Merhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız hayırlı olsun. Benimde transferinin altıncı günü ateşim 36,7 çıktı sizin nasıl seyrediyorduAminn inşallah..
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucama alırım.yumurta toplamayaı ve çatlamayı nasıl girecem.
Sağol CNm çok şükür sen nasılsın? Tedavi oluyor musun bu aralar?
Merhaba evet brnimde tüp bebek biraz zorlu bir süreç benimde bazen ateşim oldu. İğnelerden oturamıyordum kasıklarım ağrıyordu. Göbekten iğne de oluyorsum başlarda acımdan bebeğimi düşünemedim. Doktor 2 gün ev istirati sonrasında normal hayatına dön dedi ben evde dinlenerek geçirdim yediklerime dikkat ettim. En önemlisi kabız olmamaya dikkat et, 20 dk yavaş yürüyüş yaptım. Kendini çok dinleme. Allahın izniyle tutar. Herşey sende bitiyor.Merhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız hayırlı olsun. Benimde transferinin altıncı günü ateşim 36,7 çıktı sizin nasıl seyrediyordu
Bu dediklerini girdim birde benim ff ben tekrar yüklemem gerekmişti. Benim girdiklerimi görmüyorsunuz. Tekrar linki göndermek istiyorum. Meili gelmiyo anlamadım.Eki Görüntüle 2073900 Ateş girdiğin yerde retrieval yum toplama ıvı tüp bebek transfer de transfer kan testi ve idrar testini zAten bilirsin başka akıntı filan aklında ise doldur ilişki varsa falan aklında kalan bilgileri gir CNm.
Çatlatma da hcg girecelsinAmin inşallah sağlıklı bir şekilde kucama alırım.yumurta toplamayaı ve çatlamayı nasıl girecem.
Mail hemen gelmiyor bazen biraz bekleBu dediklerini girdim birde benim ff ben tekrar yüklemem gerekmişti. Benim girdiklerimi görmüyorsunuz. Tekrar linki göndermek istiyorum. Meili gelmiyo anlamadım.Eki Görüntüle 2073908 Eki Görüntüle 2073908 Eki Görüntüle 2073908
Hayırlı sonuçlansın inşallah sonucu mutlaka yaz.tüp bebek ateş tablosu sadece themodernmumma nın var en alttaki uzun tabloya bak orda linki.zaten o da çok düzenli ateş ölçümü yapmamıştı diye hatırlıyorumMerhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız hayırlı olsun. Benimde transferinin altıncı günü ateşim 36,7 çıktı sizin nasıl seyrediyordu
Evet canım transferim oldu altıncı günündeyim salı test günüm. Sen beklemede misinSağol CNm çok şükür sen nasılsın? Tedavi oluyor musun bu aralar?
Sağol canım bakayım bir. Benim önceki transferde pozitifti hatırlatsan ateş böyle seyretmişHayırlı sonuçlansın inşallah sonucu mutlaka yaz.tüp bebek ateş tablosu sadece themodernmumma nın var en alttaki uzun tabloya bak orda linki.zaten o da çok düzenli ateş ölçümü yapmamıştı diye hatırlıyorum
İğne ve toplama aynı gün mü oldu???
Hadi inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.merakla sonucu bekliyorum.ben şimdilik akışına bıraktım.tüp belki seneye ondan da emin değilim.Evet canım transferim oldu altıncı günündeyim salı test günüm. Sen beklemede misin
Sağol canım bakayım bir. Benim önceki transferde pozitifti hatırlatsan ateş böyle seyretmiş
Kaçıncı günün CNm ben göremedim pekSlm kizlar bu test pozitifmi kafam karisti yardım lutfen
4 gün geçti cnmKaçıncı günün CNm ben göremedim pek
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla nasip olursa paylaşırım sizinle. Seninde inşallah tedavisiz hayırlı sağlıklı evlatların olurHadi inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.merakla sonucu bekliyorum.ben şimdilik akışına bıraktım.tüp belki seneye ondan da emin değilim.
Hımm.ovu tarihini biliyor musun?4 gün geçti cnm
Hayır cumartesi çatlama iğnesi. Birde ogünün sabahı ben e2 ve progestan testi oldum. Pazartesi toplama oldu perşembe günüde transferim. Tedaviden bugüne popodan progestan iğne yiyorum. Yumurta çatlatmaya kadar göbekten hormon iğnesi vardı transfer sonrası da kan sulandırocı yine göbekteen iğneye devam. Aynı zamanda progetstan alttan alıyorum. Coraspirin ve birtane daha hapım var.İğne ve toplama aynı gün mü oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?