Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm şimdi düzelmiş O zaman sana zahmet ilaçlarını da girer misin? Medication yazan yerde progesteron gir.bir de yumurta geliştirici fsh oluyor sanırım ilacın neydi östrojen varsa ilaçlar arasında onu da gir

çok geçmiş olsun canım.
Rabbim tüm sıkıntılarının dermanını nasip eylesin.

Çok sevindim canım sağlıcakla devam eder inşallah :))

Sende bugün benim aklımdan geçtin :) Zor tarafını atlatmışsın çok şükür.. keyifli günler başlasın en yakın zamanda inşallah

ahh inşallahhhh
Rabbim hepimizin sağlıklı gebelik haberlerini duyursun.

Rahatsızım biraz ablacım üşütmüşüm..
Çok sevindim temiz çıkmasına ..

canımsın =)
üşütmüşüm biraz hastayım canım sen nasılsın
OY GEçmiş olsun CNm kendine iyi bak.havalar soğuk oluyor artık.bok bol c vit mandalina portakal nar tüket.atlatırsın inşallaj.ben iyiyim çok şükür hayat koşturmacası ev iş günler kısa bir bakıyorum yatma vakti gelmiş:))

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım..

Veson ovu.testi pozitif cikti bugun de ve esim geliyor simdi çatlamamıştır dimi

Geçmiş olsun cnn hepsi üst üste gelmiş
Tesekkur ederim canim.
Keseyi gormussun cokkkkk sevindim. Darisi pitirtilara :)

Geçmiş olsun canım.anladığım son nokta bebek çalışmasına devam...sevindim.sonu hayrolsun canım.

Gözün aydın canım.kese tek mi?
Saol canim. Daha diş duzelmedi. İltihap hala kurumadi. Tam ne olacagi belli degil. Bebek işini bu aylik da devam dedik ama dişe gore diger aylar belli olur, tabi bu ay gebelik olmazsa.

Oy CNm kıyamam neler yaşamışsın.rabbim şifa versin geldi mi hepsi üstüste geliyor.inşallah hepsi geldiği gibi gider.de yerine bebek gelir:)
Saol canim. Amin :)

Neyse ki aralamissin sıkıntıları canım yaa çok çok geçmiş olsun. Çalışmalara başlayınca dert tasa kalmaz
Cok saol cnm. Amin insallah.

Saol canim.
Gozun aydin senin de..

sağolasın cnm :)
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…