Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni sehir cnm. Yakin degiliz ama arabayla her turlu gelebiliyorlar. Telefon da var tabi. Olmadi akrabalari vs vs vs..... Ay alip basimi gidesim var.

Zaten hastalık vs. bunalttı seni bide onları düşünerek sıkma canını boşver kuzum yaa.. Eşinin yaklaşımını bilmiyorum ama bir süre uzak durmalarını sağlayın rahatla biraz

Zaten hastalık vs. bunalttı seni bide onları düşünerek sıkma canını boşver kuzum yaa.. Eşinin yaklaşımını bilmiyorum ama bir süre uzak durmalarını sağlayın rahatla biraz
Esimde laf geciremiyor canim. Ne yazik ki bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Sinirim tavan anlayacagin.

Ya o gelgitler sebepler değişse de 2. Çocukta mutlaka oluyor bence:))

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. Hiç korunmadım. Hamile de kalamadım. İlk başta akışına bıraktım. Baktım olmuyor doktora gittim e2'im düşük çıktı ama doktor sorun olmadığını söyledi. Eşim de gitti. İleri hız yavaş çıktı onda da. Geçen ay 15 gün soğan kürü bu ay da 21 gün incir ve havuç kürü yaptım. Bugün bitti. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum bi taraftan ateş ölçümü yapmak istedim ama biraz geç başladım. Adetim düzenlidir. 29 günde bir olurum. Ama ayın 13ünden beri adet sancısı gibi sancım var bugüne kadar devam etti arada kasıklarıma ağrı saplanıyor. Normalde hiç yumurtlama sancısı yaşamadım bu yaşıma kadar. Bu tablodan bişey çıkartamadım ben, yumurtlama günümü nasıl bulacağım. Anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Aynı saatte ölçüm yapmadığın, geç başladığın ve ilk tablon olduğu için tablodan bir sonuç beklenemez canım. Maşallah çalışma var bol bol :) İnşallah bu ay gelir müjden ama eğer adet olursan da adetin ilk günü ateşini düzenli olarak yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüp yaz. İlk sayfayı da incelemeyi unutma

Adet olursam baştan düzenli yapacağım canım. Saatinin önemli olduğunu bilmiyordum aşağı yukarı 7:30 da kalkıyorum bazen geç de olabiliyor. Geç olan günlerde şapıtmış demekki:) bu ay da olmazsa çakşır otu suyuna başlıycaz. Hayırlısı artık. Peki çalışmanın her gün olması mı daha iyi gün aşırı mı ? Eşimde hız problemi olduğu için gün geçtikçe yavaşlar dediler o yüzden gün atlamamaya çalışıyorum. Yanlış mı yapıyoruz acaba.

Sen her ihtimale Çalışmaları bırakma.29 günde düzenli adet gören biri olarak çoktan yumurtlamış olman gerekirdi.ama tabloda bunu net göremiyoruz.ölçüm saatleri ve geç başlandığı için olabilir.çalışmaları da keyfinize göre yapın ister hergün ister günaşırı ister 36 saatte bir.sadece görev gibi olmasın.ovulasyon takibi yaptığını eşine hissettirme.çok Yen'i evlisiniz erkekler bu noktada psikolojik olarak olumsuz etkileyebiliyor bebek işi için içine girince

Yaptığımı biliyor canım. Akışına bıraktım artık yapmıycam diyeyim bari. Doğru söylüyorsun. Çok teşekkür ederim

Tüp öncesi sürpriz olurmuş

güzel olurmuş
ama pazar günü test yaptım (normal test, erken gebelik değil) negatifti.
umutlu değilim yani.
bu sabahki ateş çok şaşırttı beni.
adet olunca doktora gideceğim o yüzden bünyemin bana bir oyunu da olabilir.

Dpo9 test için erken olabilir.biraz daha bekleyelim bakalım

unutulmadim mi kizzz
Unutulacak gibin değil bacım...
Ahanda bir Elcanki mi doğuyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…