eşime bende söyledim de..bu ay böyle olsun boşver..zaten vucuduna hormon çok yüklendi..biraz vucut rahatlasın dedi...hayırlısı bakalım canım...inşallah bu ay bizim ayımız olsun...hep birlikte hamiş olalım inşallah...Femara başlıyorum cuma günü canım. Sonra bakalım duruma göre yine çatlatma iğnesi olucam sanırım.
eşime bende söyledim de..bu ay böyle olsun boşver..zaten vucuduna hormon çok yüklendi..biraz vucut rahatlasın dedi...hayırlısı bakalım canım...inşallah bu ay bizim ayımız olsun...hep birlikte hamiş olalım inşallah...
ne güsel işte dediklerimi yapan biri bulsam ona da şükredicem :) kendi haline bıraktım yumurtamı, hiç bir şey yapmıyorum bakalım çatlayacak mı? manisada tüm hastanelere gittim, yakın zamanda izmire açılıcam galiba.Ya aslına bakarsan bende bulamadım. Dosyamı verdim kürtajı yapan dr.a baktı klomen tedavisi var bende aşılama tüp istemiyorum femara deneyelim dedi. Bendeki sorun aslında yum gelişememesi değil çatlamaması. Bu konuda bilgili biri mi değil mi henüz çözemedim. Yumurtanın boyutunu bile vermiyor, ben alışmışım mm ölçüsüne soruyorum söylüyor. Tek iyi tarafı dediklerimi yapıyor diretmiyor
ne güsel işte dediklerimi yapan biri bulsam ona da şükredicem :) kendi haline bıraktım yumurtamı, hiç bir şey yapmıyorum bakalım çatlayacak mı? manisada tüm hastanelere gittim, yakın zamanda izmire açılıcam galiba.
bidaha adet gelirse özel bir doktor var manisada ünlü biraz.bu seferde ona gitcem bakalım ne diycek.onada sölücem prof çiğdem diye bir arkadaşım teşhisi koydu siz sadece ilacı yazın yeterAslında önce senin adet düzenini oturtması gerekmiyor mu? Yani 35 günü aşan döngü zaten onlar için yeterli bir bulgu.. Senin sorununun rahim kalınlaşmasının geç olması diye düşünüyorum ben.. Adet de buna bağlı olarak geç geliyor. Bunun için de duphaston gibi progesteron içeren ilaçlar kullanıldığında döngü düzene giriyor. İlla 35 yaş üzerinde mi olman gerekiyormuş ilgilenmeleri için.
Ayy valla biz onlardan daha bilgiliyiz
bidaha adet gelirse özel bir doktor var manisada ünlü biraz.bu seferde ona gitcem bakalım ne diycek.onada sölücem prof çiğdem diye bir arkadaşım teşhisi koydu siz sadece ilacı yazın yeter
benim kız sağlıkta okuyor bu sene eczacılık bölümü açılacakmış ayyy dedim bende yanında çalışırım bir sürü kür biliyorum yapar yapar dağıtırımAnnneeee! diyo
bahtı güzel olsun inş kızlarının.
eczane kür falan deyince, sinopta adamın biri sis leke kremi diye birşey çıkarmış, yorumlar gayet iyi.sinopta bir eczane var orayı arayıp numarasını alıyosun, arıyosun.ben yeni aradım daha, güneş lekeleri için krem gönderecek nasipse.bakalım iyi gelecek mi?
Tamam cnm kullanınca haber veririmAminn canım :) daha karar veremedi hemşirelik diye girdi ebeliğe sarmış durumda şu an :) ne istiyorsa o olsun diyoruz bizde ama eczacılık çok cazip bana göre
Şu kremi denediğinde mutlaka bana da bilgi ver canım kardeşim dertleri arasında güneş lekeleri..
Amin inşallah CNm.hiç belli olmaz bak tugbanusta da devlette tüp için aşılama yaptırdı .3. De hamile kaldı çok şükür sen de inşallah güzel haberlerle gelirsinselam arkadaşlar nasılsınız.bugün doktor kontrolüm vardı aşılama için 300 lük gonol f günlük 37,5 dozlarla 8 gün boyunca kullanıp gittim.Sonuç olarak bir sağ bir sol olmak üzere iki tane yumurta oluşmuş.Cuma günü aşılamam yapılacak.Geçen sene 2 kez aşılama yaptırmıştım ve negatif olmuştu.O sebeple pek umudum yok ama yine inançla devam edeceğim.Amacım devlette 3 aşılamayı tamamlayıp tüp bebeğe hak kazanmak.Özelde çok uğraştık maddi olarak bizi zorluyor bundan dolayı devlette devam etme kararı aldık.Bundan sonra hayırlısı artık..Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..İnşallah özlemini duyduğumuz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.
Amin inşallah CNm.hiç belli olmaz bak tugbanusta da devlette tüp için aşılama yaptırdı .3. De hamile kaldı çok şükür sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin
Hayirlisi olsun abla insallahAdet oldum....
Gozun aydin canim tedavin de hayirli olsun insallah.Bu ay birlikteyiz kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah üzülme ben 71 gün sonra oldum inan olabilmek nimetmiş
Canim senin durum gercekten enteresan dongulerimiz benziyordu senle hep. Kolay hamile kaliyorsun ki hic umudun olmayan iliskilerden. Benimdd hersy yolunda gibiydi ama demek degilmis. Ilk yumurta gekistirici ve catlatma ignesi kullandigim ay hamile kaldim belki seninde boyle biseye ihtiyacin var. Insallah kafana gore bir doktor bulursun.
Hayirlisi olsun insallah bebisini getirsin tedavin tüpe gerek kalmasinselam arkadaşlar nasılsınız.bugün doktor kontrolüm vardı aşılama için 300 lük gonol f günlük 37,5 dozlarla 8 gün boyunca kullanıp gittim.Sonuç olarak bir sağ bir sol olmak üzere iki tane yumurta oluşmuş.Cuma günü aşılamam yapılacak.Geçen sene 2 kez aşılama yaptırmıştım ve negatif olmuştu.O sebeple pek umudum yok ama yine inançla devam edeceğim.Amacım devlette 3 aşılamayı tamamlayıp tüp bebeğe hak kazanmak.Özelde çok uğraştık maddi olarak bizi zorluyor bundan dolayı devlette devam etme kararı aldık.Bundan sonra hayırlısı artık..Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..İnşallah özlemini duyduğumuz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.
canım pınarcım uzun zamandır halini hatrını soramadım ama hep aklımda yakışıklı kaancık :) inş iyisinizdir.2. yarı okula başlıycam falan yazmışsın, biraz daha ücretsiz kullansan keşkeHayirlisi olsun abla insallah
Gozun aydin canim tedavin de hayirli olsun insallah.
Canim senin durum gercekten enteresan dongulerimiz benziyordu senle hep. Kolay hamile kaliyorsun ki hic umudun olmayan iliskilerden. Benimdd hersy yolunda gibiydi ama demek degilmis. Ilk yumurta gekistirici ve catlatma ignesi kullandigim ay hamile kaldim belki seninde boyle biseye ihtiyacin var. Insallah kafana gore bir doktor bulursun.
Hayirlisi olsun insallah bebisini getirsin tedavin tüpe gerek kalmasin
Canim malesef alamiyorum. 2. Donem mecbur baslamak zorundayim. Kaanin cok masrafi oldu bize. Cocuk enfeksiyon cocuk gastro cocuk alerji cocuk kardoyoloji derken her ay bir maas doktor ve tahlillere veriyoruz cani saolsun. Zaten ev kredisi var tek basina eşimin maasi yetmiyor. Birikmis de kalmadi acikcasi. Anem bakcak allahtan. 2. Doneme 4.5 aylik olcak allahin izni ile yarim gun gidicem 1de evde olurum. Artik katlanmak zorundayim. Simdiden stresi sardi tabi o ayri. Insallah senin yavrun da tez zamanda gelir canimcanım pınarcım uzun zamandır halini hatrını soramadım ama hep aklımda yakışıklı kaancık :) inş iyisinizdir.2. yarı okula başlıycam falan yazmışsın, biraz daha ücretsiz kullansan keşke
cnm senin döngü benimkine göre daha kısaydı en azından. benim kürtajdan sonra iyice uzadı 30 larda yumurta çatlıyor, 45 lerde adet geliyor.doktor bunların hepsine normal diyor çok garip bir şekilde.cibi35 arkadaşımızın dediği gibi progesteron ve rahim kalınlaşmasına engel oluşturuyor mu bu döngü uzunluğu desem 2 hamileliğimde de 28-29 da yumurta çatlamış.çok karışık durumlardayım hiç bir doktorda yardımcı olmuyor, hakkımızda hayırlsı.çok öpüyorum sizi.
rabbim yardımcınız olsun cnm.ev kredi çok zor bir şey, bizde ödüyoruz.anneciğin bakcakmış ne güsel gözün arkada kalmaz hiç stres olma cnm.rabbim belirlemiştir zamanını pınarcım inş sağlıklı bir hamilelikle bebeğimi kucağıma alabilirim.Canim malesef alamiyorum. 2. Donem mecbur baslamak zorundayim. Kaanin cok masrafi oldu bize. Cocuk enfeksiyon cocuk gastro cocuk alerji cocuk kardoyoloji derken her ay bir maas doktor ve tahlillere veriyoruz cani saolsun. Zaten ev kredisi var tek basina eşimin maasi yetmiyor. Birikmis de kalmadi acikcasi. Anem bakcak allahtan. 2. Doneme 4.5 aylik olcak allahin izni ile yarim gun gidicem 1de evde olurum. Artik katlanmak zorundayim. Simdiden stresi sardi tabi o ayri. Insallah senin yavrun da tez zamanda gelir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?