Selam arkadaslar.2 yildirr ates takip ediyorum ve hic yaniltmamistida.normal seyrim 36.2 ve asagisi.yumdan sonra ise 36.5 ve yukarisi oluyor.bu ay klomen ovitrelle tedavisi gordum.ates 36.4 e yukseldi 11 gundur ayni ne asagi ne yukari..sizce neden ooyle olmus olabilir.dr kontrolunde catladi dedi ama.progesteron mu yetersiz kaldi bu ay nasil oldu yukselmedi daha fazla.4 ay once ikiz gebeligimi kaybettim.pihtilasma bozuklugm varmis. Boyle tecrubesi olanlar lutfen yazsin.atesim dusukse hic umitlenmeyim mi
Ateşe takılma her ay aynı seyirde seyretmeyebiliyor.yüksek ateş eşittir gebelik anlamına gelmiyor.düşük ateş ile hamile kalan arkadaşlar da var.hadi sonu güzel olsun inşallahSelam arkadaslar.2 yildirr ates takip ediyorum ve hic yaniltmamistida.normal seyrim 36.2 ve asagisi.yumdan sonra ise 36.5 ve yukarisi oluyor.bu ay klomen ovitrelle tedavisi gordum.ates 36.4 e yukseldi 11 gundur ayni ne asagi ne yukari..sizce neden ooyle olmus olabilir.dr kontrolunde catladi dedi ama.progesteron mu yetersiz kaldi bu ay nasil oldu yukselmedi daha fazla.4 ay once ikiz gebeligimi kaybettim.pihtilasma bozuklugm varmis. Boyle tecrubesi olanlar lutfen yazsin.atesim dusukse hic umitlenmeyim mi
Evet canım cuma öyleydi. Görüştüm cuma tekrar kan verelim dedi yükselme sağlıklı değil dediCuma 70 di dimi canım az artmış.. Hayırlısı olur inşallah görüşecek misin dr.la?
Evet canım cuma öyleydi. Görüştüm cuma tekrar kan verelim dedi yükselme sağlıklı değil dedi
İnşallah canım aminn sağolasın. İnşallah çok uğraştırmaz ne düşüneceğimi bile bilemiyorumRabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah canım. Cumaya güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Deme CNm ya!bu dondurulmuş embriyomuydu? Kaçıncı tüp denemesiydi?Evet canım cuma öyleydi. Görüştüm cuma tekrar kan verelim dedi yükselme sağlıklı değil dedi
Dondurulmuş embriyo canım ikinci denememdi bu ilkinde de 12 haftada kaybetmiştim. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyimDeme CNm ya!bu dondurulmuş embriyomuydu? Kaçıncı tüp denemesiydi?
Ins canimGünaydın :) öncelikle ateş bir hamilelik belirtisi değildir korunan arkadaşların tablolarına bakarsan yum çatlama sonrası herkesin en az 1-2 derece yükseldiğini görebilirsin. Progesteron tahlili istemiş olması gerekiyor eğer takip yaptıysa ve 6 nin uzeriyse çatlamış 10 uzeriyse kaliteli bir yum diyorlar. Biz de tecrübe ettik ara ara bu durumu. 2 gün daha bekleyip kan testi yaptirmani öneririm zira idrar da hala pozitif çıkabilir. İnşallah kuzun seninledir :)
Amin CNm aynen diyecek birşey Yok.umarım cumaya bir mucize olur.Dondurulmuş embriyo canım ikinci denememdi bu ilkinde de 12 haftada kaybetmiştim. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim
İnşallah canım. Kimyasala bile razı oluyorum işte insan ne düşüneceğini bilemiyor. Buda dış gebelik olursa üçüncü olacak dış gebelikAmin CNm aynen diyecek birşey Yok.umarım cumaya bir mucize olur.
Ins canim ya. Gerci bi gebelik tecrubem var onda baya yuksekti atesim.yaniyordum çıra gibi :) 12. Haftada 2 sininde kalbi durdu malesefAteşe takılma her ay aynı seyirde seyretmeyebiliyor.yüksek ateş eşittir gebelik anlamına gelmiyor.düşük ateş ile hamile kalan arkadaşlar da var.hadi sonu güzel olsun inşallah
Ins canim
.Biliyrm gecen sene progesteron tahlili yaptrmistim 12 cikmisti.benim aklima takilan hamile kaldigim ay atesim cok yuksekti.ikizdi benim gebeligim.37.5 lara cikmisti 36.2 den. Ama simdi 36.4 te sabit kaldi.bu yok demek mi olur ona takildim baya.test igneden sonra 9. Gun yaptm tam pozitf cikti.2 gun sonra yaptm silik cikti.pek umudum kalmadi acikcasi
İnşallah canım. Kimyasala bile razı oluyorum işte insan ne düşüneceğini bilemiyor. Buda dış gebelik olursa üçüncü olacak dış gebelik
Canım maalesef daha önce iki defa yaşadım. Düzensiz artışlarda dış gebelik habercisi oluyor. İnşallah bu sefer ki öyle değildirDış gebelikte hcg olması gerekenden yüksek çıkar diye biliyordum ama senin değerin kimyasal gibi görünüyor canım. İnşallah dış gebelik değildir.
Umarım dış gebelik değildir CNm.insan ne diyeceğini bilmiyor.İnşallah canım. Kimyasala bile razı oluyorum işte insan ne düşüneceğini bilemiyor. Buda dış gebelik olursa üçüncü olacak dış gebelik
Ins canim ya. Gerci bi gebelik tecrubem var onda baya yuksekti atesim.yaniyordum çıra gibi :) 12. Haftada 2 sininde kalbi durdu malesef
Umarım dış gebelik değildir CNm.insan ne diyeceğini bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?