Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür CNm iyiyim.ne bebek meselesini tamamen bıraktık ne de onun için bir çaba gösteriyoruz.öyle bekliyoruz.neyi bekliyoruz onu da bilmiyorum.keşke bir mucize olsa.

İnşallah en kısa sürede gerçekleşir beklediğin mucizen cnm hayırlısı olsun hakkında

Saol canım inş en kısa zamanda darısı isteyen herkese 3.aşılama da oldu çok şükür rabbime bana 75 den yaptılar hep pco vardı bende.zor.gelisti yumurtalarım dozunu büyüyüp büyümedigine göre ayarladı dozu artırdı senin baya düşük hemen gelişiyor mu yumurtan acaba pek biseye dikkat etmedim evde dinlendim aşılama olduktan sonra 2-3 gün sonra ise başladım ağır şeyler kaldırmadım iş yapmadım fazla evde nasip etsin rabbim sana da isteyen tüm arkadaşlarıma

amin canım inşallah..
ben geçen sene ilk aşılamamı kendi yumrutamla yaptırdım herhangi bişey kullanmadım.İkinci aşılamada doktor ilk önce yumurta baskılamak için doğum kontrol hapı kullandırdı 3-4 gün,peşinden 75 dozlarla 7 gün boyunca iğne yaptım bir tane 20 mm lik yumurta oluştu aşılama yaptı peşinden ama tutmadı.Bunları özel hastanede yaptırdım.
Devlette de 37,5 verince şaşırdım ama bir bildiği vardır mutlaka doktorun.Benim hormonlarda herhangi bir problem yok.klomenle yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda da en az 2-3 yumurta oluyordu.Bunda ne olcak bekleyip görcem bakalım pazartesi kontrol var 8.günüm olmuş oluyor ama çok erken geliyor bana belkide devam ettirecek iğneye.

Devam ettirir 8.gün çok erken canım en erken 10.günde yapıyorlar asilamayi

herkese hayirli cumalar kizlar. benim ikinci sonucum 73.27 cikti. ilki 20.58 di sali bakilmisti. drumdan haber bekliyorum insllah hayirlisiyla yükselmeye devam eder Veson LeYLa_21
Maşallah cnm
..katlanarak artsın cnm...gözün aydın.. Sağlıkla ilerlesin inşlh haticem.
Dualarımdasın ablacım..

Sen nasilsin hastaliklari atlattin mi?

Ay sorma şiştim bide balon gibi vücudum çok yoruldum çook..
Sen nasılsın biraz nefes alabildin mi bari?
Kiyamam yahu. İnsallah biran evvel olursun....

Elcanki ile sana ortak yazaym :)
Tesekkur ederim kizlar. Henuz disim duzelmedk. Halaaaaaa gidiyorum. Disin icine antibiyotik konuyor artik ve halaaaa kasiniyorum. Migren yok gibi su siralar sukur. Dpo5 teyim :))) ama umutsuzum. Mantar gogsumde azicik kaldi ona da hala krem suruyorum. İste boiyle :)
Elcanki bebis nasil? Sen nasilsin?

herkese hayirli cumalar kizlar. benim ikinci sonucum 73.27 cikti. ilki 20.58 di sali bakilmisti. drumdan haber bekliyorum insllah hayirlisiyla yükselmeye devam eder Veson LeYLa_21
Masallahhhhh.....

Hadi inşallah mujdenle birlikte bütün sıkıntılar da çeker gider canım ya. Başladın mı peki testlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…