amin canim. dun yaptim cok net negatif. sabah yaptim 20dk icinde ikinci ciktiHadi inşallah mujdenle birlikte bütün sıkıntılar da çeker gider canım ya. Başladın mı peki testlere?
amin canim. dun yaptim cok net negatif. sabah yaptim 20dk icinde ikinci ciktibasladik yine dogru mi yanlislara. fotoda net gozuksun diye ugrasiyorum olmuyor
ekleyemiyorum. yarina belli eder sanirim. dpo10 kisa ya benim. belki de dogrudur buhunku diye umit etmek istiyorum.
Senin söktürücü hangi gün bitti?Ayy inşallah hadi sezon açıldı ard arda gelsin haberler çok heyecanla bekliyorum
Amin canim. İnsallah.Ayy inşallah hadi sezon açıldı ard arda gelsin haberler çok heyecanla bekliyorum
Sağol ablacım inşallah sağlıkla ilerlerMaşallah cnm
..katlanarak artsın cnm...gözün aydın.. Sağlıkla ilerlesin inşlh haticem.
Dualarımdasın ablacım..
Allah razı olsun canım inşallah aminnSaye- canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Teşekkür ederim inşallah kat kat artar:)Kiyamam yahu. İnsallah biran evvel olursun....
Elcanki ile sana ortak yazaym :)
Tesekkur ederim kizlar. Henuz disim duzelmedk. Halaaaaaa gidiyorum. Disin icine antibiyotik konuyor artik ve halaaaa kasiniyorum. Migren yok gibi su siralar sukur. Dpo5 teyim :))) ama umutsuzum. Mantar gogsumde azicik kaldi ona da hala krem suruyorum. İste boiyle :)
Elcanki bebis nasil? Sen nasilsin?
Masallahhhhh.....
Senin söktürücü hangi gün bitti?
Evet canim. Esim de bakti o da heyecan yapti var cizgi dedi.
AA ben ovu testinden bahsediyorsun sanmıştım.beden böyle oluyor acaba?Evet canim. Esim de bakti o da heyecan yapti var cizgi dedi.
Ama bu sabahki tertemizzzzz canim. 1 kere daha basima gelmisti bu sekilde. Beklemeye devam artik.
Bilmem ki canim. Hani esim normalde cizgi goremeyen insan olasa, uyduruyorum diyecegim. Ama o da var dedi.AA ben ovu testinden bahsediyorsun sanmıştım.beden böyle oluyor acaba?
CNM işte 3. Gün gidiyorsun kist falan var mı yumurtalıklara bakıyor.yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriyor.3-5 gün sonraya tekrar randevu veriyor yumurta gelişimini 2-3 kez çağırıp kontrol ediyor.yumurta iyice olgunlaşınca çatlatma iğnesi yap diyor.Bilmem ki canim. Hani esim normalde cizgi goremeyen insan olasa, uyduruyorum diyecegim. Ama o da var dedi.
Birsey sorayim yeri gelmisken. Bu yumurta takibinde neler yapiyorlar? Benim hic bilgim yok da.
belki adet geliyordurKızlar benim bu sabah pembe lekelenmem başladı ama duphastonun prospektusunde kullanırken böyle bir şey yazarsanız dr.unuza mutlaka bildirin yazıyor. Yarından önce ulasamam kadına napiyim icmiyim mi ilacı?
saol canim. ugras dur yani..amannnnn.CNM işte 3. Gün gidiyorsun kist falan var mı yumurtalıklara bakıyor.yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriyor.3-5 gün sonraya tekrar randevu veriyor yumurta gelişimini 2-3 kez çağırıp kontrol ediyor.yumurta iyice olgunlaşınca çatlatma iğnesi yap diyor.
belki adet geliyordur
ben hic bilmiyrm cnm bu ilaclari..Kızlar benim bu sabah pembe lekelenmem başladı ama duphastonun prospektusunde kullanırken böyle bir şey yazarsanız dr.unuza mutlaka bildirin yazıyor. Yarından önce ulasamam kadına napiyim icmiyim mi ilacı?
Ff işini bilirFf yine vip yapmis beni :)
İnş vardır canımamin canim. dun yaptim cok net negatif. sabah yaptim 20dk icinde ikinci ciktibasladik yine dogru mi yanlislara. fotoda net gozuksun diye ugrasiyorum olmuyor
ekleyemiyorum. yarina belli eder sanirim. dpo10 kisa ya benim. belki de dogrudur buhunku diye umit etmek istiyorum.
Regl geliyor olmasın?Kızlar benim bu sabah pembe lekelenmem başladı ama duphastonun prospektusunde kullanırken böyle bir şey yazarsanız dr.unuza mutlaka bildirin yazıyor. Yarından önce ulasamam kadına napiyim icmiyim mi ilacı?
CNM işte 3. Gün gidiyorsun kist falan var mı yumurtalıklara bakıyor.yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriyor.3-5 gün sonraya tekrar randevu veriyor yumurta gelişimini 2-3 kez çağırıp kontrol ediyor.yumurta iyice olgunlaşınca çatlatma iğnesi yap diyor.
belki adet geliyordur
ben hic bilmiyrm cnm bu ilaclari..
Regl geliyor olmasın?
Hiç bilmiyorum ki İnan CNm ben de hiç söktürücü kullanmadımProgestan içerdiği için ara kanama yaşayanlarda kanamayı kessin diye de veriliyormus bu ilaç. Yani gelmemesi lazım bitmeden :/
Veson sana bir tablo göndermiştim ya hani ona göre bugün dpo 17 zaten benim luteral 16 gün yani tam adet zamanım bugün. İlacı kessem belki de tam kanama başlar ne dersin? Bir günden birşey olur mu icmesem?
Hiç bilmiyorum ki İnan CNm ben de hiç söktürücü kullanmadım
Sagol canim bizde iyiyiz. Sevindim rahatlamana.. Rabbim saglikla sinamasin ve insallah bu ay bebis seninledirKiyamam yahu. İnsallah biran evvel olursun....
Elcanki ile sana ortak yazaym :)
Tesekkur ederim kizlar. Henuz disim duzelmedk. Halaaaaaa gidiyorum. Disin icine antibiyotik konuyor artik ve halaaaa kasiniyorum. Migren yok gibi su siralar sukur. Dpo5 teyim :))) ama umutsuzum. Mantar gogsumde azicik kaldi ona da hala krem suruyorum. İste boiyle :)
Elcanki bebis nasil? Sen nasilsin?
Masallahhhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?