Amin canim.. Hepimize insallah..çok geçmiş olsun canım.
Rabbim tüm sıkıntılarının dermanını nasip eylesin.
Cok tesekkur ederim canim.Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım..
Günaydın Kızlar.nerelerdesiniz bakalım?
Gunaydin canim....Günaydın Kızlar.nerelerdesiniz bakalım?
Amin inş canımTesekkur ederim canim.
Keseyi gormussun cokkkkk sevindim. Darisi pitirtilara :)
Saol canim. Daha diş duzelmedi. İltihap hala kurumadi. Tam ne olacagi belli degil. Bebek işini bu aylik da devam dedik ama dişe gore diger aylar belli olur, tabi bu ay gebelik olmazsa.
Saol canim. Amin :)
Sağol canım. Allah razı olsun.Rabbim sanada şifa versin inşallah tez vakitte ikinci kuzun gelsin...Cok saol cnm. Amin insallah.
Saol canim.
Gozun aydin senin de..
:)
Gözün aydin canım..kalp atışınıda duy hayırlısıyla tuğbacım..bizlerede dua et kuzum..Amin inş canım
Amin canim hepimize insallah.Sağol canım. Allah razı olsun.Rabbim sanada şifa versin inşallah tez vakitte ikinci kuzun gelsin...
Teşekkürler canım benim..Amin canim.. Hepimize insallah..
Cok tesekkur ederim canim.
Unuttuysam kusuruma bakma, tebrik ederim. Hayirli olsun hamisligin :)
BU Ay mı tedavi?günaydın benim ateş 36.3 e kazık çaktı.
korktuğum başıma gelecek gibi
Canım ben kullanmistim bu ay 2paket yazdı doktor adetin 5.gunu başlayıp 20gun sabah akşam kullan dedi 27.gunude adet oldumKızlar Duphaston kullanan var mı aranızda kaç gün olduğunu yazmamış Dr. 20 tane var içinde ve günde 2 tane kullanıyorum hepsini içecek miyim? Ne zaman gelir adet?
Canım ben kullanmistim bu ay 2paket yazdı doktor adetin 5.gunu başlayıp 20gun sabah akşam kullan dedi 27.gunude adet oldum
Bana yoğun kanamalı adet şikayetim için yazdı ve bu ay gerçekten rahatladım
LeYLa_21 Veson ve herkese merhaba ben idrar testi yaptım bugün dokuzuncu günümdü silik çizgi çıktı inşallah yarın kanda da pozitifi görürüm. Testi ekleyim birde siz bakın net değil ama inşallah görürsünüz
Eki Görüntüle 2074959
Teşekkür ederim inşallah:)Hadi inşallah :)
CNm ben de az önce eski mesajlarına baktım test falan yapmış mı diye:)) ben çizgiyi gördüm markası ne testinLeYLa_21 Veson ve herkese merhaba ben idrar testi yaptım bugün dokuzuncu günümdü silik çizgi çıktı inşallah yarın kanda da pozitifi görürüm. Testi ekleyim birde siz bakın net değil ama inşallah görürsünüz
Eki Görüntüle 2074959
Prediktör canım markası gördün değil mi :) ilk bir dk da çıktı yoksa kaale almayacaktım. İlk transferde de bundan az koyuydu onu onuncu gün yapmıştım bugün dokuzuncu günümCNm ben de az önce eski mesajlarına baktım test falan yapmış mı diye:)) ben çizgiyi gördüm markası ne testin
Durdukça daha da koyulaştı mı? Çizgi var ama başka marka varsa birkaç saat sonra tekrar denePrediktör canım markası gördün değil mi :) ilk bir dk da çıktı yoksa kaale almayacaktım. İlk transferde de bundan az koyuydu onu onuncu gün yapmıştım bugün dokuzuncu günüm
Biraz daha belirgin ama canım bilemedim. Başka testim yok maalesef. Alırım olmazsa tekrarDurdukça daha da koyulaştı mı? Çizgi var ama başka marka varsa birkaç saat sonra tekrar dene
Hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın zaten kanda kesinleşir:))Biraz daha belirgin ama canım bilemedim. Başka testim yok maalesef. Alırım olmazsa tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?