• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla döllenmeyi bilmem de ff yumurtlama olmuş gösteriyor canım. Bu ay ki tablona yorum yapmak yanlış olur

Benim ayın 13ünden beri yumurtlama ağrım var hala devam sen. O yüzden bu tablo pek gerçekçi gelmedi ne yalan söyliim.

Bu ay ya da başka bi ay sonuçta yumurtlama zamanı Ateş herkeste çıkıyorsa bende de çıkar haksız mıyım :)

Benim ayın 13ünden beri yumurtlama ağrım var hala devam sen. O yüzden bu tablo pek gerçekçi gelmedi ne yalan söyliim.

Bu ay ya da başka bi ay sonuçta yumurtlama ay Ateş herkeste çıkıyorsa bende de çıkar haksız mıyım :)

Program girdiğin verilere göre yorum yapıyor. O yüksek ateş doğru gibi gelmiyor bana da. Dediğim gibi canım eğer gebelik yoksa önümüzdeki ay düzenli ölçümlerle daha net görebiliriz. İstersen ilk sayfada ki tablolara bir bak

Program girdiğin verilere göre yorum yapıyor. O yüksek ateş doğru gibi gelmiyor bana da. Dediğim gibi canım eğer gebelik yoksa önümüzdeki ay düzenli ölçümlerle daha net görebiliriz. İstersen ilk sayfada ki tablolara bir bak

Hepsini inceledim canım. Tek anladığım şu ateş herkeste yükseliyor. Ama adet zamanı ya da hemen öncesinde düşüşe geçerse gebelik yok. Düşmezse var. Yanlış mı anladım ?

Hepsini inceledim canım. Tek anladığım şu ateş herkeste yükseliyor. Ama adet zamanı ya da hemen öncesinde düşüşe geçerse gebelik yok. Düşmezse var. Yanlış mı anladım ?

Doğru anlamışsın canım :)) buna göre tablonu değerlendir hadi :D
Ben denedim olmuyor :D

Doğru anlamışsın canım :)) buna göre tablonu değerlendir hadi :KK70:
Ben denedim olmuyor :KK70:
Şimdiden yorumlanmaz ki :) Adet günümde belli olur artık. Benim adetim günü gününe gelir normalde, hatta saat şaşmaz desem yeridir :) En geç adetin ilk günü ateşi düşmüş herkesin. Bakalım artık 2 gün kaldı.

Bende 7+4 kanama oldu. İki gündür yatıyorum. İnşallah canım herşey yolunda gider. Teşekkürler.. sen nasıl oldun?
kalbini ferah tut. Allahin izniyle hicbirsey olmaz. benim kuzu 3.5 yasini bile bitirdi. hepsi gecici donem canim.
biz daha iyiyiz. toparlandik sukur ama yine popoda mantar cikti. dis hala iltihapli ;))) aman curudum ben ;)...

Kızlar ben ateşimi ölçmeye devam ediyorum. Not ediyorum uygulamaya. Ama bugün farklı bişey oldu takvim de sarı renk oldu 3 gündür o ne demek oluyor. Bi de kesik çizgiler oluştu. Bi bakar mısınız ?

Eki Görüntüle 2083657
Eki Görüntüle 2083658
yuksek olan gun yanlis gibi sanirim. olcumlerde tam degil. o nedenle yorum yapamiyoru ne yazik ki.
ama yuksek gunu saymasak bir ihtimal 18aralik catlama gunu olabilir.

yuksek olan gun yanlis gibi sanirim. olcumlerde tam degil. o nedenle yorum yapamiyoru ne yazik ki.
ama yuksek gunu saymasak bir ihtimal 18aralik catlama gunu olabilir.
Ölçümler doğru doğru canım. Sadece ilk gün 3 saat geç ölçtüm. Onun dışında yanlışlık yok.

Ölçümler doğru doğru canım. Sadece ilk gün 3 saat geç ölçtüm. Onun dışında yanlışlık yok.

Yanlış hatırlamıyorsam ff yarım saati geçen yada erken ölçülen ateşi içi boş nokta olarak gösteriyor. Senin tabloda içi boş çok var. Ölçüm saatin 7:30 ise 8 de olcersen yada o saatten daha önce yanlış ölçüm sayılıyor. R Rzg14 ondan bahsediyor canım.

o yukseldigi gun hatali gibi. dogru degil derken her gun ayni saat olcumu olmamis. ici bos daireler oyle diyor :KK66:
sonu bebek olsun insallah.

Dakikası dakikasına aynı saatte mi girmek gerekiyor. Ben sabah namazı alarmına uyanıyorum. 2-3 dakikalık sapmalar olabilir. Farkeder mi bu.

Doğruluğu ne kadar peki. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Geç döllenme olmuş o zaman baya.
Ff döllenme olup olmadığını göstermez.bu tabloda geç olan yumurtlama.yumurta geç çatlamış gözüküyor.döllenip döllenmediğini Allah bilir.
kalbini ferah tut. Allahin izniyle hicbirsey olmaz. benim kuzu 3.5 yasini bile bitirdi. hepsi gecici donem canim.
biz daha iyiyiz. toparlandik sukur ama yine popoda mantar cikti. dis hala iltihapli :KK66:)) aman curudum ben :KK66:...
Geçmiş olsun canım.çok zor günler geçirdin.Alllah yardımcın olsun.
Bu arada bizim çocuğun ateşi değil ılık su,novalginle bile geçemedi.ayrıca Sudan çıkmadı.grip olmuş grip,b tipi.bugün hala 39 larda ateşi.

Yanlış hatırlamıyorsam ff yarım saati geçen yada erken ölçülen ateşi içi boş nokta olarak gösteriyor. Senin tabloda içi boş çok var. Ölçüm saatin 7:30 ise 8 de olcersen yada o saatten daha önce yanlış ölçüm sayılıyor. R Rzg14 ondan bahsediyor canım.
O kadar sapma olamaz ama yaa. Sabah ezanı en fazla 1-2 dakika geri kayar. Öyle yarım saat farketmez mümkün değil. Hemen ölçüyorum ama bazen namazdan sonra yatağa döndüğümde giriyorum uygulamaya ondan olabilir mi o.

Ff döllenme olup olmadığını göstermez.bu tabloda geç olan yumurtlama.yumurta geç çatlamış gözüküyor.döllenip döllenmediğini Allah bilir.
Onu biliyorum canım tabi ki :) o an öyle deyiverdim. Döllenme olması demek gebelik demek. O da test yapmadan bilinemez tabi ki.

Hatta bazı günler okula geç kalıcam diye alalacele çıkıp dersten sonra teneffüste girdim :) o günlerde de sıkıntı olabilir. Neyse artık daha dikkat edip hemen gireceğim. Giremesem bile saatini doğru gireceğim. Teşekkür ederim yardımınız için :KK52:

Kızlar ben ateşimi ölçmeye devam ediyorum. Not ediyorum uygulamaya. Ama bugün farklı bişey oldu takvim de sarı renk oldu 3 gündür o ne demek oluyor. Bi de kesik çizgiler oluştu. Bi bakar mısınız ?

Eki Görüntüle 2083657
Eki Görüntüle 2083658
Bana 21 Aralık'ta çatlamış olabilir gibi geliyor.o yüksek ateş ise sağlıklı bir ölçüm değil yani o gün birşeyler oldu vücutta çok aşırı yüksek.eğer 21 Aralık yumurtlama ise senin şaşmayan adet bayağı bir şaşacak gibi:) bu durumda test için çok erken .tekrar test için dpo12 yi beklemeni tavsiye ederim.geçmiş tarihlere girip saatlerini kontrol et yanlış varsa düzelt save yap.ateş girdiğin yerde temperature time yazan kısım.2-3 dakikalık farklar çok da etkilemez ama ff 20 dk şık fark sonrasını içi boş yuvarlak gösteriyor

Dakikası dakikasına aynı saatte mi girmek gerekiyor. Ben sabah namazı alarmına uyanıyorum. 2-3 dakikalık sapmalar olabilir. Farkeder mi bu.
Ff 20dk ya kadar tölere eder. Ama bugun 6, yarin 6.20, ertesi gun 5,40 yapilirsa ici bos delikler olur. Bi saatlerini kontrol et istersen. İnsallah detaylara gerek klamsin da diger ay olcme :) bebegin gelmis olsun.

Geçmiş olsun canım.çok zor günler geçirdin.Alllah yardımcın olsun.
Bu arada bizim çocuğun ateşi değil ılık su,novalginle bile geçemedi.ayrıca Sudan çıkmadı.grip olmuş grip,b tipi.bugün hala 39 larda ateşi.
Gecmis olsun cnm. Ben de griptim. İnanmazsin hayatumda ilk kez grip tanisi kondu. Bu yil ne cok artti salgini. Arkadasimda suan hastanede yatiyor. Hatta ates topiginin eski sahiplerinden. Domuz gribi suphesi varmis.

Dun gece bizim evde kardes krizi vardi. Oglum basladi "Allah niye hala kardesimi vermedi? Benim hic kardesim yok. Artik gelme zamani gelmistir".... Vs vs cumleler. Hadi gelde anlat.

Back
X