- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Tamam cnm hiç çaktırmambir pazar geçirdik öfff bir efsane
benim libido tavan yapmıştı. pazar günü kesin çatlamıştır cnm benim taş yumiş.
Desene aramızda 2 gün var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm hiç çaktırmambir pazar geçirdik öfff bir efsane
sen ne zaman olsa desen benim yumiş o gün çatlıyor profesyonel veson :)Seninki de sanki kıpırdanmış :) bugün De bir pm olsa mı acaba??![]()
inşşşşş cnm inşşş ne çok sevinirizDesene aramızda 2 gün varHaydi hayırlısıyla 2018 in ilk bebiş haberlerini verelim inşallah
![]()
İnşallah bu da olur:) sağlıklısından inşallahsen ne zaman olsa desen benim yumiş o gün çatlıyor profesyonel veson :)
ve 2 hamilelikte de bugün çalış dedin onlar bebiş oldu :)
Doğum sırası size geldi.ne durumdasınız?
Hadi hayırlısıyla kavuşursun inşallah.doğum olunca mutlaka yazCanim 38+1'im. Sezeryan icin 2 ocak'i bekliyoruz, insallah hayirlisiyla o da beklerse..
Evet dün çok silikti cnm..Canım dün yaptın mı?
Evet dün çok silikti cnm..
Canim 38+1'im. Sezeryan icin 2 ocak'i bekliyoruz, insallah hayirlisiyla o da beklerse..
İnşallah cnm. Seninde yumoş çatlamışO zaman yarına pik yapar canım bayaa koyulaşmış testin hadi hayırlısı :)
İnşallah cnm. Seninde yumoş çatlamış
Inşlh bu ay hepimizin yüzü güler..
Yakında pik yapacak gibi duruyor
Gaipten bir mesaj gibi duruyor.çakılmaya devam...Dun gece bizim evde kardes krizi vardi. Oglum basladi "Allah niye hala kardesimi vermedi? Benim hic kardesim yok. Artik gelme zamani gelmistir".... Vs vs cumleler. Hadi gelde anlat.
Umarım kavuşursun kuzuna.Kızlar ben kontrole gittim benim yımırta çatlamışş teyit edildi![]()
De hele anlat şu efsane geceyi.anlat yakında ihtiyaç olacak.Tamam cnm hiç çaktırmambir pazar geçirdik öfff bir efsane
Cıkkks olmamış ;ama eli kulağında.
Yakında pik yapacak gibi duruyor
Bugün pik yapar inşallah...Gaipten bir mesaj gibi duruyor.çakılmaya devam...
Umarım kavuşursun kuzuna.
De hele anlat şu efsane geceyi.anlat yakında ihtiyaç olacak.
yumurta o gece çatlamadıysa bu ay çatlamaz o derece çıldırmışım yani :) çok ayrıntıya inipte ceza almaya niyetim yok yavrumGaipten bir mesaj gibi duruyor.çakılmaya devam...
Umarım kavuşursun kuzuna.
De hele anlat şu efsane geceyi.anlat yakında ihtiyaç olacak.
Dün olmamış neyse isabet olmuş ateş de ciddi yükseliş Yok bugün yine libidoşar yükselsin:)yumurta o gece çatlamadıysa bu ay çatlamaz o derece çıldırmışım yani :) çok ayrıntıya inipte ceza almaya niyetim yok yavrumihtiyacın oldugunda, doğaçlama plansız spermlerin akışına bırak kendini
ateş tam anlamıyla yükselemedi bu ay çatlamadı mı ne ?
çok olsun istedim amma velakin olmadı cnmDün olmamış neyse isabet olmuş ateş de ciddi yükseliş Yok bugün yine libidoşar yükselsin:)
Çizginin yerini Bundan sonraki ateşin seyri belirleyecek.küçük küçük yükselirse dediğin gibi olur.üç gün üstüste 36.8 girerek tekrar dene bakalım.çok olsun istedim amma velakin olmadı cnmyarın, diğer gün yükselse de pazara çekiyor cnm bundan sonraki ilişki birşeye yaramaz sankim yarar mı cnm
gerçekten bilmediğimden soruyorum.