasi. Hepimizin morale ihtiyaci varken moral bozmak istemedim.
Maşallah:) bir sonrakinde pıt pıtlar inşallahBende hamileyim tatlım:) 3.aşılamam tuttu çok şükür bugün keseyi gördüm
Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.Kızlar selam
bana aşılama için rapor vermiyor üniversite hastanesi.bir yıl içinde hiç hamile kalmamak gerekiyormuş
herşeye normal dedi.geç yumurtluyorum diyorum herkes 14. gün yumurtlamaz diyor, klomen ver diyorum çatlıyorsa zararı olur diyor.hiçbirşey vermedi
Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsunTebrikler çok sevindim. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Enyalios sen misin?:)
Senin tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir bakmışsın sonu yeşillenir:)
Cemre. İyi olamana cok sevindim. İnsallah artik gelecek bebegin. İnaniyorum ben...
Alerji iyi durumda suan.
Kızlar selam
haha evet benim
hemen tanıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?