Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla abla nasilsin neler yapiyosun? Dua topiginde de sordum ama görmedin sanirim

insallah sonu iyi olur ablacim. senin günün baya gecmis insallah adet belirtisi degil bebek belirtisidir. dualarim seninle insallah kendiliginden gelir bebegin hayirla saglikla.

leyla ablaya test yaptirmak ne mümkün sonuna kadar direnir

Canim hakkinda hayirlisi olsun seninde insallah

Leyla abla nasilsin neler yapiyosun? Dua topiginde de sordum ama görmedin sanirim

Canim hakkinda hayirlisi olsun seninde insallah
Sağol pınarcım görmedim canım kusura bakma. Zaten fazla takılamıyorum işler yoğun biraz. Malum yılsonu.akşam eve gelincede yemek iş sonrada kızıma ders çalıştırıyorum.okuma yazma işi.kaanımız nasıl canım? İnşallh daha iyidir..

Kaan iyi abla büyüyor sıpa. Doktora git gel zaman geciyor.

Bu ay birlikteyiz kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah üzülme ben 71 gün sonra oldum inan olabilmek nimetmiş
Evet canım haklısın.. Elde değil üzülüyor insan.. Bu ay yumurta çoktu o yüzden çok umutlandık. Eşim çok üzüldü. Yapacak bişey yok. Takdiri ilahi. Bende sağlığımız yerinde çok şükür diye teselli ettim Eşimi. Artık kendi üzüntümü bile belli edemiyorum. O daha çok üzülüyor çünkü...
cibi35 ve LeYLa_21 yeni ayınızda kaliteli kaliteli yumoşlarınız olsun, sonu bebiş olsun inş rabbimizin izniyle.
Sağol canım amin inşallah.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah kuzum...

Sen ne yapacaksın canım bu ay tedaviye devam mı?

Femara başlıyorum cuma günü canım. Sonra bakalım duruma göre yine çatlatma iğnesi olucam sanırım.
doktor mu yazdı cnm yumurta geliştirici dimi femara? ben doktora gittiğimde geçde olsa yumurtan çatlıyorsa geliştirici hap çatlatma iğnesi veremem dedi.kafama göre bir doktor bulamadım gitti

doktor mu yazdı cnm yumurta geliştirici dimi femara? ben doktora gittiğimde geçde olsa yumurtan çatlıyorsa geliştirici hap çatlatma iğnesi veremem dedi.kafama göre bir doktor bulamadım gitti

Ya aslına bakarsan bende bulamadım. Dosyamı verdim kürtajı yapan dr.a baktı klomen tedavisi var bende aşılama tüp istemiyorum femara deneyelim dedi. Bendeki sorun aslında yum gelişememesi değil çatlamaması. Bu konuda bilgili biri mi değil mi henüz çözemedim. Yumurtanın boyutunu bile vermiyor, ben alışmışım mm ölçüsüne soruyorum söylüyor. Tek iyi tarafı dediklerimi yapıyor diretmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…