Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay CNm ne takılıyorsun boya bebek olsun da gerisi önemsiz.hem o çatlayana kadar biraz daha büyüyecek.

Ivf&a.r.t. Kısmında hcg işaretleyeceksin

Eklentiler

• IMG_6360.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
Beni :O beni de sev hayırlısı olsun cnm inş bebiş olsun.benimde belim kopuyor bugün sanırım taş yımırtam çatlamaya niyet etti, hakkımızda hayırlısı.

Sana bayılıyorum ki ben bu sabah tablona bakınca dedim sabırla nakış gibi işliyor tabloyu Hadi olmazları oldurup ard arda müjdelerimizi paylaşalım inşallah kuzumm

Sana bayılıyorum ki ben bu sabah tablona bakınca dedim sabırla nakış gibi işliyor tabloyu Hadi olmazları oldurup ard arda müjdelerimizi paylaşalım inşallah kuzumm
canım benimm
nasılda güzel şekiller çıkıyor ama.çalışkan öğrenciyim hiç aksatmıyorum ölçümleri inşalllaaahhhhhhhhhhhhhh rabbim ol der.

Canım olmuş mu? sanki öncekinde H yazıyordu bunda sadece pembe işaret koydu.. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Evet CNm olmuş.medication kısmında hcg var orayı tıklayınca h yazıyor bir ara yazmaz oldu şimdi yazıyor mu bilmiyorum

giris sayfasini aciyoruz.
long/short tan birini secmek yeterli. customize form. diye birsey var long/short yaninda. onu seciyoruz. gelen sayfada default ve add kismi var. add i acip oradan hcg seciyoruz. finished diyoruz. sonra normal ff grafigimizi aciyoruz, tabbed diye birseydi sanirim yine short/long yaninda var. onu da secince ff her zamanki kullanim haline geliyor. ama artik meds de hcg cikiyor

Eki Görüntüle 2054519 Eki Görüntüle 2054520 Eki Görüntüle 2054521 Eki Görüntüle 2054522
cibi35 cnm bir de pc den giriyorsan bunu deneyebilirsin

Yok kuzum HCG Level diye bir kutu oluşturdu. O ne bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…