Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senin adına çok sevindim cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza olsun inşallah

Canim benimm cokkkk sevindim saglicakla tutunsunnn buyusun kuzucukk insAllahh!!! MaasAllah subhanallah... boyle geri donusler muhtesem oluyo:))
İnşallah canım
Senin adına çok sevindim cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza olsun inşallah
Saol canım. İnşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberleri alırız

Ayyyyyy Harika bir haber.tüylerim Tiken tiken oldu vallaAllah sağlıkla tamamına erdirsin,darısı bizlere de bulaşsın.özlemiştik seni,ne güzel bir müjdeyle döndün canım.maşşşş sana da yavruna da.
İnş tutunurbebişlerin sana sımsıkı.yeni yılda anneliği tatman dileğiyle canım.
Benim gözümmmmm seennnn deee

Tesekkur ederim gittim ama tedavi için bekliyecem erken daha 8 ay olacak o yüzden kilolar artti döngüler uzadi benim evet. Yükselme yok ya 3 gündür düşüş ve sabit acaba dedim ?
Canım naçizane fikrim senin bebek için değil döngünün bu kadar uzun olması sebebiyle acilen dr a gidip döngünü düzenlemen gerektiği.bu kadar uzun sürmesi zaten gebeliğin önünde bir engel.önce döngünü düzene sok.sonra gebelik için şansını dene umut et.şu an gebelik için beklemen beyhude gibi görünüyor.evet biliyorum Rabbim bilir ama ortada bir engel var gibi.belki de çok kolay halledeceğin bir şeyi uzatıp kendini de eşini de aylarca yormana gerek var mı?

hayirli olsun cnm çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallah.

. Teşekkür ederim, kac kez gittim doktora bebek istemesem ilaç vericeklermis mis mis (d.k. verip yollayacaklar) istediğim için ilaç veremiyorlarmis bi inofolic verdiler 1 buçuk ay toplamda 5 kutu kullandim bi halta yaramadi benim öncelikli sorunum kilo .önceden bu kadar uzun değildi PCO da doktorlar birşey yapamiyor bi yönden de haklilar kilo vermeden o döngü düzene girmiyor. Vermeye calisi yorum bakalkm az bi verim direk tedavi için gitcem insAllah

Canım naçizane fikrim senin bebek için değil döngünün bu kadar uzun olması sebebiyle acilen dr a gidip döngünü düzenlemen gerektiği.bu kadar uzun sürmesi zaten gebeliğin önünde bir engel.önce döngünü düzene sok.sonra gebelik için şansını dene umut et.şu an gebelik için beklemen beyhude gibi görünüyor.evet biliyorum Rabbim bilir ama ortada bir engel var gibi.belki de çok kolay halledeceğin bir şeyi uzatıp kendini de eşini de aylarca yormana gerek var mı?[/QUOTE]

Nasıl mutlu oldum nasıl :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Rabbim bizlere de nasip etsin en kısa zamanda inş.

Teşekkür ederim canım. Saolun
hayirli olsun cnm çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallah.
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin
Nasıl mutlu oldum nasıl :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Rabbim bizlere de nasip etsin en kısa zamanda inş.
İnşallah en kısa zamanda arka arkaya güzel haberler alacağımıza inanıyorum

Merhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)

aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1

senin mesajını sevsinler çatlak kız
inşallah canım tüm hücrelerimle aminnn.

Bu sekilde zor oluyor. Keske ff e uyelik yapsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…