Retrievel yumurta toplama.o doğru kalsın öyle. de tüp bebek ıvı gir demiştim oraya da transfer girsin olmazsa
papatyamrm
IUI aşılama oluyor IVF tüp bebek oluyorIvı tüp bebek değil miydi?papatyam CNm istersen ivı yi sil o güne transfer gir
Yeni tedavin hayırlı olsun donu bebiş olsun inşallah
canim aminn insallah rabbim bu sefer nasip ederMaşallah kat kat artsın inşallah:))
Çok şükür CNm iyiyim.ne bebek meselesini tamamen bıraktık ne de onun için bir çaba gösteriyoruz.öyle bekliyoruz.neyi bekliyoruz onu da bilmiyorum.keşke bir mucize olsa.Saol cnm teşekkür ederim.BU arada sen nasılsın.Beklemeye devam mı ediyorsun
Çok şükür CNm iyiyim.ne bebek meselesini tamamen bıraktık ne de onun için bir çaba gösteriyoruz.öyle bekliyoruz.neyi bekliyoruz onu da bilmiyorum.keşke bir mucize olsa.
Saol canım inş en kısa zamanda darısı isteyen herkese 3.aşılama da oldu çok şükür rabbime bana 75 den yaptılar hep pco vardı bende.zor.gelisti yumurtalarım dozunu büyüyüp büyümedigine göre ayarladı dozu artırdı senin baya düşük hemen gelişiyor mu yumurtan acaba pek biseye dikkat etmedim evde dinlendim aşılama olduktan sonra 2-3 gün sonra ise başladım ağır şeyler kaldırmadım iş yapmadım fazla evde nasip etsin rabbim sana da isteyen tüm arkadaşlarımaTgbptn hayırlı olsun hamileliğin şöyle geçmişine bir baktım da 3.aşılama da hamile kalmışsın.Sanırım devlet hastanesinde yaptırdın aşılamayı.Bende bu ay devlette aşılamaya tedavisine başladım.Geçen sene de iki kez aşılama yaptırdım ama negatif olmuştu.Ve o zaman gonol f günlük 75 lik doz haline kullanmıştım iğneleri.Ama bu doktor bana gonol f günlük 37,5 dozlar şeklinde yaptırıyor iğneleri.Doz düşük geldi bana siz günlük kaç doz olarak yaptınız iğneleri? Birde tedavi sürecinde nelere dikkat ettiniz acaba yardımcı olursan sevinirim.
Saol canım inş en kısa zamanda darısı isteyen herkese 3.aşılama da oldu çok şükür rabbime bana 75 den yaptılar hep pco vardı bende.zor.gelisti yumurtalarım dozunu büyüyüp büyümedigine göre ayarladı dozu artırdı senin baya düşük hemen gelişiyor mu yumurtan acaba pek biseye dikkat etmedim evde dinlendim aşılama olduktan sonra 2-3 gün sonra ise başladım ağır şeyler kaldırmadım iş yapmadım fazla evde nasip etsin rabbim sana da isteyen tüm arkadaşlarıma
Devam ettirir 8.gün çok erken canım en erken 10.günde yapıyorlar asilamayiamin canım inşallah..
ben geçen sene ilk aşılamamı kendi yumrutamla yaptırdım herhangi bişey kullanmadım.İkinci aşılamada doktor ilk önce yumurta baskılamak için doğum kontrol hapı kullandırdı 3-4 gün,peşinden 75 dozlarla 7 gün boyunca iğne yaptım bir tane 20 mm lik yumurta oluştu aşılama yaptı peşinden ama tutmadı.Bunları özel hastanede yaptırdım.
Devlette de 37,5 verince şaşırdım ama bir bildiği vardır mutlaka doktorun.Benim hormonlarda herhangi bir problem yok.klomenle yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda da en az 2-3 yumurta oluyordu.Bunda ne olcak bekleyip görcem bakalım pazartesi kontrol var 8.günüm olmuş oluyor ama çok erken geliyor bana belkide devam ettirecek iğneye.
Retrievel yumurta toplama.o doğru kalsın öyle. de tüp bebek ıvı gir demiştim oraya da transfer girsin olmazsa
papatyamrm
Tamam düzelttim şimdi oldu sanırsamaynen dediğin gibi olursa tamamdır. 12.güne retrieval 15.güne transfer
Tmm CNm sanırım böyle daha doğru olduTamam düzelttim şimdi oldu sanırsam
inşallah herşey yolunda giderBenim ultrason günü 11 aralıka değişti. Ay sonunda evime döneceğim için ikinci randevuyu belirlemek amacıyla erkene çekti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok korkuyorum.
Tamam düzelttim şimdi oldu sanırsam
Benim ultrason günü 11 aralıka değişti. Ay sonunda evime döneceğim için ikinci randevuyu belirlemek amacıyla erkene çekti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok korkuyorum.
Sağolasın canım benim..Herşey gönlünce olsun dualarımız seninle.
Sen nasilsin hastaliklari atlattin mi?
Kiyamam yahu. İnsallah biran evvel olursun....Ay sorma şiştim bide balon gibi vücudumçok yoruldum çook..
Sen nasılsın biraz nefes alabildin mi bari?
Masallahhhhh.....
Kiyamam yahu. İnsallah biran evvel olursun....
Elcanki ile sana ortak yazaym :)
Tesekkur ederim kizlar. Henuz disim duzelmedk. Halaaaaaa gidiyorum. Disin icine antibiyotik konuyor artik ve halaaaa kasiniyorum. Migren yok gibi su siralar sukur. Dpo5 teyim :))) ama umutsuzum. Mantar gogsumde azicik kaldi ona da hala krem suruyorum. İste boiyle :)
Elcanki bebis nasil? Sen nasilsin?
Masallahhhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?