Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inş canım

günaydın benim ateş 36.3 e kazık çaktı.
korktuğum başıma gelecek gibi

Kızlar Duphaston kullanan var mı aranızda kaç gün olduğunu yazmamış Dr. 20 tane var içinde ve günde 2 tane kullanıyorum hepsini içecek miyim? Ne zaman gelir adet?

Kızlar Duphaston kullanan var mı aranızda kaç gün olduğunu yazmamış Dr. 20 tane var içinde ve günde 2 tane kullanıyorum hepsini içecek miyim? Ne zaman gelir adet?
Canım ben kullanmistim bu ay 2paket yazdı doktor adetin 5.gunu başlayıp 20gun sabah akşam kullan dedi 27.gunude adet oldum
Bana yoğun kanamalı adet şikayetim için yazdı ve bu ay gerçekten rahatladım

Canım ben kullanmistim bu ay 2paket yazdı doktor adetin 5.gunu başlayıp 20gun sabah akşam kullan dedi 27.gunude adet oldum
Bana yoğun kanamalı adet şikayetim için yazdı ve bu ay gerçekten rahatladım

Benim gelemedi bir türlü bu ikinci söktürücü olacak inşallah işe yarar

LeYLa_21 Veson ve herkese merhaba ben idrar testi yaptım bugün dokuzuncu günümdü silik çizgi çıktı inşallah yarın kanda da pozitifi görürüm. Testi ekleyim birde siz bakın net değil ama inşallah görürsünüz

CNm ben de az önce eski mesajlarına baktım test falan yapmış mı diye:)) ben çizgiyi gördüm markası ne testin

CNm ben de az önce eski mesajlarına baktım test falan yapmış mı diye:)) ben çizgiyi gördüm markası ne testin
Prediktör canım markası gördün değil mi :) ilk bir dk da çıktı yoksa kaale almayacaktım. İlk transferde de bundan az koyuydu onu onuncu gün yapmıştım bugün dokuzuncu günüm

Prediktör canım markası gördün değil mi :) ilk bir dk da çıktı yoksa kaale almayacaktım. İlk transferde de bundan az koyuydu onu onuncu gün yapmıştım bugün dokuzuncu günüm
Durdukça daha da koyulaştı mı? Çizgi var ama başka marka varsa birkaç saat sonra tekrar dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…