Canim benimm cokkkk sevindim saglicakla tutunsunnn buyusun kuzucukk insAllahh!!! MaasAllah subhanallah... boyle geri donusler muhtesem oluyo:))Yukarıda etiketleme yapamamışım
Veson R Rzg14 @LeYLa_21 Elcanki @zafrina89 @MeIodi @muallimez Khaleesi21 Dil-i bitab @Layeste ShinSeGi BirAsilAnnesi cibi35 8403BHC @ZehreNur ve unuttuğum nice kalbi güzel insanlar
Süper hazır lokmaYok canım ben dondurulmuş transfer olacağım.
yani ben 2015de yumurtalarımı toplatıp dondurmuştum.
şimdi onları kullanacağım.
transfer öncesi rahimi hazırlıyorlar.
şu an o aşamadayım.
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. @Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duydukbu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC ShinSeGi
İnşallah canımCanim benimm cokkkk sevindim saglicakla tutunsunnn buyusun kuzucukk insAllahh!!! MaasAllah subhanallah... boyle geri donusler muhtesem oluyo:))
Saol canım. İnşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberleri alırızSenin adına çok sevindim cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza olsun inşallah
Ayyyyyy Harika bir haber.tüylerim Tiken tiken oldu vallaYukarıda etiketleme yapamamışım
Veson R Rzg14 @LeYLa_21 Elcanki @zafrina89 @MeIodi @muallimez Khaleesi21 Dil-i bitab @Layeste ShinSeGi BirAsilAnnesi cibi35 8403BHC @ZehreNur ve unuttuğum nice kalbi güzel insanlar
İnş tutunurbebişlerin sana sımsıkı.yeni yılda anneliği tatman dileğiyle canım.canım benim cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak?
transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum.
Rahmimin ne kadar kalınlaştığına bağlı tabi.
bende heyecanla bekliyorum.
Allah razı olsun sorduğun için.
Canım naçizane fikrim senin bebek için değil döngünün bu kadar uzun olması sebebiyle acilen dr a gidip döngünü düzenlemen gerektiği.bu kadar uzun sürmesi zaten gebeliğin önünde bir engel.önce döngünü düzene sok.sonra gebelik için şansını dene umut et.şu an gebelik için beklemen beyhude gibi görünüyor.evet biliyorum Rabbim bilir ama ortada bir engel var gibi.belki de çok kolay halledeceğin bir şeyi uzatıp kendini de eşini de aylarca yormana gerek var mı?Tesekkur ederim gittim ama tedavi için bekliyecem erken daha 8 ay olacak o yüzden kilolar artti döngüler uzadi benim evet. Yükselme yok ya 3 gündür düşüş ve sabit acaba dedim ?
hayirli olsun cnm çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallah.İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. @Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duydukbu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC ShinSeGi
Nasıl mutlu oldum nasıl :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. @Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duydukbu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC ShinSeGi
Günaydın kuzular...gunaydin tum topikcanlar...
gunaydin tum topikcanlar...
Günaydın kuzular...
Teşekkür ederim canım. SaolunAyyyyyy Harika bir haber.tüylerim Tiken tiken oldu vallaAllah sağlıkla tamamına erdirsin,darısı bizlere de bulaşsın.özlemiştik seni,ne güzel bir müjdeyle döndün canım.maşşşş sana da yavruna da.
İnş tutunurbebişlerin sana sımsıkı.yeni yılda anneliği tatman dileğiyle canım.
Benim gözümmmmm seennnn deee
Canım naçizane fikrim senin bebek için değil döngünün bu kadar uzun olması sebebiyle acilen dr a gidip döngünü düzenlemen gerektiği.bu kadar uzun sürmesi zaten gebeliğin önünde bir engel.önce döngünü düzene sok.sonra gebelik için şansını dene umut et.şu an gebelik için beklemen beyhude gibi görünüyor.evet biliyorum Rabbim bilir ama ortada bir engel var gibi.belki de çok kolay halledeceğin bir şeyi uzatıp kendini de eşini de aylarca yormana gerek var mı?
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsinhayirli olsun cnm çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallah.
İnşallah en kısa zamanda arka arkaya güzel haberler alacağımıza inanıyorumNasıl mutlu oldum nasıl :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
Rabbim bizlere de nasip etsin en kısa zamanda inş.
Ayyyyyy Harika bir haber.tüylerim Tiken tiken oldu vallaAllah sağlıkla tamamına erdirsin,darısı bizlere de bulaşsın.özlemiştik seni,ne güzel bir müjdeyle döndün canım.maşşşş sana da yavruna da.
İnş tutunurbebişlerin sana sımsıkı.yeni yılda anneliği tatman dileğiyle canım.
Benim gözümmmmm seennnn deee
Canım naçizane fikrim senin bebek için değil döngünün bu kadar uzun olması sebebiyle acilen dr a gidip döngünü düzenlemen gerektiği.bu kadar uzun sürmesi zaten gebeliğin önünde bir engel.önce döngünü düzene sok.sonra gebelik için şansını dene umut et.şu an gebelik için beklemen beyhude gibi görünüyor.evet biliyorum Rabbim bilir ama ortada bir engel var gibi.belki de çok kolay halledeceğin bir şeyi uzatıp kendini de eşini de aylarca yormana gerek var mı?
Süper hazır lokma
Hadi hayırlısı olsun canım bu yıl bol bebisli olsun senden 2 tane bekliyorum
hay hadi insallah. son olsun aminnn
Bu sekilde zor oluyor. Keske ff e uyelik yapsaniz.Merhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.
Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)
aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?
21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1
çok yeniyim ve ff nedir anlamadım ?Bu sekilde zor oluyor. Keske ff e uyelik yapsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?