hoşgeldnn :) sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine ttez zamandaselam arkadaşlar nasılsınız.bugün doktor kontrolüm vardı aşılama için 300 lük gonol f günlük 37,5 dozlarla 8 gün boyunca kullanıp gittim.Sonuç olarak bir sağ bir sol olmak üzere iki tane yumurta oluşmuş.Cuma günü aşılamam yapılacak.Geçen sene 2 kez aşılama yaptırmıştım ve negatif olmuştu.O sebeple pek umudum yok ama yine inançla devam edeceğim.Amacım devlette 3 aşılamayı tamamlayıp tüp bebeğe hak kazanmak.Özelde çok uğraştık maddi olarak bizi zorluyor bundan dolayı devlette devam etme kararı aldık.Bundan sonra hayırlısı artık..Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..İnşallah özlemini duyduğumuz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.
Sağol canım inşallah nasip olur.Çok geçmiş olsun canım hemen ardından sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah.
Amin canım inşallah. Bu ikinci denememdi canım. Drum şu an için bir şey diyemiyor ama benim fikrim şu an için merkez değiştirmek. Ankara başkenti düşünüyorum artık. Orda nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Şubat da başlarım diye düşünüyorum nasip olursaÇok geçmiş olsun CNm.rabbim sağlıklısını nasip eder inşallah.şimdi bu kaçıncı tüp kusura bakma daha önce sormuş da olabilirim.planın ne? Pgt falan düşünüyor musun? Dr ne dedi?
Allah razı olsun canım. Evet baya rahatladım dış gebelik olmayınca buna da şükürGecmis olsun canim. Kötü haber tabiki ama en azindan dis gebelik olmamasi rahatlatmis seni gördüğüm kadariyla. Saglikli gebelik nasip etsin rabbim insallah en yakin zamanda.
gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.Sağol canım inşallah nasip olur.
Amin canım inşallah. Bu ikinci denememdi canım. Drum şu an için bir şey diyemiyor ama benim fikrim şu an için merkez değiştirmek. Ankara başkenti düşünüyorum artık. Orda nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Şubat da başlarım diye düşünüyorum nasip olursa
Allah razı olsun canım. Evet baya rahatladım dış gebelik olmayınca buna da şükür
amin insallah tesekkür ederim.gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.
gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.
hoşgeldnn :) sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine ttez zamanda
AŞILama oldu mu? Test günü ne zamanHoşbuldum cnm inşallah
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olurGeçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum sana ve tüm arkadaşlarıma...
Aminn inşallah sağlıkla devam eden gebelikler nasip olurÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın en kısa sürede sağlıklı bir hamileligin olur inşallah
İnşallah ablacım teşekkür ederim. İnanki üzülemedim karmakarışık oldum dış gebelik olmadığı için sevindim hatta. Vardır bında da bir hayır bekleyelim bakalımİnşallah bir sonraki sağlıklı gebelik olur canım. Üzme kendini. Elbet nasip edecek Rabbim...
Canım neden başkenti düşünüyorsun..ankarada bahçeci açıldı. Ben orayı düşünüyorum eğer eski doktorumla devam etmezsek...şuan Ankaradayım. Bugün tahlil verecez dna fragmantasyonu için. Bugün embriyologla görüşecez. Bakalım one diyecek.son çözüm bahçeci... Hepimiz için hayırlısı..Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur
Aminn inşallah sağlıkla devam eden gebelikler nasip olur
İnşallah ablacım teşekkür ederim. İnanki üzülemedim karmakarışık oldum dış gebelik olmadığı için sevindim hatta. Vardır bında da bir hayır bekleyelim bakalım
AŞILama oldu mu? Test günü ne zaman
Ben başkentteki drumdan çok memnun kaldım ablacım histereskopiyide o yapmıştı o yüzden değiştirmeyi düşünmedim. Nasip birde Bahçeciyi araştırayımCanım neden başkenti düşünüyorsun..ankarada bahçeci açıldı. Ben orayı düşünüyorum eğer eski doktorumla devam etmezsek...şuan Ankaradayım. Bugün tahlil verecez dna fragmantasyonu için. Bugün embriyologla görüşecez. Bakalım one diyecek.son çözüm bahçeci... Hepimiz için hayırlısı..
Ev revir iste canim.Siz nasıl oldunuz canım?
Tüh ya geçmiş olsun canım.kış geldi hastalıklar hortladı.benim oğluma da kreşten viral bi mikrop bulaşmış.sonra orta kulak iltihabı oldu,ardından ben oldum ve faranjit de üstüne hediye.sıra eşimdeEv revir iste canim.
Oglumun ates 39.5dan normal seyrine 3 ,gun sonra geldi. Bana bulasti grip. 3gundur sesim yok. Esimin migde coktu endoskopi bekliyor, o da yatiyr gunlerdir evde. Ben de hasta halde kosuyorum iste.
Ev revir iste canim.
Oglumun ates 39.5dan normal seyrine 3 ,gun sonra geldi. Bana bulasti grip. 3gundur sesim yok. Esimin migde coktu endoskopi bekliyor, o da yatiyr gunlerdir evde. Ben de hasta halde kosuyorum iste.
Tüh ya geçmiş olsun canım.kış geldi hastalıklar hortladı.benim oğluma da kreşten viral bi mikrop bulaşmış.sonra orta kulak iltihabı oldu,ardından ben oldum ve faranjit de üstüne hediye.sıra eşimdebeklemedeyim ne zaman bulaşacak bakem iki haftadır kırıldık maaile
Canım umudunu kaybetme bende sırf tüp bebek raporu için yaptırdım 3.asilamami Allaha şükür bebeğim geldi inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürdün çok dua ediyorum herkeslereselam arkadaşlar nasılsınız.bugün doktor kontrolüm vardı aşılama için 300 lük gonol f günlük 37,5 dozlarla 8 gün boyunca kullanıp gittim.Sonuç olarak bir sağ bir sol olmak üzere iki tane yumurta oluşmuş.Cuma günü aşılamam yapılacak.Geçen sene 2 kez aşılama yaptırmıştım ve negatif olmuştu.O sebeple pek umudum yok ama yine inançla devam edeceğim.Amacım devlette 3 aşılamayı tamamlayıp tüp bebeğe hak kazanmak.Özelde çok uğraştık maddi olarak bizi zorluyor bundan dolayı devlette devam etme kararı aldık.Bundan sonra hayırlısı artık..Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..İnşallah özlemini duyduğumuz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?