• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalbini ferah tut. Allahin izniyle hicbirsey olmaz. benim kuzu 3.5 yasini bile bitirdi. hepsi gecici donem canim.
biz daha iyiyiz. toparlandik sukur ama yine popoda mantar cikti. dis hala iltihapli :KK66:)) aman curudum ben :KK66:...
Çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin..Çürümek yok daha çok işimizi var. Dün dokyora gittim. Bebeğim ve ben gayet sağlıklıyoz herşey yolunda.

Çizginin yerini Bundan sonraki ateşin seyri belirleyecek.küçük küçük yükselirse dediğin gibi olur.üç gün üstüste 36.8 girerek tekrar dene bakalım.
denedim cnm şuan 36,8 ler duruyor grafikte. çizgi yine pazar gününde.

Akıntılar etkiliyor olabilir .çok fazla akıntı var.onları silersen yada bugüne de girersen çizgi belki kayabilir.

Ne yani sana çalışma yaptıramayacağım mı şimdi :KK70:
hemen deniyorum cnm :KK66: çizginin kaymamasını istemememin sebebi döngünün çok uzaması beni tedirgin ediyor.çalışmaya gelince ben çok istekliyim bu aralar(maşallah diyim de:KK66:
bugüne akıntı girdim hemen kaydı valla çizgi :)

hemen deniyorum cnm :KK66: çizginin kaymamasını istemememin sebebi döngünün çok uzaması beni tedirgin ediyor.çalışmaya gelince ben çok istekliyim bu aralar(maşallah diyim de:KK66:
bugüne akıntı girdim hemen kaydı valla çizgi :)
CNm aslında ben de çatlamış olduğunu düşünüyorum.gününü tahmin edemem ama ben hep senin yumurtan çatladıktan sonra ateşinin birden yükselmediğini düşünüyorum.yani progestan salınımı biraz geç başlıyor gibi.aynı şey Leyla nın tablosunda da oluyordu.test pik yapıyordu ha şimdi yükseldi ha yarın diye diye bekliyorduk .bazı kişilerde progesteron salınımı yavaş oluyormuş bu yüzden ateş de geç yükselirmiş bu da gayet doğal.belki 2 gün önceki ilişki ile hamile kalman bundan olabilir.sadece tek amacım sonra tüh dememek.ilişki orda dursun da varsın yumurta Pazar günü çatlamış olsun ;)

CNm aslında ben de çatlamış olduğunu düşünüyorum.gününü tahmin edemem ama ben hep senin yumurtan çatladıktan sonra ateşinin birden yükselmediğini düşünüyorum.yani progestan salınımı biraz geç başlıyor gibi.aynı şey Leyla nın tablosunda da oluyordu.test pik yapıyordu ha şimdi yükseldi ha yarın diye diye bekliyorduk .bazı kişilerde progesteron salınımı yavaş oluyormuş bu yüzden ateş de geç yükselirmiş bu da gayet doğal.belki 2 gün önceki ilişki ile hamile kalman bundan olabilir.sadece tek amacım sonra tüh dememek.ilişki orda dursun da varsın yumurta Pazar günü çatlamış olsun :KK66:
canım benim ne güzelde anlatmışsın Rabbim senden razı olsun.temkinli yaklaştığın için çalışma diyorsun biliyorum cnm inş bu gecede olur ;)

Canım neden başkenti düşünüyorsun..ankarada bahçeci açıldı. Ben orayı düşünüyorum eğer eski doktorumla devam etmezsek...şuan Ankaradayım. Bugün tahlil verecez dna fragmantasyonu için. Bugün embriyologla görüşecez. Bakalım one diyecek.son çözüm bahçeci... Hepimiz için hayırlısı..

Tedaviye mi basliyosun leylacim ben bebeğimi kaybettim

Tedaviye mi basliyosun leylacim ben bebeğimi kaybettim
Daha başlamadım cnm. Vitamin takviyesi alıyorum ve normal deniyoruz.. Çok üzüldüm cnm ya..tutunamadımı?ne oldu gülüm ya...Rabbim inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin Saracım...

2017-12-26_22.55.21.webp

Veson Veson ve tüm kızlar.
Benim yumurta çatladımı ya. Tuğba tabloma baksana bir.. Koyulaşacak derken silindi test ya...

3 güne tahmini yüksek değer girince bugüne çizgi çekiyor.. Bakalım nasıl ilerleyecek ateş...
Screenshot_20171226-232044.webp

Back
X